* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ من تازه اومدم نمی تونم برم تو برو تاپیک گیلانیاست؛ نمیرم تموم میشه نمیشه، یه کوچولو بذار بنویسه لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ اقا اومدی وسط گیلانیا قلددر بای در نیارا مادربرگمم که گرفتی برو دیگه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ تاپیک گیلانیاست؛ نمیرم نمیشه، یه کوچولو بذار بنویسه باشه منم گردنم کلفته این به اون درررررررررررررررررررررر اقا اومدی وسط گیلانیا قلددر بای در نیارا مادربرگمم که گرفتی برو دیگه کجا تازه فامیل شدیم لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ خودکار بیک بدم خدمتتون؟ لطف میکنی، فقط ازونا نباشه که وسط کار تموم شه من رفتم ونوسی یه خودکار بیک گذاشتم بده بهرام ترجمه کنه باشه؛ دستت مرسیییییییییییی؛اومد میدم بهش خودکار مینا کجاست آجی؟ خودکارمو پس بدید بذار بردارم حالا خسییییس؛ بذار یکم باهاش بنویسه، بعد میده بهت دیگه تموم میشه بهتر بچه ها منم موافقم تشکرای اینجا رو بردارن؛ اینجوری راحت تر پست میدم؛. . . . لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ میبینم که پرچم گیلانیا همچنان بالاست و همچنان پابرجا و استوار به فعالیتش داره ادامه میده. ولی بقیه مناطق از دور خارج شدن. پیش بسوی اشغال تاپیک گیلانیا :banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90: 1 لینک به دیدگاه
amir15523 289 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ میبینم که پرچم گیلانیا همچنان بالاست و همچنان پابرجا و استوار به فعالیتش داره ادامه میده. ولی بقیه مناطق از دور خارج شدن. پیش بسوی اشغال تاپیک گیلانیا :banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90: نیاز به اشغال کردن نیست، ما گیلانیا مهمان نوازیم خیلییییییییییی، بفرماااااااااااااااااااا....:flowerysmile: ولی حواست جمع باشه کار خلاف نکنی.................:icon_pf (95): 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ میبینم که پرچم گیلانیا همچنان بالاست و همچنان پابرجا و استوار به فعالیتش داره ادامه میده. ولی بقیه مناطق از دور خارج شدن. پیش بسوی اشغال تاپیک گیلانیا :banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90: کجای کاری خیلی وقته اشغال شده اینجا حتی غنیمت هم ازشون گرفتم نیاز به اشغال کردن نیست، ما گیلانیا مهمان نوازیم خیلییییییییییی، بفرماااااااااااااااااااا....:flowerysmile:ولی حواست جمع باشه کار خلاف نکنی.................:icon_pf (95): کار خلاف چیه 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ میبینم که پرچم گیلانیا همچنان بالاست و همچنان پابرجا و استوار به فعالیتش داره ادامه میده. ولی بقیه مناطق از دور خارج شدن. پیش بسوی اشغال تاپیک گیلانیا :banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90: سلام خوش اومدی کجای کاری خیلی وقته اشغال شده اینجا حتی غنیمت هم ازشون گرفتم کار خلاف چیه ببین مینم طبق فرایند پرسینگ اعلامیه رو دیوار شیا مهرداد یه رگش گیلانیه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ سلام خوش اومدی ببین مینم طبق فرایند پرسینگ اعلامیه رو دیوار شیا مهرداد یه رگش گیلانیه من که نفهمیدم تو چی گفتی اما اگر فحش دادی خودتی 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ میدونم که یه وقتایی، دلت میگیره از کارام روزایی که حواسم نیست، میگم خیلی دوست دارم تو هم مثل منی انگار، ازین دلتنگیا داری تو هم از بس منو میخوای، یه جورایی خود آزاری، یه جورایی خودآ زاری ...... 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ میدونم که یه وقتایی، دلت میگیره از کارام روزایی که حواسم نیست، میگم خیلی دوست دارم تو هم مثل منی انگار، ازین دلتنگیا داری ...... بچه مردم عاشق شد رفت لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ بچه مردم عاشق شد رفت خب تو چرا گریه میکنی؟ لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ من که نفهمیدم تو چی گفتی اما اگر فحش دادی خودتی گفتم میام لهت میکنماااا .............مادربرگمو گرفتی روتو زیاد کردی........... بعدشم مهردادو علیه ما نشورون خودش یه رگش گیلانیه میدونم که یه وقتایی، دلت میگیره از کارام روزایی که حواسم نیست، میگم خیلی دوست دارم تو هم مثل منی انگار، ازین دلتنگیا داری تو هم از بس منو میخوای، یه جورایی خود آزاری، یه جورایی خودآ زاری ...... اهههه دیشب داشت پخش میکرد خب تو چرا گریه میکنی؟ مادربزرگم زدتش:دی 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ گفتم میام لهت میکنماااا .............مادربرگمو گرفتی روتو زیاد کردی........... بعدشم مهردادو علیه ما نشورون خودش یه رگش گیلانیه اهههه دیشب داشت پخش میکرد مادربزرگم زدتش:دی خوب کاری کرد 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ گفتم میام لهت میکنماااا .............مادربرگمو گرفتی روتو زیاد کردی........... بعدشم مهردادو علیه ما نشورون خودش یه رگش گیلانیه اهههه دیشب داشت پخش میکرد مادربزرگم زدتش:دی 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ اینجا رشت است؛ در حال انجام تحقیق و سرچ راجع به بام سبز هستم؛ نمیگم ای لاو یو pmc, چون تکراری میشه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ دیدید امینو؟ تو انجمنه سمیرا هم میاد و میره لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ دیدید امینو؟ تو انجمنه سمیرا هم میاد و میره بیا یه تله بذاریم بعد دون بپاشیم، اومدن بخورن بگیرتشون لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده