نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ شب سرشاری بود. روز از پای صنوبرها، تا فراتر ها می رفت. دره مهتاب اندود،وچنان روشن کوه، که خدا پیدا بود. 8 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ . . . دوستتون دارم از نوع واقعي ... . . . مواظب خودتون + احساستون باشيد ... . . . برميگردم يكي از همين روزا شايد ... 17 لینک به دیدگاه
LAND LESS 99 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ به تو می بالم من به تو که پنجره ی سرخ ِفلک رو به تشبیه دو چشمت باز است به تو که پیچ ِلبت کنج ِتنم نقطه ی آغاز است تپش باد میان ِگلِ گیسوی تو بر من ساز است به تو می بالم من تو به شادابی شبنم به چمن رود در خطبه ی اشکت جاریست من به سان ِخس ِخشکی به دمن نازنینم قدمی نیست تو را به ره پر خم ِبی شوکت ِما از بلندای کجا کرده نگاه شوق ِلبخند ِتو بر محنت ِما به کدامین قفس انبار شده حس ِبی شبهه ی عطر تو در انبوه ِفضا به تو می بالم و از یاد تو من در سراشیبی دلتنگی این خانه ی غم تشنه ی روی تو ام که بیایی و سرِ لبخندی به رُخم باز کنی جام برگیری و از حیرت ِآن مستی آغاز کنی ای مه صبحدم آهوی ختن به تو می بالم من 6 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم احساس سوختن به تماشا نمی شود 5 لینک به دیدگاه
tiba* 797 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ سیبی که در نگاه تو میچرخد...آدم را عجیب وسوسه میکند... 5 لینک به دیدگاه
tiba* 797 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ دیشب قصه ات را برای کسی میگفتم...باز دوباره عاشقت شدم 11 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ من آنقدرکه به یادتم اگه یادخدابودم نصف بهشت مال من بود 9 لینک به دیدگاه
خاله 3004 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ در گرگ و میشِ چشمهات راه گم کردهام مهتابْ شو! 8 لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ . . . دوستتون دارم از نوع واقعي ... . . . مواظب خودتون + احساستون باشيد ... . . . برميگردم يكي از همين روزا شايد ... کاش بودی . . . 6 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ شب عاشقان بي دل چه شب دراز باشد 6 لینک به دیدگاه
SIMooRGH.M 496 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ کی میشکنی این سکوتو کی دوباره صداتو میشنوم تا کی منتظر باشم تا کی شب ها چشمامو زود ببندم تا کییییییییییییییییییییییییی؟ 5 لینک به دیدگاه
PinkGirl 1453 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ زندگی همیشه که اینجور پیچ و تاب نخواهد داشت بد نیست گاهی هم دستی به موهایت بکشی بایستی کنار پنجره و با درخت و باغچه صحبت کنی پنهان نمیکنم که پیش از این سطرها دوستت دارم را میخواستهام بنویسم … حالا کمی صبر کن بهار که آمد فکری برای تو و سطرهای پنهان خودم خواهم کرد ! 7 لینک به دیدگاه
SIMooRGH.M 496 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ اهویی دارم خوشگله فرار کرده ز دستم دوریش برایم مشکله کاش کی اونو میبستم ای خدا چی کار کنم اهومو پیدا کنم آی چه کنم وای چه کنم کجا اونو پیدا کنم کاش کی اونو میبستم 4 لینک به دیدگاه
محمدa 1104 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ باور نداشتي در دستهاي كوچكت بگنجم حالا ديگر مشتت را ببند ! خواهش مي كنم واقعا موضوعات جالبي مي نويسي كاش مي شدهمه دستها گنجايش داشتند 6 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ باران که نبارد تو هم که نباشي "فصلش تمام شده" را هم گل فروش مي گويد... 10 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ برای کسی که دوستش داری... لازم نیست زیر ِنور ماه و زیر ِ باران و باد و شبنم و صبح اشعار سهراب را بخوانی! یا با صدای بلند، آوازهای نخراشیده را زیر پنجره ی اتاق طبقه ی 7 ام فریاد بزنی! یا با سنگ شیشه ی دلش را بشکنی تا بفهمانی آمده ای تا کنارش بمانی! یا با آتش کلامت او را بسوزانی تا به او بفهمانی که دوستش داری! یا با اسید ِ حرفهایت جگرش را تکه تکه کنی تا بفهمانی که او را برای خودت میخواهی!! نه!! این کارها لازم نیست مهربانم ،این کارها را نکن! مثل من صبر کن تا فرصتی را بیابی که نگاهت با نگاهش مرزهای تنهایی را بشکافد... و در آن لحظه،آرام و مکرر زمزمه کن... دوستت دارم... دوستت دارم... دوستت دارم... . . . . 11 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ یک عمر دنبال خوشبختی بودم و جوانیم راصرف کردم غافل از اینکه خوشبختی همان زمان سپری شده بود که از دست دادم 9 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ گاهی انسان ها برای قطع کردن رابطه هایشان با یکدیگر دنبال بهانه میگردند!!! تو... فقط خود تو! تنها بهانه ای هستی که برای قطع ارتباطم با کل کره ی خاکی کفایت میکنی! 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده