Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ خب از انجمن که نمیخواد بره؟ :JC_thinking: یا میخواد بره؟!!!! :jawdrop:فک نمیکنم!! بابا خب درک کنین دیگه!!! اگه بخواد جدی بره دنبال یه کار جدید تو دنیای واقعی وقتی ما اینجا هی آه بکشیم و غصه بخوریم براش سخت تره دیگه!!! شقایق جون من برات از ته ته قلبم آرزوی موفقیت میکنم!!! زندگی مجازی خوبه ولی واقعی اش خیلی بهتره! :girl_yes2: باشه. پس من هم برات آرزوی موفقیت میکنم. ولی خیلی نامردی که منو میخوای با اینهمه کار دست تنها بزاری. اول یه نفرو جایگزین خودت کن بعد برو. 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ شقایق نمیره چون من موافقت نمیکنم مدیر سابق دستهای پشت پرده 5 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ شقایق :w821: امضای منو میدزدی؟! :vahidrk: ای روح دزد...اول آواتار میدزدی ...الانم امضا!:w00: لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ یعنی چی ؟!؟!؟ اینجا چه خبره ؟!؟!؟ چرا همه دارن میرن ؟!؟!؟! آخه چه مشکلی پیش اومده ؟! 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ امضای منو میدزدی؟! :vahidrk: ای روح دزد...اول آواتار میدزدی ...الانم امضا!:w00: مواظب باش بعدی خودتی که بدزدم 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ دوستان مرسي از ابراز محبتتون خب با صحبتي كه با همكارا شد فعلا دو ماه كارم زياده و ابولفضل و وحيد قبول زحمت كردند و فعلا تا دو ماه صبرميكنم اميدوارم زود به مسوليتم بركردم ممنون از همه شما 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ فعلا تا دو ماه صبرميكنم اميدوارم زود به مسوليتم بركردم ممنون از همه شما اصلا از نوشته هات معلووم نیست که ناراحتی 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ نرو :pichak29: گفتگوی آزاد بی شقایق یعنی هیچی 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ اصلا از نوشته هات معلووم نیست که ناراحتی برام جالبه تا كسي مشكل دار ميشه سريع ميكن ناراحت و قهر كرده راستش حدود 2 الي 3 ماه از 9 صبح تا 10 شب سر كارم دسترسي به سيستم ندارم و با موب رفرش ميكنم دليلش همين بود عنوان كردم تا حرف و حديثي در نياد! 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ مرسي حامد جان شرمندم نكن عرض كردم فعلا هستم انشالله زود زود مثل سابق فعاليت ميكنم فعلا تا دو ماه حضورم كمرنكه 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ عه شقایق اگه بری من دیگه پارتی ندارم ، کی واسم پارتی بازی کنه 2 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ با سلام و عرض خسته نباشید. آیا گذاشتن داستان و یک حکایت در تالار گفتگوی آزاد مجازه؟ چون من الان صفحه اول تالار را که دیدم،دوستان تاپیک هایی گذاشتن که فقط یک داستانه. اگر دراینباره توضیح بدین ممنون میشم. 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ با سلام و عرض خسته نباشید.آیا گذاشتن داستان و یک حکایت در تالار گفتگوی آزاد مجازه؟ چون من الان صفحه اول تالار را که دیدم،دوستان تاپیک هایی گذاشتن که فقط یک داستانه. اگر دراینباره توضیح بدین ممنون میشم. اصولاً نباید باشه....بهتره بره به بخش مطالب جالب و آموزنده! :JC_thinking: لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ اصولاً نباید باشه....بهتره بره به بخش مطالب جالب و آموزنده! :JC_thinking: ولی من فکر کنم سلیقه ای برخورد میشه. یعنی بعضی دوستان 10 تا تاپیک پشت سر هم حکایت میزنن کسی چیزی بهشون نمیگه. اما اگه یک تازه وارد،بزنه سریع منتقلش میکنن.:icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ سلام ساناز جان در مورد سلیقه ای بودن باید عرض کنم اشتباه متوجه شدید امروز 4 تا داستان خودم منتقل کردم و حتی از سجادمدیر ارشد هم بپرسید تاپیکهای ایشون هم منتقل شده مگر تاپیکهایی که جای بحث داشته باشند انتقال داده نمیشه 8 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ من بازم میخوام از زحمات این شقی خانم که با وصف همه مشکلاتی که دارند بازم بررسی های مدیریتی رو میکنند تشکر کنم 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ مرسی هیملر جان اگر کاری میکنیم وظیفس و از روی علاقه ممنونم 1 لینک به دیدگاه
nimaavan 30 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ بابا شما دیگه کی هستین؟ تایپیک منو کجا بردین؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده