pesare irani 41807 ارسال شده در 23 فروردین، 2012 تو دیگه نخون اینده رو من دادم براا بهرام:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چیزی دیگه فعلا ندارم که بدم به تو 1
VINA 31339 ارسال شده در 23 فروردین، 2012 تو دیگه نخون اینده رو من دادم براا بهرام:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چیزی دیگه فعلا ندارم که بدم به تو ما میخونیم پاس شیم کسی نرم افزار تبدیل پی دی اف به ورد نداره؟ 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 23 فروردین، 2012 ما میخونیم پاس شیم کسی نرم افزار تبدیل پی دی اف به ورد نداره؟ یکی از سوالهای رایجی که بعد از هر برنامه توسط چندین نفر پرسیده میشه اینه که نرم افزاری معرفی کنید که باهاش بتونیم فایلهای PDF فارسی رو به متن قابل ویرایش مثل فایل Word تبدیل کنیم ؟ ببینید نرم افزاری که ما بخوایم معرفیش کنیم و با اطمینان کامل بگیم این نرم افزار می تونه هر فایل PDF فارسیی رو به فایل متنی قابل ویرایش تبدیل کنه، وجود نداره متاسفانه. علتش هم به نوع ساخت و تولید فایلهای PDF بر میگرده که برای زبان فارسی روال قانونمند و استانداردی نداره . کاری که ما می تونیم انجام بدیم اینه که چند تا نرم افزار مطرح تو این زمینه رو نام ببریم. دوستانمون می تونن این نرم افزارها رو امتحان کنن، شاید براشون جواب بده و شاید هم نه. این جواب دادن هم به فایلشون برمیگرده . در آزمایشهایی که ما انجام دادیم، هر کدوم از این نرم افزارها روی یه تعداد فایل PDF جواب میدادن و روی یه تعداد دیگه نه .نرم افزار Docany PDF To Text هست که از آدرس docanypdf.com قابل دانلوده .نرم افزار PDF Grabber که سایتش هم به همین نامه. pdfgrabber.com و نرم افزار e-PDF To Text Converter که این نرم افزار رو هم از e-pdfconverter.com میتونن دریافت کنن .تاکید میکنم نرم افزار در این زمینه خیلی زیاده، اما اکثراً با زبان فارسی به مشکل میخورن. این 3 نرم افزار هم طبق آمارهایی که در وب فارسی موجوده و هم در آزمایشهایی که ما انجام دادیم، عملکرد بهتری داشتن. 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 23 فروردین، 2012 فقط یک خان دیگه مونده ازش رد شم :hapydancsmil: خسته نباشی، این یه دونه هم زود تموم میشه
Artaria 13629 ارسال شده در 23 فروردین، 2012 خسته نباشی، این یه دونه هم زود تموم میشه:hapydancsmil: مرسی آجی جون، امتحان آخریم شنبست خوبی؟ دوران تعطیلی خوش میگذره ؟
VINA 31339 ارسال شده در 23 فروردین، 2012 دستم درد نکنه مرسی ولی نشد همتون برید خونه هاتون پاشید برید من دهم تموم میکنم سه تا دیگه مونده 2
*mini* 37779 ارسال شده در 23 فروردین، 2012 بهههههههههههههههههههههه بلامیسراااااااااااااااااااااااااا تی جان قووربان برم من خوبیین؟ 1
Artaria 13629 ارسال شده در 23 فروردین، 2012 همتون برید خونه هاتون پاشید برید من دهم تموم میکنم سه تا دیگه مونده بههههههههههههههههههههههبلامیسراااااااااااااااااااااااااا تی جان قووربان برم من خوبیین؟:hapydancsmil::hapydancsmil: hi, what you said? 2
*mini* 37779 ارسال شده در 23 فروردین، 2012 :2525s: hi, what you said? hey boddy! nothing....that wasn't for you.... venoos knows.... right venoos? 2
haniye.a 5626 ارسال شده در 23 فروردین، 2012 تموم شد؛ چهارشنبه به احتمال زیاد میایم خوش اومدی:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: بدم پیشی بخورتت :vahidrk: 1
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 23 فروردین، 2012 تموم شد؛ چهارشنبه به احتمال زیاد میایم بیا خوش اومدی 1
haniye.a 5626 ارسال شده در 23 فروردین، 2012 بیا حداقل اینجا صلح کنیم جلو بروبچ گیلانی ابرومون نره:vahidrk: 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 23 فروردین، 2012 مرسی ولی نشد همتون برید خونه هاتون پاشید برید من دهم تموم میکنم سه تا دیگه مونده سه تاش رو دان کردی من نیترو pdf پرفشنال دارم چیز خوبیه هم جا ادب ریدر استفاده میشه هم تبدیل هامو انجام میده هم ادیت میکنه پی دی ام رو هزار کار میکنه من 3 سال هست ازش استفاده میکنم من که ازش راضی ام خدا هم ازش راضی باشه 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 23 فروردین، 2012 بیا حداقل اینجا صلح کنیم جلو بروبچ گیلانی ابرومون نره:vahidrk: اینم حرف جالبیه 2
VINA 31339 ارسال شده در 23 فروردین، 2012 سه تاش رو دان کردی من نیترو pdf پرفشنال دارم چیز خوبیه هم جا ادب ریدر استفاده میشه هم تبدیل هامو انجام میده هم ادیت میکنه پی دی ام رو هزار کار میکنه من 3 سال هست ازش استفاده میکنم من که ازش راضی ام خدا هم ازش راضی باشه اولیشو مرسیشام چی دارین 1
ارسالهای توصیه شده