DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 سلام:hapydancsmil:ببخشید من دوباره اومدم یه سوال یه شعری هست میگه بوشو بوشو مو تورو مُخوام اینجا بوشو چه معنی داره؟ پاشو بیا تاپیک خودمون اینجا چکار میکنی:vahidrk: 1
VINA 31339 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 سلام:hapydancsmil:ببخشید من دوباره اومدم یه سوال یه شعری هست میگه بوشو بوشو مو تورو مُخوام اینجا بوشو چه معنی داره؟ یعنی برو برو من نمیخوامت حالا د بشو
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 22 فروردین، 2012 سلام:hapydancsmil:ببخشید من دوباره اومدم یه سوال یه شعری هست میگه بوشو بوشو مو تورو مُخوام اینجا بوشو چه معنی داره؟ سلااااااااااااام حانیه جونم :aghosh: خوش اومددددیییییییییییییی یه عااالمه:hapydancsmil: عزیزم میگه : بوشو بوشو ترا نخوام ؛ سیاهی ترا نخوام:hapydancsmil: معنی : برو برو ؛ تو رو نمی خوام ؛ سیاهی تو رو نمیخوام :hapydancsmil:
haniye.a 5626 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 پاشو بیا تاپیک خودمون اینجا چکار میکنی:vahidrk: اخه نه اینکه خیلی همدانی ها هستن:vahidrk: تو برو تاپیکو بکش بالا منم بیام
haniye.a 5626 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 یعنی برو برو من نمیخوامت حالا د بشو نمی بوشم سلااااااااااااام حانیه جونم :aghosh:خوش اومددددیییییییییییییی یه عااالمه:hapydancsmil: عزیزم میگه : بوشو بوشو ترا نخوام ؛ سیاهی ترا نخوام:hapydancsmil: معنی : برو برو ؛ تو رو نمی خوام ؛ سیاهی تو رو نمیخوام :hapydancsmil: سیلام عزیزم:aghosh: مخسی ا من فک میکردم میگه بوشو بوشو مو ترا مُخوام
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 22 فروردین، 2012 پاشو بیا تاپیک خودمون اینجا چکار میکنی:vahidrk: چیکا داری بهش، اینجا خونه خودشه، بزار راحت باشه دوستم:vahidrk:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 22 فروردین، 2012 سیلام عزیزم:aghosh: مخسی ا من فک میکردم میگه بوشو بوشو مو ترا مُخوام نه ، نمیخواد :ws28: ترا نخوام
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 اخه نه اینکه خیلی همدانی ها هستن:vahidrk:تو برو تاپیکو بکش بالا منم بیام مگه چراغ موشیه فیتیلشو بکشم بالا :ws28: چیکا داری بهش، اینجا خونه خودشه، بزار راحت باشه دوستم:vahidrk: بی ادب 1
haniye.a 5626 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 نه ، نمیخواد :ws28: ترا نخوام مگه چراغ موشیه فیتیلشو بکشم بالا :ws28: بی ادب :ws28: بیشین بینیم باو
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 22 فروردین، 2012 مگه چراغ موشیه فیتیلشو بکشم بالا :ws28: بی ادب خودتیییی ؛حسووووووووووووود :ws28: بیشین بینیم باو ایولللللللللللللللللللل
haniye.a 5626 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 خودتیییی ؛حسووووووووووووود ایولللللللللللللللللللل راستی نمایشگاتون چی شد؟ کی میای همدان؟ 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 22 فروردین، 2012 راستی نمایشگاتون چی شد؟کی میای همدان؟ تموم شد؛ چهارشنبه به احتمال زیاد میایم
pesare irani 41807 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 چه مو خام نوموخامی راه انداختیییید اقا من بگم هر کس هر کس رو نوموخاد من موخامش و امادگی کامل دارم که بوخامش 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 22 فروردین، 2012 [h=2]گلیه نتن؛ درس بخون؛ تو باید 20 بگیری:vahidrk:[/h]
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 :ws28: بیشین بینیم باو خودتیییی ؛حسووووووووووووود ایولللللللللللللللللللل بدم پیشی بخورتت 2
Artaria 13629 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 بخون که اینده رو شما میسازید نه ما خووووووندم گلیه نتن؛ درس بخون؛ تو باید 20 بگیری:vahidrk: نه به دلداری دادنت که میگی گریه نکن، نه به این شکلک 1
ارسالهای توصیه شده