pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ بترکه چشم حسوووووووووووووووووود مینا جان اون اسفند رو بیار برام خواهر بترکههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ :banel_smiley_4:4 تا شمالی اینجا داره یا اخراجی اند یا مدیر خب هیجا مث گیلانیا نخبه نیستن :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ خب هیجا مث گیلانیا نخبه نیستن :4chsmu1: بله بله بر منکرش لعنت 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ بله بله بر منکرش لعنت تو هم ملیتتو عوض کن بیا گیله مرد شو 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ تو هم ملیتتو عوض کن بیا گیله مرد شو خیلی مممنون روحی که ملیت داشته باشه روح نیست 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ فک کنم الان گیلان هوا اینطوریه خانوما چتر فرامووووش نشه لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ تموم شششششششششد :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: یکی پاشه با این برقصه کدوم خوشگلی میرقصه 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ تموم شششششششششد :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: مباااااارکهههههههههههه؛خسته نباااااشی لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ یکی پاشه با این برقصه کدوم خوشگلی میرقصه خودت فمیدی چی گفتی؟ مباااااارکهههههههههههه؛خسته نباااااشی:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: مرررررررررسی اومدم شمال ، خیلی حال میده 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ خودت فمیدی چی گفتی؟ مرررررررررسی :hapydancsmil: اومدم شمال ، خیلی حال میده :hapydancsmil: عهههه؛ شمالی؟؟؟ اونورا چه خبر؟؟؟ بارونه ؟؟؟ احتمالا دوشنبه منم بیام شماال:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ عهههه؛ شمالی؟؟؟ اونورا چه خبر؟؟؟ بارونه ؟؟؟ احتمالا دوشنبه منم بیام شماال:hapydancsmil: آره ، همه جا بارون بود ولی املش نیست وای نمیدونی تو راه رشت ( قزوین - رشت) چه برفی میومد . تاحالا اونجوری ندیده بودم عه به سلامتی :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ آره ، همه جا بارون بود ولی املش نیست وای نمیدونی تو راه رشت ( قزوین - رشت) چه برفی میومد . تاحالا اونجوری ندیده بودم عه به سلامتی :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: جدی میگی؟؟؟ یعنی زنجیر چرخ لازمه؟؟؟؟؟:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ جدی میگی؟؟؟ یعنی زنجیر چرخ لازمه؟؟؟؟؟:icon_pf (34): نه جمع نشده بود، فقط شدید میبارید ، اگه همینجوری ادامه بده حتما لازمه وعده ما راهپیمایی دهه فجر خب کجای راهپیمایی؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ خودت فمیدی چی گفتی؟ مرررررررررسی :hapydancsmil: اومدم شمال ، خیلی حال میده :hapydancsmil: اره بابا تو نفهمیدی بده می خوام یه خوشگل رو بزارم باهات برقصه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ نخب کجای راهپیمایی؟ دم دکه پخش................................ 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ اره بابا تو نفهمیدی بده می خوام یه خوشگل رو بزارم باهات برقصه من از خوشگلا خوشم نمیاد دم دکه پخش................................ آها، میبینمتون اونجا 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ من از خوشگلا خوشم نمیاد آها، میبینمتون اونجا تو هم دستت به خوشگل ها نمیرسه میگی بدت میاد با خودت یه گونی هم بیار دم دکه نیاز میشه یه گونی ببریم خونه مصرف چند ماهمون 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ تو هم دستت به خوشگل ها نمیرسه میگی بدت میاد با خودت یه گونی هم بیار دم دکه نیاز میشه یه گونی ببریم خونه مصرف چند ماهمون واسه سیب زمینیو ساندویچو اینا؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده