رفتن به مطلب

گیلانی ها بیان پرچمو ببرن بالا .....

ارسال های توصیه شده

* v e n o o s * مهمان
من تازه اومدم

نمی تونم برم

تو برو :whistles:

تاپیک گیلانیاست؛ نمیرم(2333).gif

تموم میشه

نمیشه، یه کوچولو بذار بنویسه(2343).gif

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 9.9k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

تاپیک گیلانیاست؛ نمیرم(2333).gif

نمیشه، یه کوچولو بذار بنویسه(2343).gif

باشه منم گردنم کلفته

این به اون درررررررررررررررررررررر :ws3:

اقا اومدی وسط گیلانیا قلددر بای در نیارا مادربرگمم که گرفتی برو دیگه

کجا تازه فامیل شدیم :w02:

لینک به دیدگاه
خودکار بیک بدم خدمتتون؟

لطف میکنی، فقط ازونا نباشه که وسط کار تموم شه 5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

من رفتم ونوسی یه خودکار بیک گذاشتم بده بهرام ترجمه کنه

:banel_smiley_4:

باشه؛ دستت مرسیییییییییییی؛اومد میدم بهش(2343).gif

خودکار مینا کجاست آجی؟ :ws37:

خودکارمو پس بدید

بذار بردارم حالا w58.gif

خسییییس؛ بذار یکم باهاش بنویسه، بعد میده بهت دیگه :w000:

hanghead.gif

تموم میشه

بهتر :whistle:

بچه ها منم موافقم تشکرای اینجا رو بردارن؛ اینجوری راحت تر پست میدم؛

.

.

.

.

:hanghead:

5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

لینک به دیدگاه

میبینم که پرچم گیلانیا همچنان بالاست و همچنان پابرجا و استوار به فعالیتش داره ادامه میده. ولی بقیه مناطق از دور خارج شدن.

پیش بسوی اشغال تاپیک گیلانیا

:banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90:

• Like 1
لینک به دیدگاه
میبینم که پرچم گیلانیا همچنان بالاست و همچنان پابرجا و استوار به فعالیتش داره ادامه میده. ولی بقیه مناطق از دور خارج شدن.

:banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90:

نیاز به اشغال کردن نیست، ما گیلانیا مهمان نوازیم خیلییییییییییی، بفرماااااااااااااااااااا....:flowerysmile:

ولی حواست جمع باشه کار خلاف نکنی.................:icon_pf (95):

• Like 2
لینک به دیدگاه

کجای کاری خیلی وقته اشغال شده اینجا :ws3:

حتی غنیمت هم ازشون گرفتم :ws3:

نیاز به اشغال کردن نیست، ما گیلانیا مهمان نوازیم خیلییییییییییی، بفرماااااااااااااااااااا....:flowerysmile:

ولی حواست جمع باشه کار خلاف نکنی.................:icon_pf (95):

:whistles:

کار خلاف چیه :ws38:

• Like 1
لینک به دیدگاه
میبینم که پرچم گیلانیا همچنان بالاست و همچنان پابرجا و استوار به فعالیتش داره ادامه میده. ولی بقیه مناطق از دور خارج شدن. پیش بسوی اشغال تاپیک گیلانیا :banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90:
سلام خوش اومدی
کجای کاری خیلی وقته اشغال شده اینجا :ws3: حتی غنیمت هم ازشون گرفتم :ws3: :whistles: کار خلاف چیه :ws38:
ببین مینم طبق فرایند پرسینگ اعلامیه رو دیوار شیا مهرداد یه رگش گیلانیه
  • Like 2
لینک به دیدگاه
سلام خوش اومدی ببین مینم طبق فرایند پرسینگ اعلامیه رو دیوار شیا مهرداد یه رگش گیلانیه

من که نفهمیدم تو چی گفتی

اما اگر فحش دادی

خودتی :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

میدونم که یه وقتایی، دلت میگیره از کارام

روزایی که حواسم نیست، میگم خیلی دوست دارم

تو هم مثل منی انگار، ازین دلتنگیا داری

تو هم از بس منو میخوای، یه جورایی خود آزاری، یه جورایی خودآ زاری ...... :w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه
میدونم که یه وقتایی، دلت میگیره از کارام

روزایی که حواسم نیست، میگم خیلی دوست دارم

تو هم مثل منی انگار، ازین دلتنگیا داری ...... :w02:

بچه مردم عاشق شد رفت :4564:

لینک به دیدگاه
من که نفهمیدم تو چی گفتی اما اگر فحش دادی خودتی :ws3:
گفتم میام لهت میکنماااا .............مادربرگمو گرفتی روتو زیاد کردی........... بعدشم مهردادو علیه ما نشورون خودش یه رگش گیلانیه
میدونم که یه وقتایی، دلت میگیره از کارام روزایی که حواسم نیست، میگم خیلی دوست دارم تو هم مثل منی انگار، ازین دلتنگیا داری تو هم از بس منو میخوای، یه جورایی خود آزاری، یه جورایی خودآ زاری ...... :w02:
اهههه دیشب داشت پخش میکرد
خب تو چرا گریه میکنی؟ :ws3:
مادربزرگم زدتش:دی
  • Like 3
لینک به دیدگاه
گفتم میام لهت میکنماااا .............مادربرگمو گرفتی روتو زیاد کردی........... بعدشم مهردادو علیه ما نشورون خودش یه رگش گیلانیه اهههه دیشب داشت پخش میکرد مادربزرگم زدتش:دی

خوب کاری کرد :ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
گفتم میام لهت میکنماااا .............مادربرگمو گرفتی روتو زیاد کردی........... بعدشم مهردادو علیه ما نشورون خودش یه رگش گیلانیه اهههه دیشب داشت پخش میکرد مادربزرگم زدتش:دی

:w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان

اینجا رشت است؛ در حال انجام تحقیق و سرچ راجع به بام سبز هستم؛ نمیگم ای لاو یو pmc, چون تکراری میشه(279).gif

لینک به دیدگاه
دیدید امینو؟ تو انجمنه (279).gif

سمیرا هم میاد و میره(279).gif

بیا یه تله بذاریم بعد دون بپاشیم، اومدن بخورن بگیرتشون :ws3:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...