RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 28 خرداد، 2012 ایشالله که روزانه قبول بشی؛:hapydancsmil:چه خوب ترجمه کردی؛ آورین کر :hapydancsmil: ايشالِي ايشالِي:2rqfst4: اميدوارم هممون كارشناسي ارشد دكترا روزانه هر دانشگاهي كه ميخوايم قبول شيم سر كار بريم كلا مففخ باشيم ديگه 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 28 خرداد، 2012 ايشالِي ايشالِي:2rqfst4:اميدوارم هممون كارشناسي ارشد دكترا روزانه هر دانشگاهي كه ميخوايم قبول شيم سر كار بريم كلا مففخ باشيم ديگه من که هدفم معماری-معماریه دانشگاه گیلانه راستی آواتارم قشنگه ؟
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 28 خرداد، 2012 من که هدفم معماری-معماریه دانشگاه گیلانه راستی آواتارم قشنگه ؟ موفق باشي اوهوم خجله از كوجا آورديش؟ 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 28 خرداد، 2012 موفق باشي اوهوم خجله از كوجا آورديش؟ مرسیییی عجقم؛ :aghosh: خودمم میدونم خجله؛ نمیگم که؛
am in 25041 ارسال شده در 29 خرداد، 2012 عمر زندگی کوتاست مثل شعله کبریت عمر هر چی غیراز عشق مثل عمر کوتاهه همسفر شدن مثل دربدر شدن خوبه پس قدم بزن با من بین راه وبیراهه من که قلب کوچیکم بی توکاسه خونه منکه کاسه چشمم جز تواز کسی پر نیست دوست داشتن یا عشق دوست دارم با عشق عشق من به دوست داشتن قابل تصور نیست عشق چند قدم راهه از اتاق تا ایوون عشق دستته وقتی میز شامو می چینه مثل خواب بعدازظهر تلخه اما می چسبه مثل چای بعد از خواب تلخه اما شیرینه من که قلب کوچیکم بی توکاسه خونه منکه کاسه چشمم جز تواز کسی پر نیست دوست داشتن یا عشق دوست دارم با عشق عشق من به دوست داشتن قابل تصور نیست از پرنده تا لونه از کویر تا بارون از اتاق تا ایوون عشق بهترین راهه اسمون تویی وقتی ماه داره می خنده عشق من ببین امشب آسمون چقدر ماهه محسن چاوشی - آلبوم پرچم سفید - ترانه خواب بعد از ظهر 4
@نیوشا 752 ارسال شده در 29 خرداد، 2012 سلام به همگی یه سوال داشتم درسته که اکثر گیلانی ها برای زندگی خارج از کشور سوئد رو انتخاب می کنند؟ چرا؟ 4
am in 25041 ارسال شده در 29 خرداد، 2012 سلام من نمیتونم بیام گریم میگیرهبخوای بریراحت میزارن مگه هماهنگی میخواد؟ منم که دیگه نرفتم، انقد استقبال شد از طرف بقیه کف کردم تعداد زیاد باشه هماهنگ کنی ضرر نداره 2
am in 25041 ارسال شده در 29 خرداد، 2012 نیوشا[/MENTION];911075]سلام به همگی یه سوال داشتم درسته که اکثر گیلانی ها برای زندگی خارج از کشور سوئد رو انتخاب می کنند؟ چرا؟ سلام خشتی که نهاد دوستم اول، من نیز نهم بر آن خشتها خب از اول زیاد بودیم توی اسکاندیناوی حتی یکیمون معاون وزیر شده و بالاخره وزیر هم میشیم، دی: 2
am in 25041 ارسال شده در 29 خرداد، 2012 نیوشا[/MENTION];911098]حالا چرا سوئد ؟ از سوئد بیشتر توی لندن هستن که شاخص ترین ایرانیهای مقیم خارج هم گیلانی هستن البته (مثل پروفسور سمیعی و پروفسور رضا) یکی از دلایل تشابهات فرهنگی و آب و هوا هست دلیل دیگه شرایط کاری و تحصیلی هست 3
am in 25041 ارسال شده در 29 خرداد، 2012 بله درسته پروفسور رضا هم آمریکا هستن منظورم این بود توی لندن هم زیاد هستن کلا اروپا بیشتر از جاهای دیگه 3
pesare irani 41807 ارسال شده در 30 خرداد، 2012 :hanghead: چیهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه 1
Dezire1536972473 620 ارسال شده در 30 خرداد، 2012 چیهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه هیشی فکر کردم بچه های قدیمی نیمسن احساس غربت کردم 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 30 خرداد، 2012 هیشیفکر کردم بچه های قدیمی نیمسن احساس غربت کردم من که هستم م م م م م م م م م م 1
Dezire1536972473 620 ارسال شده در 30 خرداد، 2012 من که هستم م م م م م م م م م م ایهیم همیشه عاشق 3 چیز بودم : کشورم , زنم , بچه ام. و حالا دقیقا همین سه تا از من متنفر اند میگم حالا بچه ت پسره یا دخمل؟ 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 30 خرداد، 2012 هیشیفکر کردم بچه های قدیمی نیمسن احساس غربت کردم سلام دوستم چيطورييييييي؟ :hapydancsmil: كي گفته نيستييييييييم ما هستيم 1
ارسالهای توصیه شده