arash86. 4604 ارسال شده در 7 دی، 2010 ديده را فايده آن است كه دلبر بيند گر نبيند چه بود فايده بينايي را 4
محمدa 1104 ارسال شده در 7 دی، 2010 گاه يک لبخند انقدر عميق ميشود که گريه مي کنيم گاه يک نغمه انقدر دست نيافتني ميشود که با ان زندگي مي کنيم گاه يک نگاه انچنان سنگين ميشود چشمانمان رهايش نمي کند گاه يک عشق انقدر ماندگار مي شود که فراموشش نمي کنيم 1
tiba* 797 ارسال شده در 7 دی، 2010 اگر تصمیم کودک درون من درست باشد من به ابد عاشقتمو چشمان تو را میخواهم و تسخیر قلب تو را و باورهای تو را... 1
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 7 دی، 2010 آسمان ، تار است و در من گریه های زار زار بی تو تنهایم ، ولی تنها نمی خواهم ترا ای امید دل ، شبت آبستن خورشید باد من چو خود ، زندانی شب ها نمی خواهم ترا شاد باشی هر کجا هستی ، که دور از چشم تو نقش دلبند ترا در اشک می جویم هنوز چشم غمگین ترا در خواب می بوسم مدام عطر گیسوی ترا از باد می بویم هنوز
*هانی* 825 ارسال شده در 7 دی، 2010 من در این کلبه خوشم تو که در اوج نشستی خوش باش من به یاد تو خوشم تو به یاد هرکه هستی خوش باش 5
aida.comix 1809 ارسال شده در 7 دی، 2010 برای کسی که دوستش داری ....>د برای کسی که دوستش داری .... >و برای کسی که دوستش داری .... >س برای کسی که دوستش داری .... >ت برای کسی که دوستش داری .... >ت برای کسی که دوستش داری .... >د برای کسی که دوستش داری .... >ا برای کسی که دوستش داری .... >ر برای کسی که دوستش داری .... >م واژه کم می آید... احساس کم می آید... عشق کم می آورد... دل کم می آورد... من کم آوردم... تو کم نمی آوری اما... اینهمه نوشته که من برایت می نویسم برای سال های طولانی عمرت کافیست! 8
PinkGirl 1453 ارسال شده در 7 دی، 2010 هنگامي كه كمتر سزاوارم به من مهر بورز آخر آن زمان نيازمند ترم 6
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 7 دی، 2010 رو به تو سجده میکنم دری به کعبه باز نیست بس که طواف کردمت مرا به حج نیاز نیست به هر طرف نظر کنم نماز من نماز نیست مرا به بند میکشی از این رهاترم کنی زخم نمیزنی به من که مبتلا ترم کنی از همه توبه میکنم بلکه تو باورم کنی قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد عذاب میکشم ولی عذاب من گناه نیست وقتی شکنجه گر تویی شکنجه اشتباه نیست 6
afa 18504 ارسال شده در 7 دی، 2010 من چه دلتنگتم امشب ............. دلم گرفته دوباره هوای تو رو داره چشمای خیسم واسه دیدنت بیقراره آروم ندارم یه نشونه میخوام واسه قلبم 4
RezaMTJAME 9278 ارسال شده در 7 دی، 2010 دوستت دارم.... ولی نمیتونم چیزی بگم..... حتی جراتش رو ندارم که توی چشم هات نگاه کنم...... وجودت واسم برکته و حرفهات بوی خدا میده....... فقط میخوام کنارم بمونی..... وقتی هستی آرومم. حسی پاک دارم و احساس میکنم که خدا دوستمون داره...... همه زندگی من خواهش میکنم فقط بمون کنارم......... بهت التماس میکنم.......... :ws44: من نه میخوام تو رو از دست بدم و نه خدا رو...... خدا تو رو بهم داده....... پس من تو رو از خدای مهربونم میخوام....... 4
aida.comix 1809 ارسال شده در 7 دی، 2010 همه از رفتن مینویسند... رفتن ِآنهایی که ناب ترین خاطرات را برای یک عمر ،برایشان رقم زده اند! اما من وقتی از رفتن مینویسم...تو همینجایی...درست در کنار من... بهانه میکنم این نوشته های بی سرو تهِ جدایی را،که بگویی نمیروی... هنوز ساکتی! پس باز مینویسم...تو هم خواهی رفت... "خاطراتت را قبل از اینکه بروی دارم آرشیو میکنم!" 4
آرماندیس 4786 سازنده ارسال شده در 7 دی، 2010 رویاهام به ذهن خالی ات سرایت می کند رویایی می شوی برای من همین یکی را کم داشتیم آخرش هم مثل یک مثل یک ترانه ی دبستانی لا به لای بزرگ شدنت گم می شوم 5
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 8 دی، 2010 هر کجا هستی باش! آسمانت آبی ! وتمام دلت از غصه ی دنیا خالی..........!!!! 5
MEMOLI 8954 ارسال شده در 8 دی، 2010 سنگی بر پیشانی سنگی کوه، خورد ... کوه خندید و سنگ شکست ... یک روز کوه می شکند ! خواهی دید ... 4
آرماندیس 4786 سازنده ارسال شده در 8 دی، 2010 گمان می کردم وقتی نباشم دلت می گیرد 1 روز 1 ماه 1 سال از رفتنم می گذرد اما ... چه خیال بیهوده ای وقتی دلت با دیگریست 5
ارسالهای توصیه شده