.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ همیشه غم به قلب ساده می تازد... و باز هم نوبت من است... 8 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ چقدر می تپد دلــم که خالی حـیـاط را قشنگ خـط خـطـی کنم و با مـداد شـمـعـی ام دو گونه ی سپید مــاه را صــورتــی کنم چقدر می تپد دلــم که پله های خــانـه را ... دوتا یـکـی کنم و التماس میکنم اجازه ام دهید هـنـوز بـچـگـی کـنـم... 7 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ دلتنگی که می آیدبه این سادگی ها نمی رود پی کارش…نه با حرف، نه به شعر،.نه با ترانه ...… دلتنگم و دیدار تو درمان من است 8 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ دلم میخواهد خوشبختی را یه بغل سیر در آغوش بگیرم و آنقدر بفشارمش تا بترکد و هر تکه اش سهم کسی شود 9 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ بلند بلند باید داد زد تو گوش کسی که چشماش بازه ولی خوابه! به خواب بودنش اعتماد کن و داد بزن زیر گوشش که چشم بازش فقط ظاهره 8 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ دل شکسته چه بده مخصوصاا اگر با اهنگی یا فیلمی داغ دلت تازه بشه این فیلمه چقد قشنگه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ اگه ميبيني طرف داغونه؛اگه بلد نيستي دلداري بدي لااقل خفه شو هي نگو "من كه بهت گفته بودم 10 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ یه وقتایی شوخی میکنم بات از قصد میگم خدا چرا همه درا بستس میگم اگه به روم ز حکمت بستی دری چرا پشتش زدی قفل محکم تری شاید اشتباه از منه دنیا جای زجر کشیدنه حالا که داری میزنی لهم کن سفت بزن تو گوشم این کمه مثه کرگدن شدم دیگه باکی نیست انسانت لجن شده دیگه خاکی نیست وجدانش مونده زیرش حواب رفته از اینکه نشسته روش شاکی نیس بعلههههه این جوریاس 10 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ بســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوزه پدر 12 واحد معارف بســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوزه پدر اندیشه 1 و 2 بســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوزه پدر آیین زندگی و اخلاق بســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوزه پدر تاریخ تحلیلی آخــــــــــــــه وضعیت اجتماعی شبه جزیره ی عربستان پیش از اسلام به چه درد من میتونه بخوره! قراره برم اونجا زندگی کنم؟ چرا باید 60 پاراگراف با کلمات قلمبه سلمبه رو حفظ کنم؟؟؟؟ کجای مغزم جا بدمشون یه مشت عوضی جمع شدن توو اون دخمه ی گروه معارف فکر کردن هر خزعبلاتی که اونا خوششون میاد ، دیگران هم باید به یادگیری اونا علاقه مند باشن آتیش بگیره اون ساختمون معارف خراب شه رو سر صاحــــــــــابـــــــــــــــش حسین گریه میکنــــــــــــه 17 لینک به دیدگاه
سما1 395 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ نیست رنگی که بگوید بامن اندکی صبر سحر نزدیک است هردم این بانگ برارم از دل وای امشب چقدر تاریک است 8 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ دلم گرفته ه ه ه ه ه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 11 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ خیلی زیبا بود مرسی ---------------------------------------------------------------------- یه زمانی یه بنده خدایی بهم گفت محبت زیادی عین حق میشه باور نکردم حتی باهاش کل کل کردم اون بنده خدا 80 سالش بود گفت دخترم حواست رو جمع این تجربه زندگی بود که بهت گفتم مواظب باش دلت رو نشکنند حالا کجایی ببینی به حرفت رسیدم چه دیر کاش زنده بودی بهت میگفتم رسیدم کاش به حرفت گوش کرده بود م...... 11 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ هی حالا دیدی میتونم تو بری و تنها بمونم تو دیگه واسم بی ارزشی میخوام همه اینو بدونن چقد این اهنگ رو دوست دارم م م م الکی نیست خواننده مورد علاقه ام armin 2afm هستش 9 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ طرز تفکر متفاوت تو با دیگران باید باعث بشه بین آدما تبعیض قائل بشی؟!!! چرا ما آدما اینجوری شدیم؟!! ادعامون میشه میخوایم دیگه جهان سومی نباشیم ولی شدیم مثل آمریکایی های 300- 200 سال پیش که تنها به خاطر تفاوت رنگ پوست شون با سیاه پوستان خودشونو نژاد برتر میدونستن تا وقتی طرز فکرتون اینه به هیچ جایی نمیرسید دوستان مدعی:icon_razz: 12 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ ایشششششش انقدر بدم میاد جمعه شبها تنها باشم:icon_razz: امشب تا صبح تنهام 13 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ درس و دانشگاه دیگه دارن خسته م می کنن ... هرچقد من کوتاه میام ، بقیه حرص رقابتشون بیشتر میشه ... نخواستیم بابا ... یه کم زندگی کنید آخه لامصبا .... حداقل بذارین من زندگی کنم :icon_pf (34): 12 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ من از رشتم متنفرمممممممممم من از درس خوندن متنفرممممم من غلط بکنم ارشد هم شرکت کنمممممم 18 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ امروز تو محلمون یه دختر 16 ساله خودش رو دار زد! 16 ساله!!! سگ بزنه به این دنیا 18 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ نگرانی بده ... خیلی .... وقتی از بهترین و صمیمی ترین دوستت بعد از چند ماه از عقدش و اختلاف با شوهر بی خبر باشی و جواب تل و اس ام اس نده .... نمی دونم باید شاد باشم که تابستون عروسی دعوتم کنه یا ناراحت از جدا شدنش .... نمی دونی چه قدر دلم برات تنگه .... 16 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ خیلی خوشحالم ، خیلی خیلی :hapydancsmil::hapydancsmil: درسی رو که فکر میکردم میافتم الان نمره اش رو دیدم با نمره 18 پاس شدم توی عمرم امتحانی به این سختی نداده بودم حتی کنکور :(50): به خودم امیدوار شدم خدایا شکرت 13 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده