Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 9 آذر، 2011 خب از انجمن که نمیخواد بره؟ :JC_thinking: یا میخواد بره؟!!!! :jawdrop:فک نمیکنم!! بابا خب درک کنین دیگه!!! اگه بخواد جدی بره دنبال یه کار جدید تو دنیای واقعی وقتی ما اینجا هی آه بکشیم و غصه بخوریم براش سخت تره دیگه!!! شقایق جون من برات از ته ته قلبم آرزوی موفقیت میکنم!!! زندگی مجازی خوبه ولی واقعی اش خیلی بهتره! :girl_yes2: باشه. پس من هم برات آرزوی موفقیت میکنم. ولی خیلی نامردی که منو میخوای با اینهمه کار دست تنها بزاری. اول یه نفرو جایگزین خودت کن بعد برو. 3
amin 202 مهمان ارسال شده در 9 آذر، 2011 شقایق :w821: امضای منو میدزدی؟! :vahidrk: ای روح دزد...اول آواتار میدزدی ...الانم امضا!:w00:
Saman_88 8062 ارسال شده در 9 آذر، 2011 یعنی چی ؟!؟!؟ اینجا چه خبره ؟!؟!؟ چرا همه دارن میرن ؟!؟!؟! آخه چه مشکلی پیش اومده ؟! 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 9 آذر، 2011 امضای منو میدزدی؟! :vahidrk: ای روح دزد...اول آواتار میدزدی ...الانم امضا!:w00: مواظب باش بعدی خودتی که بدزدم 2
شقایق31 40377 مالک ارسال شده در 9 آذر، 2011 دوستان مرسي از ابراز محبتتون خب با صحبتي كه با همكارا شد فعلا دو ماه كارم زياده و ابولفضل و وحيد قبول زحمت كردند و فعلا تا دو ماه صبرميكنم اميدوارم زود به مسوليتم بركردم ممنون از همه شما 5
pesare irani 41805 ارسال شده در 9 آذر، 2011 فعلا تا دو ماه صبرميكنم اميدوارم زود به مسوليتم بركردم ممنون از همه شما اصلا از نوشته هات معلووم نیست که ناراحتی 2
شقایق31 40377 مالک ارسال شده در 9 آذر، 2011 اصلا از نوشته هات معلووم نیست که ناراحتی برام جالبه تا كسي مشكل دار ميشه سريع ميكن ناراحت و قهر كرده راستش حدود 2 الي 3 ماه از 9 صبح تا 10 شب سر كارم دسترسي به سيستم ندارم و با موب رفرش ميكنم دليلش همين بود عنوان كردم تا حرف و حديثي در نياد! 5
شقایق31 40377 مالک ارسال شده در 9 آذر، 2011 مرسي حامد جان شرمندم نكن عرض كردم فعلا هستم انشالله زود زود مثل سابق فعاليت ميكنم فعلا تا دو ماه حضورم كمرنكه 3
Artaria 13629 ارسال شده در 9 آذر، 2011 عه شقایق اگه بری من دیگه پارتی ندارم ، کی واسم پارتی بازی کنه 2
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 19 آذر، 2011 با سلام و عرض خسته نباشید. آیا گذاشتن داستان و یک حکایت در تالار گفتگوی آزاد مجازه؟ چون من الان صفحه اول تالار را که دیدم،دوستان تاپیک هایی گذاشتن که فقط یک داستانه. اگر دراینباره توضیح بدین ممنون میشم. 1
amin 202 مهمان ارسال شده در 19 آذر، 2011 با سلام و عرض خسته نباشید.آیا گذاشتن داستان و یک حکایت در تالار گفتگوی آزاد مجازه؟ چون من الان صفحه اول تالار را که دیدم،دوستان تاپیک هایی گذاشتن که فقط یک داستانه. اگر دراینباره توضیح بدین ممنون میشم. اصولاً نباید باشه....بهتره بره به بخش مطالب جالب و آموزنده! :JC_thinking:
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 19 آذر، 2011 اصولاً نباید باشه....بهتره بره به بخش مطالب جالب و آموزنده! :JC_thinking: ولی من فکر کنم سلیقه ای برخورد میشه. یعنی بعضی دوستان 10 تا تاپیک پشت سر هم حکایت میزنن کسی چیزی بهشون نمیگه. اما اگه یک تازه وارد،بزنه سریع منتقلش میکنن.:icon_razz: 5
شقایق31 40377 مالک ارسال شده در 19 آذر، 2011 سلام ساناز جان در مورد سلیقه ای بودن باید عرض کنم اشتباه متوجه شدید امروز 4 تا داستان خودم منتقل کردم و حتی از سجادمدیر ارشد هم بپرسید تاپیکهای ایشون هم منتقل شده مگر تاپیکهایی که جای بحث داشته باشند انتقال داده نمیشه 8
Himmler 22171 ارسال شده در 20 آذر، 2011 من بازم میخوام از زحمات این شقی خانم که با وصف همه مشکلاتی که دارند بازم بررسی های مدیریتی رو میکنند تشکر کنم 1
شقایق31 40377 مالک ارسال شده در 20 آذر، 2011 مرسی هیملر جان اگر کاری میکنیم وظیفس و از روی علاقه ممنونم 1
ارسال های توصیه شده