RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ ایشالله که روزانه قبول بشی؛:hapydancsmil:چه خوب ترجمه کردی؛ آورین کر :hapydancsmil: ايشالِي ايشالِي:2rqfst4: اميدوارم هممون كارشناسي ارشد دكترا روزانه هر دانشگاهي كه ميخوايم قبول شيم سر كار بريم كلا مففخ باشيم ديگه 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ ايشالِي ايشالِي:2rqfst4:اميدوارم هممون كارشناسي ارشد دكترا روزانه هر دانشگاهي كه ميخوايم قبول شيم سر كار بريم كلا مففخ باشيم ديگه من که هدفم معماری-معماریه دانشگاه گیلانه راستی آواتارم قشنگه ؟ لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ من که هدفم معماری-معماریه دانشگاه گیلانه راستی آواتارم قشنگه ؟ موفق باشي اوهوم خجله از كوجا آورديش؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ موفق باشي اوهوم خجله از كوجا آورديش؟ مرسیییی عجقم؛ :aghosh: خودمم میدونم خجله؛ نمیگم که؛ لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ عمر زندگی کوتاست مثل شعله کبریت عمر هر چی غیراز عشق مثل عمر کوتاهه همسفر شدن مثل دربدر شدن خوبه پس قدم بزن با من بین راه وبیراهه من که قلب کوچیکم بی توکاسه خونه منکه کاسه چشمم جز تواز کسی پر نیست دوست داشتن یا عشق دوست دارم با عشق عشق من به دوست داشتن قابل تصور نیست عشق چند قدم راهه از اتاق تا ایوون عشق دستته وقتی میز شامو می چینه مثل خواب بعدازظهر تلخه اما می چسبه مثل چای بعد از خواب تلخه اما شیرینه من که قلب کوچیکم بی توکاسه خونه منکه کاسه چشمم جز تواز کسی پر نیست دوست داشتن یا عشق دوست دارم با عشق عشق من به دوست داشتن قابل تصور نیست از پرنده تا لونه از کویر تا بارون از اتاق تا ایوون عشق بهترین راهه اسمون تویی وقتی ماه داره می خنده عشق من ببین امشب آسمون چقدر ماهه محسن چاوشی - آلبوم پرچم سفید - ترانه خواب بعد از ظهر 4 لینک به دیدگاه
@نیوشا 752 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ سلام به همگی یه سوال داشتم درسته که اکثر گیلانی ها برای زندگی خارج از کشور سوئد رو انتخاب می کنند؟ چرا؟ 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ سلام من نمیتونم بیام گریم میگیرهبخوای بریراحت میزارن مگه هماهنگی میخواد؟ منم که دیگه نرفتم، انقد استقبال شد از طرف بقیه کف کردم تعداد زیاد باشه هماهنگ کنی ضرر نداره 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ نیوشا[/MENTION];911075]سلام به همگی یه سوال داشتم درسته که اکثر گیلانی ها برای زندگی خارج از کشور سوئد رو انتخاب می کنند؟ چرا؟ سلام خشتی که نهاد دوستم اول، من نیز نهم بر آن خشتها خب از اول زیاد بودیم توی اسکاندیناوی حتی یکیمون معاون وزیر شده و بالاخره وزیر هم میشیم، دی: 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ نیوشا[/MENTION];911098]حالا چرا سوئد ؟ از سوئد بیشتر توی لندن هستن که شاخص ترین ایرانیهای مقیم خارج هم گیلانی هستن البته (مثل پروفسور سمیعی و پروفسور رضا) یکی از دلایل تشابهات فرهنگی و آب و هوا هست دلیل دیگه شرایط کاری و تحصیلی هست 3 لینک به دیدگاه
@نیوشا 752 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ بله درسته پروفسور سمیعی المان نیست؟ 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ بله درسته پروفسور رضا هم آمریکا هستن منظورم این بود توی لندن هم زیاد هستن کلا اروپا بیشتر از جاهای دیگه 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ :hanghead: چیهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه 1 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ چیهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه هیشی فکر کردم بچه های قدیمی نیمسن احساس غربت کردم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ هیشیفکر کردم بچه های قدیمی نیمسن احساس غربت کردم من که هستم م م م م م م م م م م 1 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ من که هستم م م م م م م م م م م ایهیم همیشه عاشق 3 چیز بودم : کشورم , زنم , بچه ام. و حالا دقیقا همین سه تا از من متنفر اند میگم حالا بچه ت پسره یا دخمل؟ 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ هیشیفکر کردم بچه های قدیمی نیمسن احساس غربت کردم سلام دوستم چيطورييييييي؟ :hapydancsmil: كي گفته نيستييييييييم ما هستيم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده