خاله 3004 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ پس بهتر است سکوت کنیم حرف زدن آزار می دهد آدم ها را حرف زدن آسیب می رساند به دوستی پس بهتر است یک دقیقه سکوت کنیم به احترام دوستی آدمها ! 4 لینک به دیدگاه
lovestory 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ این روزها ..........این روزها دلم اصلا مراعات مرانمی کند ... دلم این روزها سخت بی قراری می کند ....کاش راه گریزی بود ازاین تب وتاب دل..... می دانم که بی تو دوام نمی آورم می دانم که بی توتمام شبهای من سیاه است تمام خاطرات من خاکستر نشینند می دانم که بی تو به معنای تام کلمه دوام نمی آورم .... بی توگم می شوم ... تو هنوز هم تمام دنیای منی 3 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ هر چه هستی، باش با توام ای لنگر تسکین! ای تکانهای دل! ای آرامش ساحل! با توام ای نور! ای منشور! ای تمام طیفهای آفتابی! ای کبود ِ ارغوانی! ای بنفشابی! با توام ای شور، ای دلشورهی شیرین! با توام ای شادی غمگین! با توام ای غم! غم مبهم! ای نمیدانم! هر چه هستی باش! اما کاش... نه، جز اینم آرزویی نیست: هر چه هستی باش! اما باش! 4 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ این بار هم نشد كه ببرم كمند را و ز پای عشق بگسلم این قید و بند را این بار هم نشد كه به آتش در افكنم با شعله ای ز چشم تو هر چون و چند را این بار هم نشد كه كنم خاك راه عشق در مفدم تو ،منطق اندیشمند را این بار هم نشد كه ز كنج دهان تو یغما كنم به بوسه ای آن نوشخند را تا كی زنم دوباره به گرداب دیگری در چشم های تو دل مشكل پسند را ؟ پروایم از گزند تعلق مده كه من همواره دوست داشته ام این گزند را من با تو از بلندی و پستی گذشته ام كوتاه گیر قصه ی پست و باند را 3 لینک به دیدگاه
پری 173 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ بگو با من از اعماق دريا، از اوج آسمان ،از نهايت شب ، از انتهاي ظلمت ، حرف بزن با من با من بگو ، از زلالي آب ،از پاكي ابر ،از سياهي شب و از تباهي ظلمت بگو با من كه تنها نيستم ، بگو كه با تو هستم ، در بي كران دريا،در آبي آسمان ها در جاي جاي شب در گذر از ظلمت بگو با من ،همسفر من كه در گذر از جاده هاي انتظار ، احساست خواهم كرد و تو فراتر از انديشه من ، پاي بر كوير دلم خواهي گذاشت . 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ گل نیست چنین سرکش و رعنا که توئی / مه نیست بدین گونه فریبا که توئی غم بر سر غم ریخته آنجا که منم / دل بر سر دل ریخته آنجا که توئی . . . 3 لینک به دیدگاه
خاله 3004 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ فکر کردن به آفریقا را دوست دارم بخاطر حیات وحش! و تو که چقدر شبیه یک شیر گرسنه ای وقتی می خواهی ببوسی مرا ! 5 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ هنوزم زير رگبار ترانه کنار خاطرات تو ميشينم لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ تمام هستی و وجود من دوستت دارم......... 3 لینک به دیدگاه
mahshad 2236 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ ما ز ياران چشم ياري داشتيم خود غلط بود آنچه مي پنداشتيم... 4 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ همه چی آرومه تو به من دل بستی این چه قدر خوبه که تو کنارم هستی همه چی آرومه غصه ها خوابیدن شک نداری دیگه تو به احساس من همه چی آرومه من چقدر خوشحالم پیشم هستی حالا به خودم می بالم تو به من دل بستی از چشات معلومه من چقدر خوشبختم همه چی آرومه تشنه چشماتم منو سیر آبم کن منو با لالایی دوباره خوابم کن بگو این آرامش تا ابد پا بر جاست حالا که برق عشق تو نگاهت پیداست همه چی آرومه من چقدر خوشحالم پیشم هستی حالا به خودم می بالم تو به من دل بستی از چشات معلومه من چقدر خوشبختم همه چی آرومه همه چی آرومه تو به من دل بستی 3 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ برای بدست آوردنت نمی جنگم ! به تکّدی قلبت هم نمی آیم ! دوستت دارم ، فارغ از داشتنت .... از : فریبا عرب نیا 2 لینک به دیدگاه
خاله 3004 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ به هیچ پرنده ای آشنایی نده که درخت شدن مصیبتی نو می شود این زخم کهنه را 2 لینک به دیدگاه
خاله 3004 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ سیگاری نیستم اما به تو که فکر می کنم مزرعه ی بزرگی از توتون در سرم آتش می گیرد! 2 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ میدانم خواهم باخت ... بازی می کنم ! بیتفاوت ... م ی ب ا ز م ...! 4 لینک به دیدگاه
خاله 3004 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ چیز بدی نیست جنگ شکست می خورم اشغالم کنی 4 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ مینویسم د ی د ا ر...... تو اگر دلتنگ منی فاصله ها را بردار.... 3 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ Huida inesperada De los brazos de nadie Solo… por la vías tristes Momentos vividos contigo Inmortalizados en mi alma La noche no te detuvo Que te arrebato de mí Inexperto amigo Precoz en el tiempo Eterno en mí...! 2 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ دنگ... دنگ... لحظه ها می گذرد ! آنچه بگذشت نمی آید باز ... قصه ای هست که هرگز دیگر نتواند شد آغاز ...! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده