هوتن 15061 ارسال شده در 13 مهر، 2010 کی اشکات و پاک میکنه شبا که غصه داری دست رو موهات کی میکشه وقتی منو نداری شونه ی کی مرهم هق هقت میشه دوباره از کی بهونه میگیری شبای بی ستاره برگ ریزونای پائیز کی چشم به رات نشسته از جلو پات جمع میکنه برگهای زرد و خسته کی منتظر میمونه حتی شبای یلدا تا خنده رو لبات بیاد شب برسه به فردا کی ازسرود بارون قصه برات میسازه از عاشقی میخونه وقتی که راه درازه کی از ستاره بارون چشماشو هم میزاره نکنه ستاره ای بیاد و یاد تو رو نیاره 6
marjan17 4150 ارسال شده در 16 مهر، 2010 عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسيدند چرا سرم گل دادهاست چرا چشم هايم مثل ستارهها میدرخشند و چرا لبهايم از صبح روشنترند می خواستم اين عشق را تکهتکه کنم ولی نرم و سيال بود، دور دستم پيچيد و دستهايم در عشق به دام افتادند حالا مردم میپرسند که من زندانی کيستم..... 5
RezaMTJAME 9278 ارسال شده در 16 مهر، 2010 نگاه تو..... تاثیر یک خوبی بی نهایت..... :rose: به ظاهر یک نگاه ساده.... دلم رو با خودت بردی و به جاش نگاهت رو بهم دادی...... :pichak: حالا هم با همون نگاهت زنده ام...... نگو که میخوای نگاهت رو هم ازم بگیری.......... :4564: 6
MEMOLI 8954 ارسال شده در 17 مهر، 2010 گفتی : یک دو سه ... دویدیم شتابان بی آن که بدانیم کجاست خط پایان ! 5
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 18 مهر، 2010 تمام عالم اگر چشمشان به ظاهر توست نگاه من به دل پاک و جان طاهر توست فقط نه من به هوای تو اشک می ریزم که هرچه رود در این سرزمین مسافر توست 8
sepide1990 1242 ارسال شده در 18 مهر، 2010 ادما وقتی خاطره هاشون زیاد میشه دیوار اتاقشون پر از عکس میشه اما دلشون واسه اونی تنگ میشه که نمیتونن عکسشو به دیوار اتاقشون بزنن 8
tiba* 797 ارسال شده در 19 مهر، 2010 آرزوی من اين است: نرود اشك در چشم تو هرگز مگر از شوق زياد. و به اندازه ي هر روز تو عاشق باشي. عاشق آنكه تو را ميخواهد. و به لبخند تو از خويش رها ميگردد. و تو رادوست بدارد به همان اندازه كه دلت ميخواهد 7
sepide1990 1242 ارسال شده در 20 مهر، 2010 عشق چون در سینه ام بیدار شد از طلب،پا تا سرم ایثار شد این دگر من نیستم ،من نیستم حیف از عمری که با من زیستم 4
MEMOLI 8954 ارسال شده در 20 مهر، 2010 تو دروغ مي گويي تا من بخندم و من احمق مي شوم تا تو دلگير نشوي ! آخر تو چوپان مي شوي و من گوسفند !!! آن روز گرگ كداممان را خواهد خورد ؟!... 6
tiba* 797 ارسال شده در 21 مهر، 2010 وقتی سعی میکنم ازت دورتر بشم....بیشتر دوست دارم . و وقتی سعی میکنم ازت متنفر بشم از خودم متنفر میشم!چراااااا؟؟؟؟؟ 5
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 21 مهر، 2010 اگه فاصله افتاده اگه من با خودم قهرم تو کاری با دلم کردی که فکزشم نمی کردم تو رو دست کسی دادم که از حالم خبر داره که حتی از تو چشماشو یه لحظه بر نمی داره 6
ارسالهای توصیه شده