s.zarei 3090 ارسال شده در 30 خرداد، 2012 دلم گرفته ناجورم گرفته از چی گرفته نمیدونم اما دیگه خستش شدم مبخوام بکنمش بندازمش دور!!!!!! که نه دیگه بخواد بگیره ٫ عاشق شه ٫ دل ببنده ٬ رسوا شه... وای خدا خسته شدم از همه چی مخصوصا از خودم از زندگی کردنم از ساده گیم از یه رنگ بودم از ٬ از ٬ از ٬ از ٬ از ٬ از ٬ از... از همه چی 6
sam arch 55881 ارسال شده در 30 خرداد، 2012 آمدی؟!... چه بی سر و صدا....! مگر نگفته بودی دیگر نمی آیی!!!... چه زود فراموش کردی... به هر حال خوش آمدی!!.... دلتنگی....مزایایی هم دارد انگار....!! 3
skalaskala 1624 ارسال شده در 30 خرداد، 2012 [h=6]روزی می آید ناگهان روزی می آید که سنگینی رد پاهایم رادر درونت حس می کنی رد پاهایی که دور می شوند و این سنگینی از هر چیزی طاقت فرساتر خواهد بود... [/h][h=6][/h][h=6][/h] 4
s.zarei 3090 ارسال شده در 30 خرداد، 2012 کیستم رهگذری ناشناس که از تاريكي شب دلگیر است رها از بند وزنجير عشق آمد وزنجيرم كرد 2
skalaskala 1624 ارسال شده در 30 خرداد، 2012 تنها برای تو می نویسم برای تو که برق چشمانم را زنده می کنی برای دستان تو که گرمای عشق را خجالت زده می کند برای لبانت که جز ترنم محبت را نمی بوسند برای تپش های قلبت که نبضم را به زدن وا می دارد با توست که روز و شبم معنا دارد تنها برای تو می نویسم برای تو که...!!!! 4
Narges.Z 222 ارسال شده در 30 خرداد، 2012 وقتی خاطره های آدما زیاد میشه دیوار اتاق پر از عکس میشه، اما همیشه واسه اونی دلت تنگ میشه که نمیتونی عکسشو به دیوار بزنی! 5
skalaskala 1624 ارسال شده در 30 خرداد، 2012 دلم که میگیرد دستش را میگیرم حوالی خانه تو تابش میدهم نزدیکی های نفس کشیدنت یاد بوسه هایت می افتد کمی گریه میکند آرام میشود ! 3
ترانه18 8013 ارسال شده در 30 خرداد، 2012 بــــاران بــی فـایــده مـی بـــارد دلتنــــگی......... تـــمام نـمـی شـود! 3
skalaskala 1624 ارسال شده در 30 خرداد، 2012 دلم گرفته است دلم گرفته است به ایوان می روم و انگشتانم را بر پوست کشیده ی شب می کشم چراغ های رابطه تاریکند چراغهای رابطه تاریکند کسی مرا به آفتاب معرفی نخواهد کرد کسی مرا به میهمانی گنجشک ها نخواهد برد پرواز را به خاطر بسپار پرنده مردنی ست 1
skalaskala 1624 ارسال شده در 30 خرداد، 2012 صبورانه در انتظار زمان بمان! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد! باغبان اگر باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند!!!!!!!! 5
skalaskala 1624 ارسال شده در 30 خرداد، 2012 ببار باران سیل شو آدم نما ها را ببر نم نم نبار این طور آلودگی ها خیس می خورد نم می کشد جوانه می زند بیشتر می شود .. 4
minoz 359 ارسال شده در 30 خرداد، 2012 روزگارا....! تو اگر سخت به من می گیری با خبر باش که پژمردن من آسان نیست، گرچه دلگیرتر از دیروزم، گرچه فردای غم انگیز مرا می خواند........... لیک باور دارم دلخوشی ها کم نیست........ زندگی باید کرد........ 3
skalaskala 1624 ارسال شده در 30 خرداد، 2012 کسانی هستند که با صدای ِ بلند دعــا می خوانند .. اما دستشان ، به ستاره ای نمی رسد ! اما کسانی هستند ، که بی دعــا با خدا دست می دهند ... 3
ترانه18 8013 ارسال شده در 30 خرداد، 2012 هـنــــــــــوز تـکه ای از تـــــــــــو در مـــــــن اسـت . . . . کـه گـاهـی لعـنــــــــــــتی بـــــــــــد جـور . . . . دلتـــــــــــنگت مـــــــــــی شـود.... 3
s.zarei 3090 ارسال شده در 31 خرداد، 2012 ديگه گريه دلو وا نمي كنه قصه های پشت اين پنجره ها غمو از دلم جدا نمی كنه قصه ی ماتم من هر چی كه بود هر چی كه هست قصه ی ماتم قلب خسته ی يه آدمه وقت خوابه ديگه ديره نمی خوام قصه بگم از غم و غصه برات هر چی بگم بازم كمه نمی خوام مثل همه گريه كنم دیگه گريه دلو وا نمی كنه قصه های پشت اين پنجره ها غمو از دلم جدا نمی كنه 3
sam arch 55881 ارسال شده در 31 خرداد، 2012 می گویم....این واژه نبود... چگونه لحظه های انتظار را سر می کردیم؟!... دلتنگی را می گویم.... باید شور بزند..تنگ بشود دل...تا شیرینی دیدار معنا پیدا کند.... 2
ترانه18 8013 ارسال شده در 31 خرداد، 2012 چشمانم را بستم تا پنهان شدنت را نبینم. یک، دو، ...ده سال می گذرد هزار ده شمرده ام و تو هنوز نگفته ای :"بیا" 3
skalaskala 1624 ارسال شده در 3 تیر، 2012 غريب است دوست داشتن. و عجيب تر از آن است دوست داشته شدن... وقتي ميدانيم کسي با جان و دل دوستمان دارد ... و نفسها و صدا و نگاهمان در روح و جانش ريشه دوانده؛ به بازيش ميگيريم هر چه او عاشقتر، ما سرخوشتر، هر چه او دل نازکتر، ما بي رحم تر. تقصير از ما نيست؛ تماميِ قصه هايِ عاشقانه، اينگونه به گوشمان خوانده شدهاند 1
ارسالهای توصیه شده