Artaria 13629 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 تی غصه آخر منو کشه، رعنا آی رو سیاه، رعنا جان برگرد بیا :ws3:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 چه آدرسه دقیق و سهل الوصولی! باشهههههه میخواستی آدرسه چی باشه؛ همینو دادم بهرام دیگه مینا گفت بیام روزی سه بار پست بدم :persiana__hahaha:گفت اگه محلی هم حرف زدن بگو من واست ترجمه میکنم :persiana__hahaha: مشکلیه نه؛ ما خوشحال میشیم که میاین اینورا؛ خواستی خودم برات ترجمه میکنم:persiana__hahaha: تی غصه آخر منو کشه، رعنا آی رو سیاه، رعنا جان برگرد بیا :ws3: رعناااا کیه ؟؟؟ موضوع چیه ؟
poor!a 15131 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 میخواستی آدرسه چی باشه؛ همینو دادم بهرام دیگه نه؛ ما خوشحال میشیم که میاین اینورا؛ خواستی خودم برات ترجمه میکنم:persiana__hahaha: رعناااا کیه ؟؟؟ موضوع چیه ؟ میدونم خوشحال میشی فک کن پوریا بیاد و کسی خوشحال نشه
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 اینجا چه ساکته یه ذره شادش کنید [FLASH=width=200 heigh=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 1
poor!a 15131 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 خوبی برادر حال و احوال خوبه کوکه ؟ داوووودددد :ws28: اره خوبم 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 اسلام و علیکم سلام بر تو ای داوود تیتان میدونم خوشحال میشی فک کن پوریا بیاد و کسی خوشحال نشه یکم بیشتر تحویل بگیر خودتو جدی خوشحال میشیم:persiana__hahaha: سلام اخوی اینجا چه ساکته یه ذره شادش کنید [Ff[/FLASH] کجا ساکته ؟؟؟ ساکت نیست که؛
poor!a 15131 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 سلام بر تو ای داوود تیتان یکم بیشتر تحویل بگیر خودتو جدی خوشحال میشیم:persiana__hahaha: کجا ساکته ؟؟؟ ساکت نیست که؛ قابل تحویلم مطهره جون تو
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 سلام بر تو ای داوود تیتان خوبی شما اهل خانواده خوب تشریف دارن
p mehdi q 6226 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 میخواستی آدرسه چی باشه؛ همینو دادم بهرام دیگه زیتون فروشی بود دیگه ؟
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 ونوسی خوبی ؟ خوش میگذره ؟ خوبم؛ بد نمیگذره؛3 تا پروژه باید تحویل بدم قابل تحویلم مطهرهجون تو اسم منو از کجا میدونی؟ خوبی شما اهل خانواده خوب تشریف دارن خوب تشریف دارن
poor!a 15131 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 خوبم؛ بد نمیگذره؛3 تا پروژه باید تحویل بدم اسم منو از کجا میدونی؟ خوب تشریف دارن فقط من میدونم مگه ؟
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 زیتون فروشی بود دیگه ؟ عههه؛آهااااااااااااان؛ اوونووو میدم خو؛ کو تا عید؛ بهرام آدرسه پروفایل امینو خواسته بود؛ شما هم همون لحظه اومدی و آدرسو خواستی:persiana__hahaha:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 فقط من میدونم مگه ؟ کمتر کسی میدونه خو؛ حالا از کجا میدونی؟
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 خوبم؛ بد نمیگذره؛3 تا پروژه باید تحویل بدم اسم منو از کجا میدونی؟ خوب تشریف دارن پروژه که خوراک توئه
ارسالهای توصیه شده