pesare irani 41807 ارسال شده در 12 تیر، 2012 بیخیال، ازین آدما زیاده اره اما کاش با دلیل میرفت خوبیم؛ میگذرونیم؛ من که دلم نتنگیده بود ----- عههههه چه آهنگی اینجا می پخشه ؛ روحش شاد فلش اهنگ رو ندارید با این حال و روزم از دیروز هر وقت میام تو این تاپیک این اهنگ رو گوش میدم گریه ام میگیره 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 12 تیر، 2012 اره اما کاش با دلیل میرفت فلش اهنگ رو ندارید با این حال و روزم از دیروز هر وقت میام تو این تاپیک این اهنگ رو گوش میدم گریه ام میگیره چرا دارم ولي اگه بدونم واقعا گريت ميگيره بهت آدرسشو نميدم منم ديروز گريم گرفت استاد پوررضا ترانه هاش خيلي دلنشينه يكيش همين آهنگ پس از بارانش ...امروز تشييعش بوده همه براش دست ميزدن 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 12 تیر، 2012 چرا دارم ولي اگه بدونم واقعا گريت ميگيره بهت آدرسشو نميدم منم ديروز گريم گرفت استاد پوررضا ترانه هاش خيلي دلنشينه يكيش همين آهنگ پس از بارانش ...امروز تشييعش بوده همه براش دست ميزدن دلم خووو گرفته دیگههههههههههههههههههههههههههههههه 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 13 تیر، 2012 دلم خووو گرفته دیگههههههههههههههههههههههههههههههه :there: هل من ناصر ینصرنی؟! what? :ws3:please respect persian 2
am in 25041 ارسال شده در 13 تیر، 2012 ونوس نشد ازت نقل قول بگیرم من مگه دلم واس تو تنگ شده بود؟ دلم واس مرغات تنگ شده بود، دی: من دلم رشت میخواددددددددددد 3
island1991 416 ارسال شده در 13 تیر، 2012 what? :ws3:please respect persian نتانم بره...نتانم...به تمام زبانهای زنده و مرده ی دنیا از دیروز هیتو گوته درم هلپ!! هیشکی مه کمک نوکونه... ونووووووووووس...بیه مه کمک بکن...کوره ایسااای...؟؟!! 3
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 13 تیر، 2012 نتانم بره...نتانم...به تمام زبانهای زنده و مرده ی دنیا از دیروز هیتو گوته درم هلپ!!هیشکی مه کمک نوکونه... ونووووووووووس...بیه مه کمک بکن...کوره ایسااای...؟؟!! جاااااااااااااااااااان عزيزميييييييييييييييييييي من تي اون لحجه شرقه گيلاني را غش چي خَيي بلا ميسر بوگو من تَرَ كومك بوكونم گيريه ناواكودن دِ:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2
island1991 416 ارسال شده در 13 تیر، 2012 جاااااااااااااااااااان عزيزميييييييييييييييييييي من تي اون لحجه شرقه گيلاني را غش چي خَيي بلا ميسر بوگو من تَرَ كومك بوكونم گيريه ناواكودن دِ:5c6ipag2mnshmsf5ju3 هیشکی اره بنّایی بلد نیه؟! فقط خنم بودونم رج اول و دوم ای دو ته دیوار آجری چطو بنه... (اتصال 22-22 و 35-22 به صورت ال) 2
am in 25041 ارسال شده در 13 تیر، 2012 نتانم بره...نتانم...به تمام زبانهای زنده و مرده ی دنیا از دیروز هیتو گوته درم هلپ!!هیشکی مه کمک نوکونه...ونووووووووووس...بیه مه کمک بکن...کوره ایسااای...؟؟!! گریه نکن زار زار میبرمت بازار، چیشده؟ 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 13 تیر، 2012 هیشکی اره بنّایی بلد نیه؟! فقط خنم بودونم رج اول و دوم ای دو ته دیوار آجری چطو بنه... (اتصال 22-22 و 35-22 به صورت ال) هوم ؟ مي معماري خوب نيه ده تو مَرَ بوگو ميكروبيولوژي تي جوابم دهم بيجيريه 90 درجه بچرخان وصلَ كون اوييتايَ ايبچه بس ونوس بايه تي جوابَ بده گريه ناواكودن :there:
island1991 416 ارسال شده در 13 تیر، 2012 گریه نکن زار زار میبرمت بازار، چیشده؟ تحویل پروژه دنم هیشکی مه کمک نوکونه... تازه بدجور هم سرما بوخوردم... هوم ؟ مي معماري خوب نيه ده تو مَرَ بوگو ميكروبيولوژي تي جوابم دهم بيجيريه 90 درجه بچرخان وصلَ كون اوييتايَ ايبچه بس ونوس بايه تي جوابَ بده گريه ناواكودن :there: یهنی مو انقد نامفهوم سوال کونم؟! چره همه همین برداشته دنن؟! بابا ایشون 4 ته دیواره!! 2 ته دیواره 22 سانتی به صورت ال به هم برسن... یکته 22 سانتی و یکته 35 سانتی به صورت ال! اونه من خنیم آجر دچینیم... او گوشه نودونم چوطو به هم کلاف بنه... 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 13 تیر، 2012 ونوس هست...جوابمو نمیده... ای باااابااااا, تا من از کتابم عکس بگیرم و بفرستم به سیستم و آپلود کنم ,این کله و راسته رو نشونت بدم یه مقدار زمان برد دیگه؛
am in 25041 ارسال شده در 13 تیر، 2012 تحویل پروژه دنم هیشکی مه کمک نوکونه...تازه بدجور هم سرما بوخوردم...یهنی مو انقد نامفهوم سوال کونم؟! چره همه همین برداشته دنن؟!بابا ایشون 4 ته دیواره!! 2 ته دیواره 22 سانتی به صورت ال به هم برسن...یکته 22 سانتی و یکته 35 سانتی به صورت ال!اونه من خنیم آجر دچینیم...او گوشه نودونم چوطو به هم کلاف بنه... نیدونم بوخودا، تا حالا دیوار نچیدم، یونی آزاد لاهیجانی؟ میتونی بری مهرگان بگی واست انجامش بدنا 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 13 تیر، 2012 تحویل پروژه دنم هیشکی مه کمک نوکونه...تازه بدجور هم سرما بوخوردم... یهنی مو انقد نامفهوم سوال کونم؟! چره همه همین برداشته دنن؟! بابا ایشون 4 ته دیواره!! 2 ته دیواره 22 سانتی به صورت ال به هم برسن... یکته 22 سانتی و یکته 35 سانتی به صورت ال! اونه من خنیم آجر دچینیم... او گوشه نودونم چوطو به هم کلاف بنه... نه كُر تو خوب سوال بوكودي امان معماري ننيم ده هتو ايچي بوگوفتيم بِس ونوجي بايه خَيي اونه ره اس ام اس فادم بايه 1
island1991 416 ارسال شده در 13 تیر، 2012 ای باااابااااا, تا من از کتابم عکس بگیرم و بفرستم به سیستم و آپلود کنم ,این کله و راسته رو نشونت بدم یه مقدار زمان برد دیگه؛ مرسی عزیزم...لطف کردی.. من در این ایام بیماری دعات میکنم...خیر ببینی دخترم... 2
island1991 416 ارسال شده در 13 تیر، 2012 نیدونم بوخودا، تا حالا دیوار نچیدم، یونی آزاد لاهیجانی؟ میتونی بری مهرگان بگی واست انجامش بدنا آزاد چه ره...؟ گیلان یونی... نه كُر تو خوب سوال بوكودي امان معماري ننيم ده هتو ايچي بوگوفتيم بِس ونوجي بايه خَيي اونه ره اس ام اس فادم بايه نه خاخور جان...ایته مهندس معمار هم تی برداشته داشت! ونوجی قوربان....مره نجات بده... 2
ارسالهای توصیه شده