pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ واسه سیب زمینیو ساندویچو اینا؟ نخیر برا بد تر از اون و مقوی تر از اون 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ نخیر برا بد تر از اون و مقوی تر از اون پروتئین ؟ کراتین ؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ پروتئین ؟ کراتین ؟ بد ترررررررررررررررررررر از اون چیزاست که بخوری طوری انرزی میگیری جای 100000000000000000 تا کراتین و مواد نیرو زاااااااااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ یه مقاله ترجمه کردم فایلشو گم کردم الان دوباره باید بشینم ترجمه کنم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ بچه ها منم موافقم تشکرای اینجا رو بردارن؛ اینجوری راحت تر پست میدم؛ . . . . لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ سلام خوبین؟ یه سوال فنی ؟ زیتون خوب از کجا میشه خرید؟ تقریبا اونطرفا خوبش کیلو چند در میاد؟ 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ یه مقاله ترجمه کردم فایلشو گم کردم الان دوباره باید بشینم ترجمه کنم خودکار بیک بدم خدمتتون؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ سلام خوبین؟ یه سوال فنی ؟ زیتون خوب از کجا میشه خرید؟ تقریبا اونطرفا خوبش کیلو چند در میاد؟ سلاااام سلاااااااام؛ میسییی خوبیم ؛ زیتون رو که منبعش تو رودباره؛ تو رشت هم تو بازار شهرداری (راسته ماهی فروشان)خوبشو دارن حدودا کیلویی 2500 تومن ؛ لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ سلاااام سلاااااااام؛ میسییی خوبیم ؛ زیتون رو که منبعش تو رودباره؛ تو رشت هم تو بازار شهرداری (راسته ماهی فروشان)خوبشو دارن حدودا کیلویی 2500 تومن ؛ آفرین به شما که دستت تو قیمته ... 2500 که خیلی خوبه .. اینجا زیتون ریزه میزه خراب رو میدن 4500 من خیلی زیتون دوست دارم .. همین الان آخرین زیتون رو خوردم و عملا زیتونامون تموم شد .. باید یه فکر اساسی کنم .. یه آدرس خوب و دقیق بدید برای عید یه سر بزنم ... بذار ببینم 10 کیلو میشه 25 تومن .. 20 ش میشه 50 تومن .. آره فکر کنم 20 کیلو برای مصرف 2-3 ماه من خوب باشه لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ سلاااام سلاااااااام؛ میسییی خوبیم ؛ زیتون رو که منبعش تو رودباره؛ تو رشت هم تو بازار شهرداری (راسته ماهی فروشان)خوبشو دارن حدودا کیلویی 2500 تومن ؛ اینجا خودشون تو پارکاشون درخته زیتونه بابا .....فقط نمیدونم چرا طعم لاستیک میده ....کیلویی 2000 ایناس تو میدون قزوین ...... اینجا البته بهشون بعنوان زیتون رودبار غالب میکنن لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ من رفتم ونوسی یه خودکار بیک گذاشتم بده بهرام ترجمه کنه 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ آفرین به شما که دستت تو قیمته ... 2500 که خیلی خوبه .. اینجا زیتون ریزه میزه خراب رو میدن 4500من خیلی زیتون دوست دارم .. همین الان آخرین زیتون رو خوردم و عملا زیتونامون تموم شد .. باید یه فکر اساسی کنم .. یه آدرس خوب و دقیق بدید برای عید یه سر بزنم ... بذار ببینم 10 کیلو میشه 25 تومن .. 20 ش میشه 50 تومن .. آره فکر کنم 20 کیلو برای مصرف 2-3 ماه من خوب باشه من خودم زیاد زیتون دوست ندارم؛ فقط زیتون پرورده خیلیدوست دارم؛ :hapydancsmil: الان قیمت رو از بابام پرسیدم با تعجب قیمتشو گفت:persiana__hahaha: بذار تا چند روز دیگه آدرسارو هم ازش میگیرم میگم بهتون؛البته آخرین بار چند روز پیش؛ تو خیابان بیستون رشت، داخل یه کوچه زیتون گرفتیم خیلییی خوشمزه ست؛ 20 کیلو خیلی نیست ؟ اینجا خودشون تو پارکاشون درخته زیتونه بابا .....فقط نمیدونم چرا طعم لاستیک میده ....کیلویی 2000 ایناس تو میدون قزوین ...... اینجا البته بهشون بعنوان زیتون رودبار غالب میکنن آمار اونا رو هم داری, بابا اطلاعات:persiana__hahaha: من رفتم ونوسی یه خودکار بیک گذاشتم بده بهرام ترجمه کنه باشه؛ دستت مرسیییییییییییی؛اومد میدم بهش لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ من خودم زیاد زیتون دوست ندارم؛ فقط زیتون پرورده خیلیدوست دارم؛ :hapydancsmil: الان قیمت رو از بابام پرسیدم با تعجب قیمتشو گفت:persiana__hahaha: بذار تا چند روز دیگه آدرسارو هم ازش میگیرم میگم بهتون؛البته آخرین بار چند روز پیش؛ تو خیابان بیستون رشت، داخل یه کوچه زیتون گرفتیم خیلییی خوشمزه ست؛ 20 کیلو خیلی نیست ؟ دستت درد نکنه .. حتما خبر بده ها جدی میخوام یه سر بیام زیتون بخرم .. 20 کیلو فقط برای خودمون .. شاید بقیه فامیل هم خواستن لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ دستت درد نکنه .. حتما خبر بده هاجدی میخوام یه سر بیام زیتون بخرم .. 20 کیلو فقط برای خودمون .. شاید بقیه فامیل هم خواستن باشه؛خبرتون میکنم اینطوری که دو سه تا مغازه رو باید خالی کنین:persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ خودکارمو پس بدید خسییییس؛ بذار یکم باهاش بنویسه، بعد میده بهت دیگه لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ بچه ها منم موافقم تشکرای اینجا رو بردارن؛ اینجوری راحت تر پست میدم؛. . . . برو بابا لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ برو بابا خودت برو بااباااا لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ خودت برو بااباااا من تازه اومدم نمی تونم برم تو برو لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ خسییییس؛ بذار یکم باهاش بنویسه، بعد میده بهت دیگه تموم میشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده