PinkGirl 1453 ارسال شده در 26 آذر، 2010 تو میری و من صرفاً فکر میکنم که مُردی. مییام میشینم رو لبهی پرتگاه و هر سه ثانیه یکبار ازش پرت میشم پایین. تو برام دست تکون میدی و من صرفاً فکر میکنم که داری میمیری؛ یه مردن سادهی متناوب که میشه ازش آویزون شد و به عشقش تا صبح آروم خوابید. شب ِ تو هم بهخیر… امضاء: من و قرمزی نوک همهی آتیشهایی که سر قبرت روشن کردم تا دوتایی گرم شیم. 6
vahid jigol 81 ارسال شده در 26 آذر، 2010 همیشه باورم این بوده که خداوند تو را برای من آفریده............ برای خوده خودم..... آری دوستت دارم همیشه وهمه جا:w72: برای خوده خودم... آری دوستت دارم همیشه وهمه جا 7
SIMooRGH.M 496 ارسال شده در 27 آذر، 2010 چه خوبه چه زیباست چه هنرمندانه وقتی بدونی بدونی که .... ممعنی زیبایی با اونی که تا الان فک میکردی فرق میکنه 6
کامیلا 422 ارسال شده در 27 آذر، 2010 دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است ......... 7
B.Hadi 485 ارسال شده در 27 آذر، 2010 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است . . . کارم از گریه گذشته است به این میخندم 7
محمدa 1104 ارسال شده در 27 آذر، 2010 خدايا به هر که دوست مي داري بياموز که عشق از زندگي کردن بهتر است ، و به هرکه دوست تر مي داري ، بچشان که دوست داشتن از عشق برتر 9
baraan 1186 ارسال شده در 27 آذر، 2010 در این سکوت شبانگاهان،به مهتاب چشم دوخته ام و از ستاره ها،در باره ی تو می پرسم. قاصدکهای خیالم به آسمانها که آسمان خاطره هاست ، پرواز می کنند.زندگی قطره قطره ذوب می شود و آنچه که می ماند ،خاطره هاست. آری سرزمین خاطرات من و تو،جایی است که طلوع و غروب در آن رنگ دیگری دارد. پس همراهم بمان و در این تیرگی تنهایم مگذار. من نیز منتظر می مانم تا اینکه بگویی تا کی باید در انتظارت بمانم . ای تنها بهانه ی زندگیم. 6
baraan 1186 ارسال شده در 27 آذر، 2010 دلم هميشه مي خواست غزلي بگويم که اخرين بيتش.. آخرين پلک خواب الوده تو باشد.... امشب ولي مي خواهم به جاي حافظ با ديوان چشمان تو فال بگيرم.. پلک که مي زني ورق ورق غزل تازه زاده مي شود.. اخرين برگ ديوان چشمان تو کجاست؟؟؟ پلک بزن من غزل تازه مي خواهم 7
خاله 3004 ارسال شده در 27 آذر، 2010 در یک آشنایی دوستانه ما با هم دست دادیم !! تو فقط دست دادی ..! ومن..!؟ همه چیزم را از دست دادم..!؟ 9
arash86. 4604 ارسال شده در 28 آذر، 2010 یادت باشه من هرگر و هیچ وقت محبت و عشق رو از کسی گدایی نمیکنم 5
aida.comix 1809 ارسال شده در 28 آذر، 2010 میگویند دیگر نباید دوستت داشته باشم چون از تو بسیار بهتر ها در این دنیا هست! چه خیال خامی! اگر خجالت نمیکشیدند مرا با پیامبری چیزی وصلت میدادند!!!! 5
آرماندیس 4786 سازنده ارسال شده در 29 آذر، 2010 اي عاشقان عهد كهن نفرينتان به جان من او را رها كنيد! نفرين اگر به دامن او گيرد ترسم خداي ناكرده بميرد از ما دوتن به يكي اكتفا كنيد او را رها كنيد! حميد مصدق 5
آرماندیس 4786 سازنده ارسال شده در 29 آذر، 2010 مهربانم ، اي خوب ! ياد قلبت باشد ؛ يک نفر هست که دنيايش را ، همه هستي و رؤيايش را ، به شکوفايي احساس تو، پيوند زده و دلش مي خواهد، لحظه ها را با تو، به خدا بسپارد ... 8
آرماندیس 4786 سازنده ارسال شده در 29 آذر، 2010 تو اگر این روزها .. درست همین روزها .. بیایی و عاشـــــق شوی ..! میشود دور دنیا را در ثانیه ای گشت .. میشود شاعر مُرد !.. میشود ... آنقدر بی خدا شد !.. كه بمانم تو را از كه بخواهم !!!؟ - جهنمی می شوم آخرش - 5
tiba* 797 ارسال شده در 30 آذر، 2010 روزی که تو بیایی,برای همیشه بیایی و مهربانی با زیبایی یکسان شود روزی که ما دوباره برای کبوترهایمان دانه بریزیم... و من آن روز را انتظار می کشم... حتا روزی که دیگر نباشم...... 4
ارسالهای توصیه شده