* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 نمدونم چرا تقصیره پویاس شاید چه ربطی داشت خو؟ گفتم چرا مارکوپولو
poor!a 15131 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 چه ربطی داشت خو؟ گفتم چرا مارکوپولو بابا من دارم مزخرف میگم تو ام هی جواب میدی اخه داری کشف میکنی این کاربر رو میگم بهت مارکوپولو
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 بابا من دارم مزخرف میگم تو ام هی جواب میدیاخه داری کشف میکنی این کاربر رو میگم بهت مارکوپولو آخه زشته آدم براش مهمون بیاد و تنهاش بزاره بره, مجبورم جواب بدم تا رسم مهمون نوازی رو بجا آورده باشم
amir15523 289 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 چاکر بروبچ تاپیک گیلانیا مخصوصا گیلانیا..... چه خبر مبرا؟ ................ 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 چاکر بروبچ تاپیک گیلانیا مخصوصا گیلانیا.....چه خبر مبرا؟ ................ سلاااااام :hapydancsmil: سلامتی؛ درس و پروژه , برف و بارون برررررررررررررردددددددددد :hapydancsmil: :hapydancsmil:
amir15523 289 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 سلاااااام :hapydancsmil: سلامتی؛ درس و پروژه , برف و بارون من که خودم تا امروز ظهر رشت بودم، بعد اومدم لنگرود، این لنگرودم که هیچ وقت برف نمیاد، تا مرز بین لنگرود و لاهیجان میادا، ولی اینجا نمیاد
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 من که خودم تا امروز ظهر رشت بودم، بعد اومدم لنگرود، این لنگرودم که هیچ وقت برف نمیاد، تا مرز بین لنگرود و لاهیجان میادا، ولی اینجا نمیاد آخی؛ تا چند روز دیگه اونور هم میاد :hapydancsmil:
amir15523 289 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 آخی؛ تا چند روز دیگه اونور هم میاد :hapydancsmil: امروز غروب لطف کرد یه ذره بارید...........البته من که هر دفعه برف اومده رشت بودم....
pesare irani 41807 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 برررررررررررررردددددددددد :hapydancsmil: من انقدددددددددد جیغ زدم گلوووم گرفته من به مهدوی کیا ایمان داشتم که می تونه کاری انجام بده اما نه انقد 1
Artaria 13629 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 من انقدددددددددد جیغ زدم گلوووم گرفته من به مهدوی کیا ایمان داشتم که می تونه کاری انجام بده اما نه انقد جونم گریه نکن :there: نمیدونی وقتی گل سومو زد منو بابام چقد پریدیم بالا
pesare irani 41807 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 جونم گریه نکن :there: نمیدونی وقتی گل سومو زد منو بابام چقد پریدیم بالا به زنبوره میگن تا حالا سه تا گل تو ده دقیقه خوردی میگه مگه من استقلالی ام 1
Artaria 13629 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 به زنبوره میگن تا حالا سه تا گل تو ده دقیقه خوردی میگه مگه من استقلالی ام 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 به یارو میگن درد دندون بدتره یا درده کلیه..... میگه هنوز از تیم 10 نفره گل نخوردی تا بفهمی درد چیه..... 1
Artaria 13629 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 به یارو میگن درد دندون بدتره یا درده کلیه..... میگه هنوز از تیم 10 نفره گل نخوردی تا بفهمی درد چیه..... تشکر منو پای اون پستی که اینو ازش برداشتی ندیدی؟
pesare irani 41807 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 تشکر منو پای اون پستی که اینو ازش برداشتی ندیدی؟ خوب برا بقیه گزاشتم شاد بشن نه:icon_pf (34): چشام ضعیفه 1
Artaria 13629 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 خوب برا بقیه گزاشتم شاد بشن نه:icon_pf (34): چشام ضعیفه عب نداره ، برد پیروزیو بچسب سلام بچه هاچرا پرسولیس برد سلام، دیگه دیگه آق دنیزلیه دیگه 1
ارسالهای توصیه شده