sipi 923 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ این عکسو از یه تاپیک دیگه برداشتم؛ من درست نکردمشا ایول سمیرا، امروزم امتحان داشت 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ خاخور غصه نخور قفسشو بزار بیرون که دیده شه اگه همون ورا باشه میاد تو قفس 1 لینک به دیدگاه
sipi 923 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ سلااااام برار میلاد؛ همش بد شانسی آوردم آخه الان چه وقت بارون اومدنه؛ طوطیم بیچاره تو این شهر گم شده، اگه خیس شه نمیتون پرواز کنه :there: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ چه طورید بچه ها شمالم ونوس حالا این وایکینگ یه کاری کرد تو چرا آبروی خان داداش میبری:167: داداش ،رعنا قشنگه؛ اما زشته جلو مردم اونجوری سیگار میکشه ، روسریشم بگو درست کنه؛حالا نگی خواهر شوهر بازی دارم در میارما؛ نه والا؛ واسه خاطر خودش میگم امروزم امتحان داشت امیدوارم خوب بده خاخور غصه نخور قفسشو بزار بیرون که دیده شه اگه همون ورا باشه میاد تو قفس گذاشتیم رو تراس، ولی فک نکنم دیگه بتونه خونمونو پیدا کنه لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ مینا کجاست این امتحان شما کی تموم میشه امین نیومده ...... لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ مهمونی خودمونی بود مشکلی نداره بارونه اونم زیاد پرواز نکرده شک نکن همون دورو بره اگه تا الان نگرفته باشنش لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ مهمونی خودمونی بود مشکلی نداره بارونه اونم زیاد پرواز نکرده شک نکن همون دورو بره اگه تا الان نگرفته باشنش ایول همراه اول، سرعتش خوبه که اگه مهمونی خودمونیه پس چرا من نیستمهنوز هیچی نشده زن ذلیل شدی و مارو فراموشیدی.... امیدوارم گرفته باشنش و یه جا خوب نگهش دارن؛ آخه اگه خیس بشه سرما میخوره میمیره... لینک به دیدگاه
sipi 923 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ ای دل غافل :w74: خدااااااااااااااا دیدی این دختره(رعنا):97:چه جوری پسرمو ازم گرفت:w821: 1 لینک به دیدگاه
sipi 923 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ ایول همراه اول، سرعتش خوبه کهاگه مهمونی خودمونیه پس چرا من نیستمهنوز هیچی نشده زن ذلیل شدی و مارو فراموشیدی.... امیدوارم گرفته باشنش و یه جا خوب نگهش دارن؛ آخه اگه خیس بشه سرما میخوره میمیره... حالا میگیم تو خواهر شوهر من که خان جونش:girlhi: بودم لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ مهمونی خودمونیه خونوادگی سمیرا که درس داره ونوس که مرغارو باید جا کنه خان جون مواظب شما هاست مینا هم از ترسم نبردم فقط میمونه رعنا حالا :جان من بگو مرگ بگو رعنا 1 لینک به دیدگاه
sipi 923 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ مهمونی خودمونیه خونوادگی سمیرا که درس داره ونوس که مرغارو باید جا کنه خان جون مواظب شما هاست مینا هم از ترسم نبردم فقط میمونه رعنا حالا :جان من بگو مرگ بگو رعنا حیف که همراه اول داری وگرنه کد آهنگ رعنا رو بهت می دادم:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
sipi 923 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ حالا این که گفتی چی چی هست؟ کد آهنگ پیشواز ایرانسل 2211098 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ برو خان جون من اینجا پرچمو بالا نگه میدارم لینک به دیدگاه
@نیوشا 752 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ سلام به همه گیلکی های عزیز البته من نصف و نیمه گیلانی ام وای گیلانی هارو دوست دارم :love070: 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ سلام بر نیوشا خانم نیمه گیلانی خوش بامای(خوش آمدید) هوای گرگان چه طوره؟ 1 لینک به دیدگاه
@نیوشا 752 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ مرسی ممنون هوای گرگان خوبه الام بارونی و شرجیه داره یواش یواش سرد میشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده