pesare irani 41807 ارسال شده در 6 تیر، 2012 ایشالا هدفمند شی ایشاللللللللللللللللله حالا مرحله اول یا دوم 2
pesare irani 41807 ارسال شده در 7 تیر، 2012 دومش بهتره دومیش که فعلا مجلس جلوش وایستاده اولیش رو فعلا اجرا میکنم دومیش اجرا شد میرم تو فاز دوم 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 8 تیر، 2012 برد پيروزمندانه داماش رو به همگي تاپيك گيلاني ها تبريك ميگوييم :hapydancsmil: 2
pesare irani 41807 ارسال شده در 8 تیر، 2012 برد پيروزمندانه داماش رو به همگي تاپيك گيلاني ها تبريك ميگوييم :hapydancsmil: برو بابا حال نداریم :vahidrk: 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 8 تیر، 2012 برو بابا حال نداریم :vahidrk: ميگم آخه بوي سوختگي مياد تو تاپيك:icon_razz: لنگ خيس به همراه پماد سوختگي نيازت ميشه حتما كيو زدي ؟:vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk: با اون گل تقلبيتون 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 8 تیر، 2012 ميگم آخه بوي سوختگي مياد تو تاپيك:icon_razz: لنگ خيس به همراه پماد سوختگي نيازت ميشه حتماكيو زدي ؟:vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk: با اون گل تقلبيتون تو رو زدم حرفیه ه ه ه 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 8 تیر، 2012 تو رو زدم حرفیه ه ه ه مادر وضع حمل نكرده است چنين بشري را :icon_razz: اصلا كي تورو تو اين تاپيك راه داد
pesare irani 41807 ارسال شده در 8 تیر، 2012 مادر وضع حمل نكرده است چنين بشري را :icon_razz:اصلا كي تورو تو اين تاپيك راه داد خودم اومدم م م م م با گردنی کلفت 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 8 تیر، 2012 :w589::w589::w589: برو مرغاتو جا کن الان گرگ میخورتشون :gnugghender: 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 8 تیر، 2012 برو مرغاتو جا کن الان گرگ میخورتشون :gnugghender: اون من نبودم مرغ جا ميكردممرغا ماله ونوسيه يادت ميره حداقل يه نگا به برچسبا بنداز
pesare irani 41807 ارسال شده در 8 تیر، 2012 اون من نبودم مرغ جا ميكردممرغا ماله ونوسيه يادت ميره حداقل يه نگا به برچسبا بنداز خوب اون که نیست تو جا کن 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 8 تیر، 2012 چشم چشمت بی بلااااااااااااااااااااااا میگم حالا فحش های تماشاگران رو که میشنیدی 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 8 تیر، 2012 چشمت بی بلااااااااااااااااااااااا میگم حالا فحش های تماشاگران رو که میشنیدی نه من اصلا فوتبال نگاه نميكنم اصولا فقط مال تيم ملي و داماش اونم فقط گل كه ميزنن حواسم جمع ميشه ولي اطرافيان راجع به فحش ها صحبت كردن كه يه عده آدم نفهم و بي ريشه و بي اصالت گويا به داور فحش داده بودند براشون دو ثانيه اي وقت گذاشتم و تاسف خوردم 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 8 تیر، 2012 نه من اصلا فوتبال نگاه نميكنم اصولا فقط مال تيم ملي و داماش اونم فقط گل كه ميزنن حواسم جمع ميشه ولي اطرافيان راجع به فحش ها صحبت كردن كه يه عده آدم نفهم و بي ريشه و بي اصالت گويا به داور فحش داده بودند براشون دو ثانيه اي وقت گذاشتم و تاسف خوردم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 8 تیر، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اين چه لينكيه آخه رفتم توش ولي پلي نكردم:icon_razz: يه عده نفهم به يه داور فلك زده فحش دادن به من و شما چه قديما يه جا فحش ميدادن نهايت تلاششون اين بود يه خانوم اونورا نباشه الان لينك ميدن خاونما برن ببينن عجيبه 1
ارسالهای توصیه شده