pesare irani 41807 ارسال شده در 23 فروردین، 2012 اولیشو مرسیشام چی دارین چیکار به شام ما دارید عدسی :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 23 فروردین، 2012 مرسی آجی جون، امتحان آخریم شنبست :hapydancsmil: خوبی؟ دوران تعطیلی خوش میگذره ؟ آره؛ خیلییی خوبه ، بههههههههههههههههههههههبلامیسراااااااااااااااااااااااااا تی جان قووربان برم من خوبیین؟:hapydancsmil::hapydancsmil: بهههههه, بیدین کی ایا بامو ( ببین کی اینجا اومده) تی فداااااا؛ خوش بوممممووووووییی ( خوش اومدی ) امان خوبیم ؛ تو چیطوری ؟؟؟(ما خوبیم , تو چطوری ؟) hey boddy!nothing....that wasn't for you.... venoos knows.... right venoos? رایت خوش اومدی:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: هنوز که نیومدم؛ اماااا میسیییییییییییییییییییی از مهمان نوازیتون:hapydancsmil: بیا خوش اومدی باشه ؛ انشالله 5 شنبه خوش می آیم
haniye.a 5626 ارسال شده در 23 فروردین، 2012 نه ولی دانشجوی تهرانم انشالاه زودتر خانوادتونو میبینید باشه مادربزرگ بچه پررووووووو:vahidrk:من سن ندیده ی تو رو دارم هنوز که نیومدم؛ اماااا میسیییییییییییییییییییی از مهمان نوازیتون:hapydancsmil: خواش میکنم گلم:hapydancsmil: 1
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 23 فروردین، 2012 [/indent] بچه پررووووووو:vahidrk:من سن ندیده ی تو رو دارم قرار شد صلح کنی :vahidrk: 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 24 فروردین، 2012 اینجا رشت است؛ ساعت 13:00 ؛ بهرام در حال درس خواندن مینا در حال درس خواندن میلاد در حال کشیک سر پست در سربازی امین : در حال ناهار خوردم سمیرا : در حال کشت باکتری داداش رضا : با همسرشان در حال قدم زدن در سواحل دریای خزر آرمین و مهیار در حال انجام پروژه
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 24 فروردین، 2012 اینجا رشت است؛ ساعت 13:00 ؛ بهرام در حال درس خواندن مینا در حال درس خواندن میلاد در حال کشیک سر پست در سربازی امین : در حال ناهار خوردم سمیرا : در حال کشت باکتری داداش رضا : با همسرشان در حال قدم زدن در سواحل دریای خزر آرمین و مهیار در حال انجام پروژه خودت موندی جا 2
Artaria 13629 ارسال شده در 24 فروردین، 2012 اینجا رشت است؛ ساعت 13:00 ؛ بهرام در حال درس خواندن مینا در حال درس خواندن میلاد در حال کشیک سر پست در سربازی امین : در حال ناهار خوردم سمیرا : در حال کشت باکتری داداش رضا : با همسرشان در حال قدم زدن در سواحل دریای خزر آرمین و مهیار در حال انجام پروژه اینکه داره به اردکا دون میده خودتی؟
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 24 فروردین، 2012 خودت موندی جا منم که داشتم به غازا دون میدادم؛ بعد اومدم نت دیگه منو چرا نگفتی بچه های گیلانیو نوشتم؛ تو که روحی و همش در حال اسپم ؛ :persiana__hahaha: اینکه داره به اردکا دون میده خودتی؟ اوهوم ؛ تنهای تنها ؛ دارم بهشون دون میدم
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 24 فروردین، 2012 منم که داشتم به غازا دون میدادم؛ بعد اومدم نت دیگه پس کارت مثبت بوده
island1991 416 ارسال شده در 24 فروردین، 2012 اینجا رشت است؛ ساعت 13:00 ؛ بهرام در حال درس خواندن مینا در حال درس خواندن میلاد در حال کشیک سر پست در سربازی امین : در حال ناهار خوردم سمیرا : در حال کشت باکتری داداش رضا : با همسرشان در حال قدم زدن در سواحل دریای خزر آرمین و مهیار در حال انجام پروژه :banel_smiley_4: بچه های گیلانیو نوشتم؛ . . . . . . . . . . . . . . . 1
haniye.a 5626 ارسال شده در 24 فروردین، 2012 بله میزارم تیتان بدو برو درستو بخون 24 ساعته تو نتی:vahidrk:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 24 فروردین، 2012 :banel_smiley_4: . . . . . . . . . . . . . . . آخه من از کجا بدونم در چه حالی ؟ دیر به دیر میای خو؛ تقصیر خودته ؛ نسترن( ایسلند) در حال پاسبااانی بگو چی بنویسم ؛میخوام پست قبلو ویرایش کنم
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 24 فروردین، 2012 تیتان بدو برو درستو بخون 24 ساعته تو نتی:vahidrk: داووود در طول ترم درساشو خونده
ارسالهای توصیه شده