* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 20 آبان، 2011 تو از صب هستی دیگه سلام مجدد نمیخواد که نه ؛ من یه ربع نبودما؛ تازه از صبح نه ، از ساعت 2 اومدم،
میلاد68 3471 ارسال شده در 20 آبان، 2011 این بشر ونوس میگم کنترات گرفته 24 ساعته اینجاست نمیدونم چه کار می کنه اینجا 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 20 آبان، 2011 این بشر ونوس میگم کنترات گرفته 24 ساعته اینجاست نمیدونم چه کار می کنه اینجا کنترات ؟ بابا من از ساعت 2 اومدم؛ کار انجمن در نبود من راه نمیوفته که، همین چند روز زیاد میام؛ بعد دیگه کمتر میام خب؛
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 20 آبان، 2011 آووووووووووو؛ نانم زاکان عه وقت شب کویه شِدا فقط من عه پرچم بالا برداندرم؛ نانم از چند روز دیگه که کمتر آیم کی عه وظیفه سنگینو انجام ده
میلاد68 3471 ارسال شده در 20 آبان، 2011 آووووووووووو؛ نانم زاکان عه وقت شب کویه شِدا فقط من عه پرچم بالا برداندرم؛ نانم از چند روز دیگه که کمتر آیم کی عه وظیفه سنگینو انجام ده چرا می خوای کم بیای تازه باید یه هفته به جای من و سمیرا و سپیده هم بیای :w963::shad: چرا می خوای مارو تنها بزاری
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 20 آبان، 2011 چرا می خوای کم بیای تازه باید یه هفته به جای من و سمیرا و سپیده هم بیای :w963::shad: چرا می خوای مارو تنها بزاری بابا کار و زندگی دارما؛ فعلا بیکارم میام، سر من داد نزنا، چرا 1 هفته باید جای شماها بیام؟؟؟
میلاد68 3471 ارسال شده در 20 آبان، 2011 بابا کار و زندگی دارما؛ فعلا بیکارم میام، سر من داد نزنا، چرا 1 هفته باید جای شماها بیام؟؟؟ دوباره باسه کلاس گذاشتی کارو زندگیت کجا بود دختر نشستی تو خونه خا بیا جای ما هم تایپ بزن دیگه داد نبود دردودل بود سمیرا سپیده که امتحانن منم که میام گیلان اینترنت ندارم ببینم سر خان داداش داد میزنی:zadan: 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 20 آبان، 2011 دوباره باسه کلاس گذاشتی کارو زندگیت کجا بود دختر نشستی تو خونه خا بیا جای ما هم تایپ بزن دیگهداد نبود دردودل بود سمیرا سپیده که امتحانن منم که میام گیلان اینترنت ندارم ببینم سر خان داداش داد میزنی:zadan: بیام اینجا با کی حرف بزنم کی برمیگردی به وطنت؟ چند وقت اینجایی؟ :zadan: هی میخوام هیچی نگم...
میلاد68 3471 ارسال شده در 20 آبان، 2011 بیام اینجا با کی حرف بزنم کی برمیگردی به وطنت؟ چند وقت اینجایی؟ :zadan: هی میخوام هیچی نگم... بیا اینجا پرچمو بالا نگهدار معلوم نیست پاید آخر شهریور برگردم اما تو این چند وقت با اینترنت گوشیم میان پیشتون
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 20 آبان، 2011 بیا اینجا پرچمو بالا نگهدارمعلوم نیست پاید آخر شهریور برگردم اما تو این چند وقت با اینترنت گوشیم میان پیشتون باشه تو گیلان پر کافی نته، میتونی از اونجا هم بیای، کاشکی مهر میومدیا، تولد منم بود :persiana__hahaha: میلاد صبح تا شب این آدامسه دهنته ها؛ رنگشو نیگا
میلاد68 3471 ارسال شده در 20 آبان، 2011 من تو روستا های فومن میرم کافی نت کجا بود اونورا اگه شام بدی تفلدت خا میام چای یادت نره این آدامسه چرا دیگه باد نمیشه مردم
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 20 آبان، 2011 من تو روستا های فومن میرم کافی نت کجا بود اونورااگه شام بدی تفلدت خا میام چای یادت نره این آدامسه چرا دیگه باد نمیشه مردم ول کن آدامسو؛ دندونات خراب میشه من شام بدم!!! ای بابا، شام چی چیه؟ من رژیم دارم، شام نمیخورم چایی رو هم سمیرا میده، منم میام کادوهامو میگیرم میرم، امیدوارم گیلان بهت خوش بگذره
میلاد68 3471 ارسال شده در 20 آبان، 2011 ول کن آدامسو؛ دندونات خراب میشه من شام بدم!!! ای بابا، شام چی چیه؟ من رژیم دارم، شام نمیخورم چایی رو هم سمیرا میده، منم میام کادوهامو میگیرم میرم، امیدوارم گیلان بهت خوش بگذره ممنون خاخور خسیس با کلاس کادوتو هم که دیدی مخوای برات میارم
VINA 31339 ارسال شده در 20 آبان، 2011 نه ؛ من یه ربع نبودما؛ تازه از صبح نه ، از ساعت 2 اومدم، تو چرا به انجمن احساس دین میکنی آووووووووووو؛ نانم زاکان عه وقت شب کویه شِدا فقط من عه پرچم بالا برداندرم؛ نانم از چند روز دیگه که کمتر آیم کی عه وظیفه سنگینو انجام ده دوباره باسه کلاس گذاشتی کارو زندگیت کجا بود دختر نشستی تو خونه خا بیا جای ما هم تایپ بزن دیگهداد نبود دردودل بود سمیرا سپیده که امتحانن منم که میام گیلان اینترنت ندارم ببینم سر خان داداش داد میزنی:zadan: تا اخر شهریور هستی؟ 1
میلاد68 3471 ارسال شده در 20 آبان، 2011 تو چرا به انجمن احساس دین میکنی تا اخر شهریور هستی؟ معلوم نیست اما احتمالش هست که تا آخر شهریور باشم 2
VINA 31339 ارسال شده در 20 آبان، 2011 معلوم نیست اما احتمالش هست که تا آخر شهریور باشم میتینگ باشه میای؟ 1
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 20 آبان، 2011 آهای دختر رشتی با اون اخلاق مشتی دل ما رو تو کشتی با اون ابروهای هشتی 1
VINA 31339 ارسال شده در 20 آبان، 2011 آهای دختر رشتی با اون اخلاق مشتی دل ما رو تو کشتی با اون ابروهای هشتی زنگ بزنم 110؟ 1
ارسالهای توصیه شده