haniye.a 5626 ارسال شده در 24 فروردین، 2012 داووود در طول ترم درساشو خونده داوود که هروز اینجاس کی درس خونده
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 24 فروردین، 2012 داوود که هروز اینجاس کی درس خونده مثلا الان نیستش که؛ رفته درس بوخونه دیگه؛ چه اصراریه هی میگید که این بچه درس نوموخونه ؟!!! هااان؟!!؟!!! خیلیی هم زرنگه؛ شنیدم رتبه کنکورش 3 رقمی شده
haniye.a 5626 ارسال شده در 24 فروردین، 2012 مثلا الان نیستش که؛ رفته درس بوخونه دیگه؛ چه اصراریه هی میگید که این بچه درس نوموخونه ؟!!! هااان؟!!؟!!! خیلیی هم زرنگه؛ شنیدم رتبه کنکورش 3 رقمی شده بابا نیمیخونه تازه یه مدت میخواست ترک تحصیل کنه بوخودا تازه اینکه چیزی نیست رتبه ی من دو رقمی بود
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 24 فروردین، 2012 بابا نیمیخونه تازه یه مدت میخواست ترک تحصیل کنه بوخوداتازه اینکه چیزی نیست رتبه ی من دو رقمی بود عههه، جدییییییییی؟؟؟ ولی من واقعا رتبم 3 رقمی شده بود واسه کاردانی به کارشناسی، یادش بخیر،قلنا چه درسخون بودم
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 24 فروردین، 2012 تیتان بدو برو درستو بخون 24 ساعته تو نتی:vahidrk: تموم شد داووود در طول ترم درساشو خونده مرامتو عشقه حانیه دماغ سوخته میخریم
haniye.a 5626 ارسال شده در 24 فروردین، 2012 عههه، جدییییییییی؟؟؟ ولی من واقعا رتبم 3 رقمی شده بود واسه کاردانی به کارشناسی، یادش بخیر،قلنا چه درسخون بودم چیه بهم نیخوره دارم جدی میحرفما
haniye.a 5626 ارسال شده در 24 فروردین، 2012 حانیه دماغ سوخته میخریم تیتان دیروز که یادت نرفته حسابت داره میزنه بالا ها:vahidrk:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 24 فروردین، 2012 مرامتو عشقه حانیه دماغ سوخته میخریم چاکریم داداش . . . . (حالا ما یه چیزی به شوخی گفتیم؛ تو جدی نگیر) چیه بهم نیخوره دارم جدی میحرفما نههه؛ میدونم که دورقمی بوده رتبت + 5 رقم دیگه بقلش
haniye.a 5626 ارسال شده در 24 فروردین، 2012 چاکریم داداش. . . . (حالا ما یه چیزی به شوخی گفتیم؛ تو جدی نگیر) نههه؛ میدونم که دورقمی بوده رتبت + 5 رقم دیگه بقلش ایییول بابا جدی میگم دورقمی بود
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 24 فروردین، 2012 ایییول بابا جدی میگم دورقمی بود حانیه تو چشمای من نگاه کن و بگو راست میگی دقیقا رتبت چند بود؟
haniye.a 5626 ارسال شده در 24 فروردین، 2012 حانیه تو چشمای من نگاه کن و بگو راست میگی دقیقا رتبت چند بود؟ راستشو بخوای دقیقا یادم نمیاد ولی فک کنم دورقمی بود
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 24 فروردین، 2012 راستشو بخوای دقیقا یادم نمیاد ولی فک کنم دورقمی بود نخند :vahidrk: امتوحانات تمومیده ؟؟؟:hapydancsmil:
haniye.a 5626 ارسال شده در 24 فروردین، 2012 نخند :vahidrk: امتوحانات تمومیده ؟؟؟:hapydancsmil: دوس دالم اوهوم واسه تو تمومیده؟:hapydancsmil:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 24 فروردین، 2012 دوس دالم اوهوم واسه تو تمومیده؟:hapydancsmil: آره؛ برا منم تمومیده:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:
haniye.a 5626 ارسال شده در 24 فروردین، 2012 آره؛ برا منم تمومیده:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: چه خبرا؟
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 24 فروردین، 2012 چه خبرا؟ هیچییییییییییییییییییی، همه چی امن و امان است ،تو چه خبرا ؟؟
haniye.a 5626 ارسال شده در 24 فروردین، 2012 هیچییییییییییییییییییی، همه چی امن و امان است ،تو چه خبرا ؟؟ هیچ خبرا اینجا پر از سرو صداس:icon_pf (34):
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 24 فروردین، 2012 هیچ خبرا اینجا پر از سرو صداس:icon_pf (34): واسههه چیییییییییی؟
ارسالهای توصیه شده