* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 29 فروردین، 2012 من تازه اومدم نمی تونم برم تو برو تاپیک گیلانیاست؛ نمیرم تموم میشه نمیشه، یه کوچولو بذار بنویسه
VINA 31339 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 اقا اومدی وسط گیلانیا قلددر بای در نیارا مادربرگمم که گرفتی برو دیگه 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 تاپیک گیلانیاست؛ نمیرم نمیشه، یه کوچولو بذار بنویسه باشه منم گردنم کلفته این به اون درررررررررررررررررررررر اقا اومدی وسط گیلانیا قلددر بای در نیارا مادربرگمم که گرفتی برو دیگه کجا تازه فامیل شدیم
Artaria 13629 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 خودکار بیک بدم خدمتتون؟ لطف میکنی، فقط ازونا نباشه که وسط کار تموم شه من رفتم ونوسی یه خودکار بیک گذاشتم بده بهرام ترجمه کنه باشه؛ دستت مرسیییییییییییی؛اومد میدم بهش خودکار مینا کجاست آجی؟ خودکارمو پس بدید بذار بردارم حالا خسییییس؛ بذار یکم باهاش بنویسه، بعد میده بهت دیگه تموم میشه بهتر بچه ها منم موافقم تشکرای اینجا رو بردارن؛ اینجوری راحت تر پست میدم؛. . . .
XMEHRDADX 7514 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 میبینم که پرچم گیلانیا همچنان بالاست و همچنان پابرجا و استوار به فعالیتش داره ادامه میده. ولی بقیه مناطق از دور خارج شدن. پیش بسوی اشغال تاپیک گیلانیا :banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90: 1
amir15523 289 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 میبینم که پرچم گیلانیا همچنان بالاست و همچنان پابرجا و استوار به فعالیتش داره ادامه میده. ولی بقیه مناطق از دور خارج شدن. پیش بسوی اشغال تاپیک گیلانیا :banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90: نیاز به اشغال کردن نیست، ما گیلانیا مهمان نوازیم خیلییییییییییی، بفرماااااااااااااااااااا....:flowerysmile: ولی حواست جمع باشه کار خلاف نکنی.................:icon_pf (95): 2
pesare irani 41807 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 میبینم که پرچم گیلانیا همچنان بالاست و همچنان پابرجا و استوار به فعالیتش داره ادامه میده. ولی بقیه مناطق از دور خارج شدن. پیش بسوی اشغال تاپیک گیلانیا :banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90: کجای کاری خیلی وقته اشغال شده اینجا حتی غنیمت هم ازشون گرفتم نیاز به اشغال کردن نیست، ما گیلانیا مهمان نوازیم خیلییییییییییی، بفرماااااااااااااااااااا....:flowerysmile:ولی حواست جمع باشه کار خلاف نکنی.................:icon_pf (95): کار خلاف چیه 1
VINA 31339 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 میبینم که پرچم گیلانیا همچنان بالاست و همچنان پابرجا و استوار به فعالیتش داره ادامه میده. ولی بقیه مناطق از دور خارج شدن. پیش بسوی اشغال تاپیک گیلانیا :banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90::banel_smiley_90: سلام خوش اومدی کجای کاری خیلی وقته اشغال شده اینجا حتی غنیمت هم ازشون گرفتم کار خلاف چیه ببین مینم طبق فرایند پرسینگ اعلامیه رو دیوار شیا مهرداد یه رگش گیلانیه 2
pesare irani 41807 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 سلام خوش اومدی ببین مینم طبق فرایند پرسینگ اعلامیه رو دیوار شیا مهرداد یه رگش گیلانیه من که نفهمیدم تو چی گفتی اما اگر فحش دادی خودتی 1
Artaria 13629 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 میدونم که یه وقتایی، دلت میگیره از کارام روزایی که حواسم نیست، میگم خیلی دوست دارم تو هم مثل منی انگار، ازین دلتنگیا داری تو هم از بس منو میخوای، یه جورایی خود آزاری، یه جورایی خودآ زاری ...... 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 میدونم که یه وقتایی، دلت میگیره از کارام روزایی که حواسم نیست، میگم خیلی دوست دارم تو هم مثل منی انگار، ازین دلتنگیا داری ...... بچه مردم عاشق شد رفت
VINA 31339 ارسال شده در 31 فروردین، 2012 من که نفهمیدم تو چی گفتی اما اگر فحش دادی خودتی گفتم میام لهت میکنماااا .............مادربرگمو گرفتی روتو زیاد کردی........... بعدشم مهردادو علیه ما نشورون خودش یه رگش گیلانیه میدونم که یه وقتایی، دلت میگیره از کارام روزایی که حواسم نیست، میگم خیلی دوست دارم تو هم مثل منی انگار، ازین دلتنگیا داری تو هم از بس منو میخوای، یه جورایی خود آزاری، یه جورایی خودآ زاری ...... اهههه دیشب داشت پخش میکرد خب تو چرا گریه میکنی؟ مادربزرگم زدتش:دی 3
Artaria 13629 ارسال شده در 31 فروردین، 2012 گفتم میام لهت میکنماااا .............مادربرگمو گرفتی روتو زیاد کردی........... بعدشم مهردادو علیه ما نشورون خودش یه رگش گیلانیه اهههه دیشب داشت پخش میکرد مادربزرگم زدتش:دی خوب کاری کرد 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 31 فروردین، 2012 گفتم میام لهت میکنماااا .............مادربرگمو گرفتی روتو زیاد کردی........... بعدشم مهردادو علیه ما نشورون خودش یه رگش گیلانیه اهههه دیشب داشت پخش میکرد مادربزرگم زدتش:دی 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 اینجا رشت است؛ در حال انجام تحقیق و سرچ راجع به بام سبز هستم؛ نمیگم ای لاو یو pmc, چون تکراری میشه
Artaria 13629 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 دیدید امینو؟ تو انجمنه سمیرا هم میاد و میره بیا یه تله بذاریم بعد دون بپاشیم، اومدن بخورن بگیرتشون
ارسالهای توصیه شده