*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ جای خالی ات آنقدر بزرگ شده که حتی می شود در آن زندگی کرد ...! 7 لینک به دیدگاه
sogand_aryan 211 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ دلباخته کسی شوید ؛ که در هر ایستار دست اویز آرامش شما شود .... نه اینکه بدتر تارو پودهای تورا خرد کند ایستار =جایگاه شرایط دست اویز=باعث اعصاب=تارو پود sogandaryan 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ [b]آنچه بر عاشق دلخسته روا دانستی فلک آخر سرت آورد که حقت این است[/b] 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ همــه چــيـز بــا تــو شــروع شــد ! امــــا هــيـچ چــيـز بــدون تــــو ... تـمــام نـمـی شـــود حـــتـی هــمـيـن دلــتـنـگــی هــای مـــن ......… ! 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ ساکت دل...هیس.... داد می زنی بر سر من که چه؟.....مگر من به سفر رفته ام...من که هستم.... آب نرو....کوچک نشو...تنگ نشو....دیدار هم می آید....از سفر... 3 لینک به دیدگاه
mslmzare 146 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ شکست وریخت به خاک و به باد داد مرا چنانکه گویی هرگز کسی نزاد مرا 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ بزرگ که می شوی غصه هایت زودتر از خودت قد می کشند..! غافل از آنکه لبخندهایت را در آلبوم کودکیت جا گذاشته ای 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ چرا وقتی...روستا..شهر می شود.....شهرستان می شود....شهرستان استان می شود..... دلتنگی ما....دلتنگستان نشود....در گوشهای...بدون آنکه جایی از کسی اشغال کند.... 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ به یاد داشته باش هر وقت دلتنگ شدی به آسمان نگاه کنی... کسی هست که عاشقانه تو را می نگرد و منتظر توست، اشک های تو را پاک می کند و دست هایت را صمیمانه می فشارد. تو را دوست دارد فقط به خاطر خودت. و اگر باورداشته باشی می بینی ستاره ها هم با تو حرف می زنند ، باور کن با او هرگز تنها نیستی. فقط کافی است عاشقانه به آسمان نگاه کنی . 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ آخرین باری که خط کش گرفتم برای اندازه گیری دل.... چیزی ندیدم.... نمی دانم دیگر دلتنگ نیستم...یا دلی دیگر نمانده... 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ لطفا هی نپرس دلتنگی چه معنی دارد ؟ دلتنگی معنی ندارد ... درد دارد... 8 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ سرزمین است نیستان....که در آن آه و فغان بیداد می کند.... سری به این سرزمین بزن....شاید بدانی..که دلتنگی...از فراموشی بهتر است...البته گاهی.... گاهی برعکس... 7 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ اما نيستی تا اضطراب جهان را کنار تو در ترانهئی کوچک خلاصه کنم. اما نيستی تا شبِ تشويش هر شبِ خويش را در اشتعال گريهها و گورها روشن کنم. ... اما نيستی تا در دهان داس برويم و در پريشانی شعله پرپر شوم. اما نيستی ... (خدايا اين بغض بیقرار که فرصت نمیدهد!) 7 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ بعـد ِ هــر طــوفــانــ آسمـــان هـــای صـــاف و روشـن مـی آیـند آیـــا تــو هـمـ بعــد از دل ِ تنــگ مــن مــی آئــی ؟ 7 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ برف ببارد یا باران!!! برای باور زمستان؛ همین جای نبودنت کافی ست... 6 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ ﻫﺮ ﺑﺎﺭ ﮐﻪ ﻣﻲﺧﻮﺍﻫﻢ ﺑﻪ ﺳﻤﺘﺖ ﺑﻴﺎﻳﻢ... ﻳﺎﺩﻡ ﻣﻲﺍﻓﺘﺪ''ﺩﻟﺘﻨﮕﻲ"ﻫﺮﮔـــز ﺑﻬﺎﻧﻪ ﺧﻮﺑﻲ ﺑﺮﺍﻱ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﻳﮏ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﻧﻴﺴﺖ 7 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ می شود یا نه؟! دل را می گویم.... تنگ می شود؟!... به قدر همان تب و تابی که تو با واژه ها بر زبان می آوری؟... چقدر سخت است باور.... 4 لینک به دیدگاه
raha_89 276 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ شب بوها ، صدایم میکنند کوچه های منتظر برنجهای نرسیده نی زارهای خسته کپورهای مردابی همگی امشب، صدایم میکنند غوک ها، سرود زندگی میخوانند ماهیگیر، برای ماهی ها، قصه ی وفا میگوید زندگی ام به چرخ سرنوشت گیر کرده ومرا با خود میچرخاند گاهی پیش خدا میبرد مرا، گاهی هم زمینی میشوم به سادگی دهقانان حسادت میکنم و درصداقت دخترکهای شمالی، به ازدست رفته های کودکی ام، می اندیشم دریا هنوز آبیست شالیزار هنوز سبز است گاهی وقتها، رنگین کمان را هم میبینم و هنوز این سوال لعنتی، دست از سرم برنمیدارد، که چرا بعضی آدمها، قبل از مردن میمیرند 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ كـــاش روزهای دلتنگی من مثل دوست داشتن های تو كوتاه می شد...! 6 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ خستــــه ام بـــس کـــه پنهــــان کـــردم دوســــت داشـــتنــــت را .. مـــن بــدهــکـــارم بـــه دلــــم بـــه خـــاطــــر تمـــــام لحظــــه هــــایـــی کـــه محــکـــومـــش کــــردم بــــه ســـکــــوت .. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده