گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ هاه امروز بعد مدتها از ی نگرانی عظیِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم خلاص شدم. و تکلیفم با خودم و زندگیم تا ی حدی معلوم شد. و البته یک انتخاب خیلی عظیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم هم کردم.... که البته نه کار ساده ای بود و نه کار ساده ای هست ادامه دادنش. خدایا کمک مارو.... 19 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ یه سری چیزا رو که میدونی و نمیتونی توضیح بدی نمیتونی درستش کنی نمیتونی کمک کنی خیلی بده گاهش درد و دل میکنی و موقتا اروم میشی که بابا یکی حرفمو فمید ولی بعدش بازبا اونایی که نمیدونن و نمیفهمن که مواجه میشی و تعدادشون و میبنی روز از نو چقدر باید با خودم وبقیه تکرار کنم تموم شد تمومه تمومه 16 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ گاهی آدم خودش حالش خیلی بده اما میگه ، شوخی میکنه، می خنده ، به بقیه دلداری میده حالشونو خوب میکنه یکی ندونه فک میکنه طرف خودش خیلی بی درده...... اما بازم همین خوبه.... 18 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ این حسو دوست دارم که هنوز تو وجودم حسی هست به نام محبت نسبت به دوستانم وجود تک تکشون واسم مهمه....... ............. کاش تو هم تواین زمان مینوشتی ، حرف میزدی، کاش تنها نبودی............ 14 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ نمی دونم چطور رفتار میکنم که هیچ کس متوجه نشده داغونم ... هم درد نمی خوام فقط به غمم احترام بذارید 15 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ دریغ از یک جو ادب و شخصیت !!! واقعا واسه خودم متاسفم که با یه همچین آدمی دهن به دهن شدم !!! 6 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ همه چه بی معرفت شدن هیچکی حالمونو نمیپرسه 5 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ بازار سنگ فروش ها كجاست؟.. به دنبال سنگی كمیابم... آیا سنگ صبور هم می فروشند؟...... 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ دیروز رفتم یه جایی واقعا قشنگ بود.. کلی گل شاه پسند داشت اونم از ترکیب بنفش و سفید.. خیلی جای رویایی بود فقط حیف که جاش مخصوصا توی روزهای معمولی یکم ناامنه... :hapydancsmil:خدایا چرا به بعضی ها یاد ندادی و نمیدی حالگیر نباشند.. خدا طاقتم داره تموم میشه خودت عاقلش کن.. خودم رکم از من بدتر هم پیدا شده لااقل من یکم رعایت میکنم اون که هیچی جالبش هم اینه بعدشم خودش متوجه میشه ولی براش مهم نیست... خدا خودت کمک کن من دیگه نمی دونم چکار کنم 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ کی قراره ماها یعنی بعضیها ادم بشوند.. یکی چندهزار سال پیش مرده یک صنف توی یک شهربزرگ باید کلا تعطیل باشه.. یعنی خاک بر اون سر بی مغز بشه...متأسفم شدم بار دیگه برای خودم و یک عده دیگه از مردم...:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ این روزها باید شاد باشم .. جشن پشت جشن .. رقص و پایکوبی.. :hapydancsmil::hapydancsmil:صرفا برای درآوردن چشم اونهایی که نمیتونند ببینند.. فقط خداجون بعدش یه کاری هم برسون تا اعصابم داغون نشه..خودت میدونی دیگه... 10 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ سلامتی همه اونایی که ما رو همین جوری که هستیم دوست دارند،وگرنه بهتر از ما رو که... همه دوست دارند!!! 12 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ طرف خودش جنبه نداره ... به دنیای مجازی فحش میده ...! پ.ن : عمومیت داره و در عین حال نداره ... :دی 24 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ فکرشم نکن بتونم ببخشمت....... . حتی اگه بتونم مثل سابق باهات برخورد کنم ، ولی این حرف هیچ وقت از دلم نمیره....... خدایا چرا بعضیا یه حرفایی میزنن و انتظار دارن با یه عذرخواهی فراموش کنیم ..... بعد از صداقت ، عذرخواهی هم اینروزا بی ارزش شده..... 21 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ کتاب خوندن با... کتاب دست گرفتن با کتاب ورق زدن با کتاب جمع کردن تو قفسه های نزدیک پذیرایی با دم به دم اسم آوردن از یک سری کتاب های توچشم فرق می کنه! والا فرق می کنه،بِلا فرق می کنه! کتاب خون داریم تا کتاب خون 17 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ فکر کنم دارم دیوونه میشم... آره دارم میشم... جدیا... 13 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ دو سال یه جا باشی خودت به خاطر خیلی از مسائل زیر بار خیلی از مسئولیت ها نری بعد بخوای یه کاری بکنی برای پیشرفت همون جا منت چند نفر رو بکشی اخر هم بگن نه در این مواقع میگن به ................................ 9 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ خدایا...... اگه واقعا بنده هاتو دوست داری کمک کن بشناسیم کسایی که میان به سمتمون و ادعا میکنن دوسمون دارن و میخوان کمکمون کنن..... حالم از بعضی ها که خلق کردی بهم میخوره......بعضی ها ارزش اینو ندارن که تو به خودت بگی احسن الخالقین تو با خلق بعضی ها باعث شدی یه سری از دلها همیشه شکسته باشه..... شاید میخواستی امثال من بهت نزدیکتر باشن با دلهای شکسته..... باشه بازم هر چی تو بگی.....هرچی تو بخوای..... ازش میگذرم....با یه دل شکسته...... تو تاوان دل شکسته منو بده...... 28 خرداد 91 ساعت :22:37 11 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ چقد سخت شده این روزا زندگی کردن و نفس کشیدن عزرائیل من داوطلبما نمیخوای بدون نوبت کاری واسه ما بکنی ثواب داره به خدا 12 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ امروز داشتم ب اتفاقای این یکی دو هفته و آدمایی ک باهاشون برخورد کردم فکر میکردم دیدم زیادم بد نیست جنگ بشه ی عده بمیرن ی عده ک هیچ جوره عقدشون خالی نمیشه مردم آزاریشون کم نمیشه انگار وظیفشونه واسه بقیه دردسر درست کنن سنگ بزارن سر راه مردم ناراحتیاشونو سر مردم خالی کنن جالبیشم اینجاس ک خیلیاشون الان ی کاره ای هستن تو این مملکت اینجور آدما مرگشون خدمت ب بشریته 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده