Sanaz. 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ از تو چه پنهان با تمام بي پناهي ام گاهي ايستاده ... در پس همين وجود در پس همين خنده هاي سرد در پس همين گريه هاي گرم هي مي ميرم و زنده مي شوم! سخت است صبور باشي... و در حجم اين سکوت نـفـسـت بنـد نيـايـد... 13 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ بودن ِ "من" به اندازه کافی و بودن ِ "تو" به مقدار زیاد ! همین ترکیب کافیست برای رفتن ... 13 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ این روزها ارزوهای مرگ توست شاید اینگونه بهتر باشد من خیالم از جای توراحت است و تو خیالت از دغدغه های روزگار اسوده . از خودم گفتم خوب بید؟ 7 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ و تو هیچ گاه نخواهی فهمید که شب ها آن زمان که به خواب می روی من ... همچنان گوشی تلفن را نگه می دارم و به هیچ صدایی که نمی آید ... فکر می کنم ! . . . و تو هیچ گاه نخواهی فهمید ... 10 لینک به دیدگاه
Sanaz. 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ رسیدهام به قلب پاییز و ناگهان باورم نمیشود که همچنان بی تو در این جهان پرسه میزنم ... 9 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ اتو که می کشم لباس ها را فکرِ تو ام ... ظرف ها را که می شویم فکرِ تو ام ... چای که می ریزم در فنجان فکرِ تو ام ... . . . لباس ها که می سوزد جای تو می ماند ... ظروف که می شکند جای تو می ماند ... چای که سر می رود از فنجان جای تو می ماند ... . . . حواسم نیست می خورم به دیوار دردِ دیوار نیست جای توست می ماند بر پیشانی ام ... 12 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ کاش بودی! که مرا درک کنی کاش بودی! که به حرف دل من گوش کنی لحظه ای! ثانیه ای! باشی تو وسپس باز مرا ترک کنی. کاش می شد که بیایی اینجا نه برای همه ثانیه ها! فقط! اندازه یک تنهایی... 8 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ آغوشت را هـــي تکرار مي کنم قبل ِ خواب ... بي هيچ تجربه اي از آن ! . . . باور کن من ديوانه نيستم ...! 10 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ همهی خواستن تو شبها در من حرف میشود کلمه میشود بر پوست کاغذی ِ تن شعر من قطره قطره قطره سقوط میکند ! اشک میشود ... . . . همهی نبودن تو شبها میسوزد اما ، خاکسترش بر حجم سرد اتاق ِ من دوباره میروید ! عشق میشود ... 8 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وقتی هستی همه ی هستی ام را با لبم می گذارم روی شانه ات . . . . 8 لینک به دیدگاه
Sanaz. 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یک دنیا حرف . . یک نفس وقت رویای گمشده ام را از چهار گوشه لیوانت می نوشم دیدارها تازه شد ... حرفها زده شد تو می روی .... از تو یک غبار می ماند از من رد چهار بوسه پنهانی به روی لیوانت ! 11 لینک به دیدگاه
خاله 3004 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خدا وقتی تو را می آفرید فقط به یک چیز فکر می کرد، به من ...... 11 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ همه تفاوت ما این است تو بخاطر نمی آوری... من از خاطر نمیبرم..! / 9 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ باز یقه ام را چسبیده ای… که برایم شعر بگو، معشوقه… شعر تویی این نوشته ها بهانه اند… 9 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دلم که تنگ می شود ابر می شوم و می بارم بر روی شعر های اشک آلود ... شاید ترکیب اشک و کاغذ معجزه ای کند ! به خوش خیالی ام نخند ... . . . هر چه خدا بخواهد می شود ...! 12 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ گاهي اوقات دلم ميخواهد : دقيقه هارو مچاله كنم و بگذارم در كيف پولم... درست در كنار اسكناسهاي پاره. بعد همينطور بايستم و... ثانيه شماري كنم تا... كسي جيبم را بزند...!!! 8 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ باران سردرگم است....دعاي درخت ميزبان اوست يا نفرين برگ هاي آواره؟! 9 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دنیایم را میدهم برای لبخندت هراسی نیست شاد که باشی دنیا از ان من است 7 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چقدر دلم می خواهد نامه بنویسم تمبر و پاکت هم هست و یک عالمه حرف کاش کسی جایی منتظرم بود... 10 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ بودن و نبودنت هم خوب است! اینها اگر نباشد کِی از نبودنت بمیرم و کجا برای باز دوباره بودنت پر پر بزنم؟! بگذار زندگیم همین قدر غیرعادی باشد من همه این ها را دوست دارم 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده