from_hell 10964 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ میری...بعد از یه مدت میای خیلی ها از تو اد لیستتشون حذفت کردن... همونایی که خودشون اد کرده بودن.... اد لیست واقعی من تو دلم هست...همیشه بهترین دوستام رو تو اد لیست دنیای مجازی نداشتم .... در دنیای مجازی نه رفیق گرمابه و گلستان باشید...نه رفیق اد لیست.... . . خواستم بگویم: " من" کیستم؛ دیدم نگفتنم بهتر است! آنکه با من می ماند ؛ خود مرا خواهد شناخت ؛ و آنکه با من نمی ماند همان بهتر که نشناسد م ر ا ... 20 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ هر ستاره در آسمان شبی است که از تو دورم افسوس که آسمان چه پر ستاره است... دلم خیلی تنگ شده 14 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ دیشب چه هوای خوشگلی بود... دست خودم نبود که یهو میون اون همه حرف گفتم::girl_blush2: غروب است با آن که میترسم با آن که سخت مضطربم، باز با تو تا آخر دنيا خواهم آمد... 10 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ این همه کار دارم سرماخوردگی و تب چی میگه این وسط ؟!!! :imoksmiley: 13 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ دلم می خواد الان مثل شیمای آکادمی موهای سرمو بکَنم 7 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ تصور این همه تغیر برام غیر ممکنههههههههههههههههههههههه! خدایاااااااااااا انگار اصن یکی دیگه رو میدیدم. وااااااااااااااااااااااااااااااای روز خوبی بوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووود:hapydancsmil::w14::w42::mbj6ivxkw3ccem7bie7:druze3cfjhkv7q65cc0:80x7izu87acutttcy9t:ag2f893eg0ja83qr8q: 11 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ به پست بالایی حسودیم شد ! کاش اونجوری بودم ، حس هیچی نیس....خالی از انرژی 12 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ دوروز پیش خیلی احساس سبکی میکردم ولی حالا چی؟ :JC_thinking:هیچی ندارم برای زندگی کردن خداجون دیگه هیچی هیچی ازت نمیخوام برو خوش باش با چندمیلیارد موجوده دیگهت:icon_razz: 9 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ ای مستی یاران بیا ... مستان سلامت میکنند ... آمد مست کرد یاران را ... چو یاران شدند مستان ، سلام کردند. سلام کردن ، آرزوی سلامتی کردن است. بیاموزیم برای آنچه مستمان کرد آرزوی سلامتی کنیم. لیک مرحله اول را فراموش نکنیم. یار بودن را ... گر یار شدی پس آرزوی آمدن او کنی که او مست میکند و پس باید سلامش کنی. نکته ای است از باب تفکر ... او مست کرد یاران را ... یا آمدنش ... گر آمدنش مست کرد خودش چه میکند؟ دیدن او مست میکند؟ ... پس یک وجود شدن با او چه میکند؟؟؟؟؟ 12 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ بگم غلط کردم قبوله ؟ خب غلط کردم و واسه همین روزا گذاشتن فقط یه بار دیگه از جاش بلندش کن نمیذارم دیگه بخوره زمین 7 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ احساس رقابت ، احساس حقارت است... بگذار که هزار تیرانداز به روی یک پرنده تیر بیندازند!! من از آن که دو انگشت بر او باشد انگشت برمی دارم. 7 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ همش احساس میکردم دلم یه چیزی میخوادا... :JC_thinking: . . . موسیقی... 7 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ صورتت رو بر نگردون...چشمات رو دریغ نکن... نه بهتر بگم نگات رو دریغ نکن... داستان گاهی فقط یک نگاهه... تولد...باز شدن نگاه به دنیا... زندگی...چرخش بی هدف... گاه با هدف نگاه... مرگ...بسته شدن نگاه... چه خوب که چشمامون با خنده بسته شه... 9 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ هنوز جرات نکرده ام زیر باران بخوابم..... نمیدانم چرا در زمین به این بزرگی یک مکان امن برای خوابیدن زیر باران نیست...... 11 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ وای بر ما وای بر ما که تصور کردیم عشق را باید کشت در چنین قرنی که دانش حاکم است، عشق را از صحنه دور انداختن دیوانگی است، درماندگی است، شرمندگی است.... 10 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ ریسکه..........؟شاید؟یعنی میشه؟اگه بشه چی میشهفقط یکم اراده و تلاش میخواد.......:girl_blush2: 14 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ سلام... اومدم سلام کنم به روی ماهت...به رویی که تحمل کردی سختی هارو...ولی نشکسته... اومدم بگم لبخنده چشمای خسته ات به همه ی بدی روزگار در.... اومدم بگم خسته نباشی از کار روزانه...این خسته نباشی به هزار نامهربونی دیگران در.... اومدم که ذره باشم تو دلت واسه آرامش....این به همه ی تنش های روزانه ات در.... من و نوشته هام یک جفت نگاه تقدیمت کردیم...این به همه ی نادیده گرفتنات در... سلام... سلام به روی ماهت... 19 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ دلم با هر تپش با هر شکستن داره میفهمه که هر اندازه خوبه عشق همون اندازه بی رحمه چه راههایی که رفتم تا بفهمم جز تو راهی نیست خلاصم کن از عشقهایی که گاهی هست و گاهی نیست 8 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ دارم فکر می کنم ... چقدر خوب می شد نزدیک صورتم نفس می کشیدی!!! می دانی ؟ من رک تر از آنم که نبوسمت 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده