* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 ببرررررررففففففف :hapydancsmil: از کار و زندگی انداخت مارو؛ باید میرفتم با دوستم پروژمونو کامل میکردیم:icon_razz: حدس بزن مینا گفته؟ از فیس بوک آیا ؟
poor!a 15131 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 از کار و زندگی انداخت مارو؛ باید میرفتم با دوستم پروژمونو کامل میکردیم:icon_razz: مینا گفته؟ از فیس بوک آیا ؟ یعنی واقعا فکر میکنی من و مینا میشینیم در مورد اسم تو میحرفیم نه بابا من و مینا فقط در مورد پویا میحرفیم راستش خودمم یادم نیست کی اولین بار گفت اما یادمه تو انجمن از یکی شنیدم فیس بوک که من اددت نکردم دخمل 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 یعنی واقعا فکر میکنی من و مینا میشینیم در مورد اسم تو میحرفیم نه بابا من و مینا فقط در مورد پویا میحرفیم راستش خودمم یادم نیست کی اولین بار گفت اما یادمه تو انجمن از یکی شنیدم فیس بوک که من اددت نکردم دخمل پویا کیه ؟ مینا ؛ پویا، بهم میان؛:persiana__hahaha: آهان؛ اوکی
poor!a 15131 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 پویا کیه ؟مینا ؛ پویا، بهم میان؛:persiana__hahaha: آهان؛ اوکی پویا کیه ؟ من گفتم پویا ؟
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 پویا کیه ؟من گفتم پویا ؟ نه بابا من و مینا فقط در مورد پویا میحرفیم بذار دستت از رو کیبرد برداشته شه ؛ بعد حرفتو عوض کن ( حکایته بذار جوهر خودکارت خشک شه ...)
poor!a 15131 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 بذار دستت از رو کیبرد برداشته شه ؛ بعد حرفتو عوض کن ( حکایته بذار جوهر خودکارت خشک شه ...) عه عه عه مینا پویا کیه ؟ چشم و دلم خوش مگه بابا تو نبینم چشم سفید تو ببخش مطهره جان این مینا بی تربیته تو یاد نگیری ها 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 عه عه عهمینا پویا کیه ؟ چشم و دلم خوش مگه بابا تو نبینم چشم سفید تو ببخش مطهره جان این مینا بی تربیته تو یاد نگیری ها این دفعه رو میبخشم, اینو دیدی:http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=135640
poor!a 15131 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 این دفعه رو میبخشم, اینو دیدی:http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=135640 کیه این ؟ فراریه ؟
poor!a 15131 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 نمیدونم؛ ادمین محمد میگم شاید یکی از فراری هاست با اسم محمد اومده
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 میگم شاید یکی از فراری هاست با اسم محمد اومده آره؛ راست میگی، شبیه ماهرخه کاراش :persiana__hahaha:
poor!a 15131 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 آره؛ راست میگی، شبیه ماهرخه کاراش :persiana__hahaha: مطهره پلو (مارکوپولو) 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 :5c6ipag2mnshmsf5ju3 کسی ی ی ی ی ی ی ی ی ی یی ی ی کار سراغ نداره :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2
ارسالهای توصیه شده