aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ تا تو من میشوی!! بغض جاری می شود در گلویم! اشک میشوی و سرازیر روی گونه هایم!! سالهاست منتظر لحظه ای آرامشم! پش کجایی آرام جانم؟ 4 لینک به دیدگاه
خاله 3004 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ اینجا مهم نیست کجاست بی تو همه جا دور دست است.. 7 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ یه روز که اومد باد موهاشو پریشون کرده بود،بارون تمام پیکرشو خیس .اون روز اینو براش خوندم نسیم از گیسوانت رد شد و باران تو را بوسید طبیعت سهم خود را از تماشای تو می گیرد 3 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ این روزهایی که ندارمت انگار آسمان آبی تر از آن روزهاست ! ماه از سر آسمان، پیداست ... 2 لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ به نگاهم سیبی قرمز هدیه داد و گفت: "دلت زیباست" بیتعارف گفتم: "قابلی ندارد، برای شما" 6 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ نگاهش..... عمق یه حس پاک..... توی دلم اثر کرد..... وقتی از حس خوبی هاش در اومدم که دیگه دلی نداشتم..... :jawdrop: نمیدونم که دلم چی شد..... وقتی متوجه شدم که دیدم اون دلم رو با خودش برده.... :ws44: 4 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ بی دلیل حس کاغذی را دارم که خط خطی شد و خط خورد ...! 7 لینک به دیدگاه
محمدa 1104 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ من پذيرفتم که عشق افسانه است ... اين دل درد آشنا ديوانه است مي روم شايد فراموشت کنم ... با فراموشي هم آغوشت کنم مي روم از رفتن من شاد باش ... از عذاب ديدنم آزادباش گر چه تو تنها تر از ما مي روي ... آرزو دارم ولي عاشق شوي آرزو دارم بفهمي درد را ... تلخي بر خوردهاي سرد را 8 لینک به دیدگاه
tiba* 797 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ تو یعنی پاکی باران تو یعنی لذت دیدن تو یعنی یک شقایق را به یک پروانه بخشیدن تو یعنی از سحر تا شب به زیبایی درخشیدن تو یعنی یک کبوتر را زتنهایی رها کردن خدای آسمان ها را به آرامی صدا کردن تو یعنی روح باران را متین و ساده بوسیدن و یا در پاسخ یک لطف به روی غنچه خندیدن اگر چه دوری از اینجا تو یعنی اوج زیبایی... 4 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ فکر می کردم کار سختی ست ... اما فراموش کردنت از آنچه فکر می کردم هم ساده تر بود ! باور کن ... 6 لینک به دیدگاه
PinkGirl 1453 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ حیف که دوست دارم وگرنه میگفتم «گوشی رو بده بزرگترت»… 4 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ پاک کردم تو را ! با همان پاک کنی که خدا گناهانم را پاک می کند ... 4 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ همين فقط خاستم بگم دوست دارم:ws2: 4 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ نيش هايت تا انتهاي سرت فراخ شده به مخاطب رحم كن!!!!1:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Spento data_3j 675 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ ای برای با تو بودن باید از بودن گذر کرد 4 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ کم تر از تو نیستم ... برابرت هم نیستم ... بیشتر هم نه ! یا تو عددی نیستی یا من ! بیا روی هم حساب نکنیم !!! 5 لینک به دیدگاه
PinkGirl 1453 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ تا یادم نرفته، این را هم بگویم فراموشی خیلی بدتر از بیمیلی است؛ نمیدانی میل داشتهای یا الآن ته کشیدهای… 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده