skalaskala 1624 ارسال شده در 3 تیر، 2012 بی تو چگونه باورم شود برگهای زرد باغ دوباره سر سبز می شود ای مسافر همیشگی بی تو من به انتها رسیده ام از کدام آشنایی از کدام عشق با تو گفتگو کنم من به سوگ عاطفه ها نشسته ام بی هدف به هر طرف کشیده می شوم به یاد تو عزیز سفر کرده از چشمم چون اشک سفر کردی بی تو چه کنم 3
skalaskala 1624 ارسال شده در 3 تیر، 2012 هرگز تو را فراموش نخواهم کرد، آری در ... آورترین لحظه های انتظار زندگی را در رؤیاهای خویش دنبال کنم در رؤیا ها و در امید ها اگر ابرها گریستن را فراموش کنند اگر پرندگان پرواز را فراموش کنند اگر انسانها مهر و محبت را فراموش کنند من هرگز تو را فراموش نمی کنم برای رسیدن به تو سوگندها نوشتم بروی گلبرگ های زیبای گل شقایق وحال برای رسیدن به جدایی اشکم را با یاد تو می ریزم و عشقم را با یاد شقایق پرپر می کنم تا فراموش کنم لحظه های با تو بودن را 4
skalaskala 1624 ارسال شده در 5 تیر، 2012 این روزها می گذرند…. ولی من به این سادگی از این روزهای تلخ نمی گذرم ………. چشمانم شب ترین است دلم دریاترین .. رؤیایم ستاره ترین و عشقم کوه ترین…! کجاست آن فرهادترین …؟ ………. رؤیاهایم را در کنار کسانی گذراندم که بودند ولی نبودند همراه کسانی بودم که همراهم نبودن وسیله کسانی بودم که هرگز آنها را وسیله قرار ندادم دلم را کسانی شکستند که هرگز قصد شکستن دل آنها را نداشتم و تو چه دانی که عشق چیست عشق سکوتی است در برابر همه اینها !!! …….. فکــر میــکردم تـو همــدردی! ولــی نــه! تــو هــم ، دردی…. …………. این روزها اگر کسی پیدا شد که شماره تلفنت رو حفظ بود حتماً قدرش رو بدون خیلی باید خاطرت براش عزیز باشه… ……………….. من تنها از یک چیز می ترسم و آن اینکه شایستگی رنجهایم را نداشته باشم.. ………………… ای مترســک ! آنقدر دستهایت را باز نکن ، کسی تو را در آغوش نمیگیرد ، ایــســتــادگــی هــمــیــشــه تــنــهــایــی مــیــاورد ……………. بترسید از آدم هائی که عاشق نیستند ولی عاشقی کردن را خوب بلدند …….. دلتنگی تنها نصیب من از زیبایی های توست........ 4
skalaskala 1624 ارسال شده در 11 تیر، 2012 سفری باید کرد؛ تا به عمق دل یک پیچک تنها ! که چرا اینچنین سخت به خود می پیچد؟! شاید از راز درونش بشود کشفی کرد، شاید او هم به کسی دل بسته ست!!! 3
skalaskala 1624 ارسال شده در 11 تیر، 2012 به باور در نمی آید چند سالی بی تو سر کردم ز رنجستان مرگ تو به پای دل گذر کردم ز روز بیکسی گویم یا ز شام تنهایی ز چشم خود در افشانده تنت را پر گهر کردم 2
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 16 تیر، 2012 آدم است دیگر ... ! گاهی دلش تنگ می شود ؛ حتی برای اینکه نیمه شب یواشکی شماره ات را بگیرد و بشنود: ... مشترک مورد نظر شما در حال مکالمه با مشترك مورد نظر خودش است !! آدم است دیگر ... احمق است ! دلش تنگ می شود !... 3
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 16 تیر، 2012 بر من خرده نگیرید اگر دلتنگ کسی هستم که هرگز نبوده و نیست... و شاید شاید نخواهد بود...من هم آدم هستم...دلتنگ میشوم حتی به احمقانه ترین شکلش! 3
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 16 تیر، 2012 بعضی وقت ها آدم ها یه کاری میکنن دیگه نمی تونی دوستشون داشته باشی ! اما .... عجیب دلت واسه دوست داشتنشون تنگ میشه ... !!! 6
azarafrooz 14221 ارسال شده در 19 تیر، 2012 بعد از مُردنم سرم را جدا کنید بگذارید روی شانه ام . شانه ای که سر می خواست سری که شانه می خواست هر دو را برسانید به آرزوشان... 4
sam arch 55881 ارسال شده در 19 تیر، 2012 این روزها کارش همین است... کشیدن خط بر روی دیواری که در کنجش پنجره ای رو به جاده است... می ترسد... می ترسد از روزی که تن دیوار...دیگر جایی برای کشیدن خط نداشته باشد... . . . و هنوز در ادامه ی دال...دلتنگی است..نه دیدار... 6
azarafrooz 14221 ارسال شده در 19 تیر، 2012 جا خوش کرده ای در تمام عاشقانه هايم میخواهم از نوشتن استعفا دهم ... ... اما نه تو رها میکنی دلم را نه شاعرانه هايم دل میکَنند از تو. 6
azarafrooz 14221 ارسال شده در 19 تیر، 2012 فـرهنـگ لـغـتهــا نـیـاز بـه ویــرایــش دارند بـرای مـعنی دلـتـنـگی 6
azarafrooz 14221 ارسال شده در 22 تیر، 2012 تـمـام سـیگـارهـای دنـیـا را هـم کـه دود کـنـی تـنـهـایـیـت تـوجـه هـیـچـکـسـی...را جـلـب نـخـواهـد کـرد جـز پـیـرمـرد سـیـگـار فـروش... 6
s.zarei 3090 ارسال شده در 22 تیر، 2012 هي بهش ميگم فقط صدام كن واسه اشگات شونه مي شم فقط صدام كن واسه تو ديوونه مي شم فقط صدام كن تورو تنها نمي ذارم اوني كه ميمونه مي شم صدام نمي كنه كه هيچ عذابم ميده زجر كشم ميكنه آخه چه گناهي دارم چه خطايي كردم گناهمو نمي گه لعنتي دلم بدجوري گرفته 6
ترانه18 8013 ارسال شده در 22 تیر، 2012 تو سکوت می کنی فریاد زمانم را نمی شنوی ! یک روز من سکوت خواهم کرد ! تو آن روز برای اولین بار مفهوم "دیر شدن " را خواهی فهمید!! 6
sweetest 4756 ارسال شده در 24 تیر، 2012 فقط یکبـــار فقط یکبـــار سیـــگار را ازطـرفـــی کـــه مـــی ســـوزد بکــش تـــابــــدانــی که من چـــه میـــکشم از نبودنت 3
ارسالهای توصیه شده