Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ یک ماه . . دو ماه . . یک سال . . . شایدم هیچوقت . . امیدوارم زود کنار بیای با این قضیه 13 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ یه حس خوب بی سابقه... اگه چند ماه پیش بود برای ساعت 4.5 لحظه شماری میکردم.... الان اما انگار نه انگار... بیخیالی ام عالمی داره... 10 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ کاش بعضی ها میفهمیدند احترام گذاشتن به آنها نه بخاطر وجودشان بلکه بخاطر احترامیست که برای شخصیت خودمان قائل هستیم. ای کاش بعضی ها معنی سکوت و احترام رو درک میکردند و ای کاش که لیاقت آن را هم داشتند. ای کاش دیگران معنی لیاقت را هم میفهمیدند... ای کاش این همه ادعا فقط در اشعار و کلمات زیبا نبود و در عمل نشان می دادند. گاهی شخصیت یک کتاب شرف دارد به انسانی که آنرا مطالعه میکند....بیچاره کتاب...بیچاره شعر....بیچاره کلمه که اینچنین از آنها برای پوشاندن هیولای درون استفاده میشود. :) 21 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ خدا را شاکرم از این همه سلامت عقل و روان و تن :) 25 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ امروز منو مامان اب بازی کردیم انقده حال داد:shad: تونستم بابا رو هم از سرتا پا باشیلنگ خیس کنم 18 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ عماد و علی و پارسا و امیر هم امدند.امیرحسین عسگری همانجوری ریز مانده بود.دکتر هم با آن خنده های موذیانه اش همه مان را مثل قدیما سرکار می گذاشت.هادی هم مثل همان موقع ها با یک تلنگر خنده اش می گرفت.امیر هم مثل دبیرستان هی خزعبلات عالمانه می گفت وعماد به این و آن کرم می ریخت،حاج علی عمرا فرقی نکرده بود.علی آقای دهقان هم پشت مویش را کامل کرده بود.نوید از حسام می گفت که خانه شان آورده اند لویزان و باهم همسایه اند. شهاب هم که برای اینکه بزرگتر نشان دهد ریش گذاشته بود.همه شان را می توانستم از چهره های دبیرستانی شان که در ذهنم مانده بود بشناسم. شب عروسی شهاب خیلی خوش گذشت. 22 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ اگه قرار نبود پنگوئن پرواز کنه چرا بهش بال دادی پس؟ منم مث پنگوئن 22 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ چرا کسی خودشو نمی بینه؟ چرا توی تحلیل شخصیت همش از همه تعریف می کنم؟یعنی کسی بدی نداره؟نمی دونم ترس هست یا چیز دیگه 16 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ دکان کید برو جای دیگری بگشا فروش نیس در آنجا که من دکان دارم ... 8 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ خداوندا آن را که عقل ندادی چه دادی! 13 لینک به دیدگاه
_ WinTer _ 39 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ بعضی از آدم ها .. هیچ کس .. هیچ وقت .. انگار همه .. این روزا ... بسه بابا !! خودت چه گلی به سر همون آدم ها و همون بقیه ها و همون زمان ها و همین روزها زدی که همش میگی دیگران دیگران .. . . پس کی دوباره زمستون میشه یعنی میشه ما هم برای خودمون یه خونه داشته باشیم 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ هان ای دل عبرت بین! از دیده عبر کن هان! ایوان مداین را آینه عبرت دان! 14 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ یعنی چی من روزه ام خودت برا خودت ناهار بپز؟ حیف مامانمی اگه بزنی بکشیم هم از گل نازک تر نمیشه گفت :rose: اما اگه زنم بودی ...:gnugghender: 14 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ چقدر آدم ذوق می کنه وقتی ناراحته دوستاش تنهاش نمی ذارن... مهنازی خیلی ذوقیدم... همینطور دوستای دیگه که تنهام نذاشتین!! دوستتون دارم خیلی... بازم می گم دوستت دارم و ازت ممنونم 19 لینک به دیدگاه
mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ امروز: ۳ اوت ۲۰۱۱ میلادی برابر ۱۲ مرداد ۱۳۹۰ هجری خورشیدی امروز: ۸۳۷ - دستگیری بابک خرمدین توسط نیروهای معتصم خلیفه عباسی ۱۴۹۲ - آغاز سفر دریایی کریستف کلمب از بندر پالوس در اسپانیا ۱۹۳۴ - آدولف هیتلر با ادغام ریاستجمهوری و صدراعظمی، پیشوای آلمان شد. ۱۹۳۶ - قهرمانی جسی اوونز در دو ۱۰۰ متر المپیک برلین ۱۹۶۰ - استقلال نیجر از فرانسه ۲۰۰۵ - پایان دورهٔ دوم ریاست جمهوری سید محمد خاتمی (در تصویر) 12 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ هر کسی از ظن خود شد یار من از درون من نجست اسرار من 8 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ بیست روزه که از خونه نرفتم بیروون. 8 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ سر خط خبرهای دل میزان شیطنت خونم بشدت رفته بالا :ws3: دوس دارم هرکی سرراهم قرار می گیره سربه سرش بزارم و اذیتش کنم هرکی شد 15 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده