*Polaris* 19606 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2012 جای خالی ات آنقدر بزرگ شده که حتی می شود در آن زندگی کرد ...! 7
sogand_aryan 211 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2012 دلباخته کسی شوید ؛ که در هر ایستار دست اویز آرامش شما شود .... نه اینکه بدتر تارو پودهای تورا خرد کند ایستار =جایگاه شرایط دست اویز=باعث اعصاب=تارو پود sogandaryan 3
moh@mad 5513 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2012 [b]آنچه بر عاشق دلخسته روا دانستی فلک آخر سرت آورد که حقت این است[/b] 3
ترانه18 8013 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 همــه چــيـز بــا تــو شــروع شــد ! امــــا هــيـچ چــيـز بــدون تــــو ... تـمــام نـمـی شـــود حـــتـی هــمـيـن دلــتـنـگــی هــای مـــن ......… ! 3
sam arch 55881 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 ساکت دل...هیس.... داد می زنی بر سر من که چه؟.....مگر من به سفر رفته ام...من که هستم.... آب نرو....کوچک نشو...تنگ نشو....دیدار هم می آید....از سفر... 3
mslmzare 146 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 شکست وریخت به خاک و به باد داد مرا چنانکه گویی هرگز کسی نزاد مرا 2
ترانه18 8013 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2012 بزرگ که می شوی غصه هایت زودتر از خودت قد می کشند..! غافل از آنکه لبخندهایت را در آلبوم کودکیت جا گذاشته ای 1
sam arch 55881 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 چرا وقتی...روستا..شهر می شود.....شهرستان می شود....شهرستان استان می شود..... دلتنگی ما....دلتنگستان نشود....در گوشهای...بدون آنکه جایی از کسی اشغال کند.... 2
ترانه18 8013 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2012 به یاد داشته باش هر وقت دلتنگ شدی به آسمان نگاه کنی... کسی هست که عاشقانه تو را می نگرد و منتظر توست، اشک های تو را پاک می کند و دست هایت را صمیمانه می فشارد. تو را دوست دارد فقط به خاطر خودت. و اگر باورداشته باشی می بینی ستاره ها هم با تو حرف می زنند ، باور کن با او هرگز تنها نیستی. فقط کافی است عاشقانه به آسمان نگاه کنی . 1
sam arch 55881 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 آخرین باری که خط کش گرفتم برای اندازه گیری دل.... چیزی ندیدم.... نمی دانم دیگر دلتنگ نیستم...یا دلی دیگر نمانده... 1
*mishi* 11920 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 لطفا هی نپرس دلتنگی چه معنی دارد ؟ دلتنگی معنی ندارد ... درد دارد... 8
sam arch 55881 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 سرزمین است نیستان....که در آن آه و فغان بیداد می کند.... سری به این سرزمین بزن....شاید بدانی..که دلتنگی...از فراموشی بهتر است...البته گاهی.... گاهی برعکس... 7
sweetest 4756 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 اما نيستی تا اضطراب جهان را کنار تو در ترانهئی کوچک خلاصه کنم. اما نيستی تا شبِ تشويش هر شبِ خويش را در اشتعال گريهها و گورها روشن کنم. ... اما نيستی تا در دهان داس برويم و در پريشانی شعله پرپر شوم. اما نيستی ... (خدايا اين بغض بیقرار که فرصت نمیدهد!) 7
ترانه18 8013 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 بعـد ِ هــر طــوفــانــ آسمـــان هـــای صـــاف و روشـن مـی آیـند آیـــا تــو هـمـ بعــد از دل ِ تنــگ مــن مــی آئــی ؟ 7
ترانه18 8013 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 برف ببارد یا باران!!! برای باور زمستان؛ همین جای نبودنت کافی ست... 6
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 ﻫﺮ ﺑﺎﺭ ﮐﻪ ﻣﻲﺧﻮﺍﻫﻢ ﺑﻪ ﺳﻤﺘﺖ ﺑﻴﺎﻳﻢ... ﻳﺎﺩﻡ ﻣﻲﺍﻓﺘﺪ''ﺩﻟﺘﻨﮕﻲ"ﻫﺮﮔـــز ﺑﻬﺎﻧﻪ ﺧﻮﺑﻲ ﺑﺮﺍﻱ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﻳﮏ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﻧﻴﺴﺖ 7
sam arch 55881 ارسال شده در 8 خرداد، 2012 می شود یا نه؟! دل را می گویم.... تنگ می شود؟!... به قدر همان تب و تابی که تو با واژه ها بر زبان می آوری؟... چقدر سخت است باور.... 4
raha_89 276 ارسال شده در 24 خرداد، 2012 شب بوها ، صدایم میکنند کوچه های منتظر برنجهای نرسیده نی زارهای خسته کپورهای مردابی همگی امشب، صدایم میکنند غوک ها، سرود زندگی میخوانند ماهیگیر، برای ماهی ها، قصه ی وفا میگوید زندگی ام به چرخ سرنوشت گیر کرده ومرا با خود میچرخاند گاهی پیش خدا میبرد مرا، گاهی هم زمینی میشوم به سادگی دهقانان حسادت میکنم و درصداقت دخترکهای شمالی، به ازدست رفته های کودکی ام، می اندیشم دریا هنوز آبیست شالیزار هنوز سبز است گاهی وقتها، رنگین کمان را هم میبینم و هنوز این سوال لعنتی، دست از سرم برنمیدارد، که چرا بعضی آدمها، قبل از مردن میمیرند 3
*Polaris* 19606 ارسال شده در 25 خرداد، 2012 كـــاش روزهای دلتنگی من مثل دوست داشتن های تو كوتاه می شد...! 6
ترانه18 8013 ارسال شده در 25 خرداد، 2012 خستــــه ام بـــس کـــه پنهــــان کـــردم دوســــت داشـــتنــــت را .. مـــن بــدهــکـــارم بـــه دلــــم بـــه خـــاطــــر تمـــــام لحظــــه هــــایـــی کـــه محــکـــومـــش کــــردم بــــه ســـکــــوت .. 3
ارسالهای توصیه شده