shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۰ اسمش را می گذاریم دوست مجازی اما آنسو یك آدم حقیقی نشسته خصوصیاتش را كه نمی تواند مخفی كند وقتی دلتنگی ها و آشفتگی هایش را می نویسد وقت می گذارد برایم، وقت می گذارم برایش , نگرانش می شوم دلتنگش می شوم وقتی در صحبت هایم به عنوانِ دوست یاد می شود مطمئن می شوم كه حقیقیست هرچند كنار هم نباشیم هرچند صدای هم را هم نشنیده باشیم، من برایش سلامتی و شادی آرزو دارم هركجا كه باشد 14 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۰ خدمت روزگار محترم عرض می کنم که چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک! 10 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ دلم واسه انجمن تنگ شده بود 11 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ نوچ نمیشه هیچ خراب شده ای نمیشه 8 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ دقیقا حالا که خواستم برم درس بخونم در اینجا باز شد:icon_pf (34): 11 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ خودکار بیک میخری 250 تومن، لاک غلط گیر میخری 1000 تومن . تو این زندگی حتی اشتباه روی کاغذ هم برای انسان گران تمام میشود . 8 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ غمگینم ، مثل پیرزنی که آخرین سرباز برگشته از جنگ ، پسرش نیست . 8 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ وااای... چققققدددررر انجمنو دوست دارم... 7 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ خدایا به حق پنج تن این انجمن رو از ما نگیر!!!! جدی جدی کلافه بودم از نبودش!!! معتاد... آری به درجه اغراق به داشتن اعتیاد رسیدم! 14 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ زمستان بود دانستم که گرم دست هایت را فراوان دوست میدارم... 8 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ منم اعتراف میکنم که معتاد انجمنم... :icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ ما زنها موجودات بدبختی هستیم، چون هر عصبانیت، ناراحتی یا افسردگی مان به پای تغییرات هورمانی مان نوشته میشود!!! 16 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ انجمن هم شما رو دوس دار ه عزیزان من. ما به این طوفان های سهمگین عادت داریم. یه بار انجمن 1 هفته قطع شد!!!! 11 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ خدا اون هفته رو نیاره که بی انجمن باشیم... 5 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ ولی من برای یک روز با خیال راحت کارامو انجام دادم 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ موجل نداره دخترم....هرازگاهی باشه بد نیس در عوض میریم چندتا فرومه دیگه...اونجا همو میبینیم ...روابط تحکیم میشه.. 3 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ نه. هیچ جا انجمن ما نمیشه... :hapydancsmil: همه جا سوت و کوره الا اینجا... :aghosh: 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ ای کاش اینهمه معتاد برای بازپروری دست من بودند. آنها را به تختی آهنین با طناب میبستم،وقتی بسیار بهشان فشار می آمد به آنها کاسه نمیدادم. آنها جیغ میزدند، اسی تو رو هر کیو دوست داری کاسه را بده، ما دیگر نمیتوانیم. و من گوشه ای می ایستادم و به آنها لبخند تلخی میدم. 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده