panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ خدایا این Essi را از انجمن ما مگیر... 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ مشکل اینه که تو دنیای مجازی ئم نمیشه صادق بود همیشه یه مشت ادم دور برت هست که مجبورت میکنن براشون فیلم بازی کنی و ماسک به چهره بزنی یعنی ماسک پای ثابت همه لوکیشن هاس تو این مملکت اسلامی ولی ضخامت و جنس و شفافیتش فرق میکنه برای همه ماسک مذکور از یک نوع نیست ولی هست همه جا مخصوصا حایی که دس و بال ادم بسته باشه این بار برعکس موارد قبلی خراب شدن انجمن برام مهم نبود و بالطبع درست شدنشم همینطور ...خیلی ها به این نتیجه رسیدن خیلیا هم بعدها میرسن. 9 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ داداش یه نخود انجمن داری بدی به ما... به قرآن بدجور کلافه ام... تموم بدنم درد میکنه... جون آق اشی اذیتمون نکن.... نیففففف (صدای بالا کشیدن دماغ!) آق اشی توروخدا... دو روزه مواد نرسیده به تنم ... دارم میمیرم ... داش اشی.... اذیتمون نکن... نیففففففف (همون) داش اشیییی ... دلامشب فقط یه نخود... 16 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ نیدونم چرا تازگیا حس خوبی نسبت به بعضی آدما ندارم...قبلا خیلی دوسشون داشتما.. الان ی مدلین.. شایدم من ی مدلیم.. 13 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ بهت حق می دم... تو دوره زمونی که پفک نمکی هاشم..مزه ی پفک نمکی های بچگی رو نمی ده... بهت حق می دم....که شاکی باشی....بری دنبال نوستالژی.... تو دوره زمونه ای که دروغ نگفتن....تعجب داره.... بهت حق می دم که به دروغات برچسب مصلحتی بزنی.... تو دوره و زمونه ای که قشنگ....زشتِ...زشت.. قشنگ..... بهت حق می دم....به جای رنگ کردن کلاغ و غالب کردنش به جای قناری....قناری رو رنگِ کلاغ کنی... تو دوره زمونی که......بزار ادامه ندم....خودت فوتِ آبی.. . . . بهت حق می دم....ولی به خودم حق نمی دم.... کاش به جای اشاره با دست به دور.....انگشت رو نزدیک...رو به خودمون بگیریم... 15 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ یه برف درست حسابی هم نیومد، دلم واسه ادم برفی درست کردن، چایی با طعم تماشای رقص برفا تو خلوت کوچه و انتظار برای شنیدن تعطیل شدن مدرسه تنگ شده...هیچ چیز مثل قدیم نیست :164: 19 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ یهویی آدم یه چیزی میبینه ومیشنوه که واقعا نمیدونه باورش کنه یانه...... یه حرف خوب:hapydancsmil: بازشدن انجمن ( تنم درد گرفته بود دراینجا تخته بودااااا) بازم یه حرف خوب دیگه 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ یه سیستم دارم تا نداره قربونش برم هیچی روباز نمیکنه.. تازه با قند شکن میام هزار بار از انجمن پرت میشم بیرون... فقط میره ف.ب 5 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ به سلامتی اونی که هرچی بیشتر می خوریم تا فراموشش کنیم بیشتر میاد تو ذهنمون !!! عجیبه،بعضی هارو هیچ رقمه نمیشه فراموش کرد،هرچی هم تلاش میکنی بی فایده است. 13 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ شماره ی 213 به باجه ی 7... به شماره تو دستم نگاه می کنم سه تا 2... باجه ی دست راستم مردم ان که دارن میزنن تو سر و کله ی هم دیگه...چون امروز آخرین روز پیش فروش سکه س اونم به قیمت 598900 تومان...چه قدرم دقیق واقعا...:icon_razz: دست چپم یه مرد ریشو نشسته قیافه اش مهربونه فقط نمی دونم چرا هر چند دقیقه یه بار یه چشم غره ای بهم میره... این وسط صدای زنگ موبایل یه پسر 20 21 ساله اس که توجه مو جلب می کنه...نام جاوید وطن....صبح امید وطن................. شماره ی 222 به باجه ی 4............... 13 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ همیشه برام سوال بوده جنس جانماز اونایی که اینقدر جانمازشون رو آب میکشن چیه که آب نمیره و کوچبک نمبشه! 19 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ [h=6] [/h][h=6]اگه اشتباه دیگران رو میبینی هنرت نیست که همیشه به زبونت بیاری ، باید نگاه کنی یاد بگیری خودت رو بسازی ...[/h] 10 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ یادم باشد به دلم بگویم غیر قابل تحمل وجود نداره! حالا حرفی داری؟؟ 16 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ نزدیک تر نیا سادگی ام دلت را میزند...! حقیقتی به تلخی همه حقایق دنیا........ 16 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ از تو نوشتن ، قدغن. گلایه کردن ، قدغن . عطر خوش زن ، قدغن. تو قدغن ، من قدغن . . . 16 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ مسنجر رو چرا بستین بی بصیرتا:w000: 11 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ خر همیشه موجودی پشمالو 4 دست و پا نیست!گاهی دقیقا شبیه خود ماست! اون استاد تربیت بدنی که امتحان میگیره یادش میره برا تو نمره بذاره!برای کلاس گذاشتن هم بعد امتحان گوشیشو خاموش میکنه و تویی که مجبوری 1ترم فقط و فقط 1 واحد تربیت بدنی 2 برداری سر گیج بازی یکی دیگه هم جزوش محسوب میشین... 16 لینک به دیدگاه
High Capacitance 373 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ ضمن آنکه چه زیبا هستند خرگوشانی که در بهار شکوفه می دهند، شکر خدا برف و بارون افتاد ولی بهمن و اسفند دو ماه زیباست که اینقدر کار میریزه سر آدم نمیتونه زیبایی های این دو ماه رو درک کنه ولی آخ که چه زیبا هستند خرگوشانی که در بهار شکوفه می دهند!! ضمنا : درخت تو گربار دانش بگیرد.........بی خیال بابا،برو سراغ دلار و سکه،این حرفها یه مشت حرف مفت بیشتر نیست!!! 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ چند دقیقه پیش که سایت ترکید صفحه پروفایل ونوس باز بود داشتم تو این مدت گربشو می گرفتم 6 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ دارم به ارتباط انفجار نور و پورت مسنجر فکر میکنم 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده