unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ ميدوني؟!..."تو" براي همه عزيزترين عزيزي ولي براي من شدي آينه ي دق!! 12 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ دلم برای شهامت تنگ شده است شهامت که نداشته باشی هر چقدر هم صادق باشی من آن را لمس نمی کنم چون شهامت بیانش نیست... دلم صداقت را می خواهد اما نه بی شهامت! 13 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ من [/url]مانده ام تنهای تنها من ماندم تنها میان سیل غمها عزیزم گلپونه ها نا مهربانی آتشم زد آتشم زد گلپونه ها بی همزبانی آتشم زد آتشم زد گلپونه ها نامردمی ها آتشم زد میخواهم اکنون تا سحرگاهان بخوانم افسرده ام ازرده ام دیوانه حالم گلپونه های وحشی دشت امیدم وقته سحر شد خاموشی شب رفت و فردای دگر شد شعرش واقعا قشنگه 9 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ غرض فقط تبلیغات است............:icon_pf (44): http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=67585 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ اگه می خوای پیشم بمونی … بیا تا باقی جوونی بیا تا پوست به استخونه … نذار دلم تنها بمونه بذار شبم رنگی بگیره … دوباره آهنگی بگیره بگیره رنگ اون دیاری … که توش من رو تنها نذاری :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 9 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ کدامین چشمه سمی شد که آب از آب می ترسد و حتی ذهن ماهی گیر از قلاب می ترسد کدامین وحشت وحشی کرفته روح دریا را که طوفان از خروش و موج از گرداب می ترسد 6 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ ساعت 03:42 . چقدر دلم چایی میخواد 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ دلم واسه این روزایی که تند تند میگذره و برنمیگرده؛ خیلی تنگ میشه لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ چقدر خوبه بعضی از آدما بدونن که اگر چیزی رو به روشون نمیاری ، از خــریت و ســادگی نیست . شاید دیگه اونقدر واست مــهم نیستن که روشون حساس باشی ... ! 11 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ شهر خالی ، جادَه خالی ، کوچَه خالی،خــــــــــانَه خاااااااااااالی...:w42: 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ نو که اومد به بازار کهنه میشه دل آزار :w12: کهنه شدیم رفت:164: 16 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ نقاش خوبی نبودم اما این روزها به لطف تو انتظار را دیدنی میکشم... 13 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ چشمام درد میکنن....از اشکهایی که نچکیده...از بغضی که مدتهاست کال مونده... 7 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ من و تو چه بیکسیم وقتی تکیمون به باده بد و خوب روزگار منو دست گریه داده... 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ نه به عشقی که از نگاهی درمیاد بباورکن نه به نشانه هایی که از خدامیرسه درمورد اون نگاه....... همه چی دروغی بیش نیست 7 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ من و تو از تبار بیکسانیم. در این غوغا چه کس را کس بدانیم؟!!! کسی نشنید فریاد کمک را. بیا تا برای هم بمانیم. :6snuiio5gm0n52hzey4 11 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ قرار نبود ببازی ... فکر می کردم وقتی بیدار شدم چهره ی خندونتو می بینم اما اینبار هم ... 8 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ بازم فردا ساعت 5:30 بعد از ظهر . برم چی بهش بگم واقعا . . . 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=67783 2 لینک به دیدگاه
aseman70 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ احساس میکنم لحظه های با ارزشی رو دارم از دست میدم..... جوانی را دریابید...:flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده