Artaria 13629 ارسال شده در 21 آبان، 2011 ولی اینجوری نگفته بودیا اگه خواستی بری ؛ حتما با اکیپ جوونا برو ؛ چون اینقدر تو راه خوش میگذره ؛ کمتر خستگی حالیت میشه چرا همینجوری گفته بودم ، برو ببین خب منم دارم اکیپ جوونارو فراهم میکنم دیگه، بدویید بیاید 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 21 آبان، 2011 چرا همینجوری گفته بودم ، برو ببین خب منم دارم اکیپ جوونارو فراهم میکنم دیگه، بدویید بیاید آهان، پس پیشاپیش میگم؛ خوش بگذره بهتون
VINA 31339 ارسال شده در 21 آبان، 2011 ولی اینجوری نگفته بودیا اگه خواستی بری ؛ حتما با اکیپ جوونا برو ؛ چون اینقدر تو راه خوش میگذره ؛ کمتر خستگی حالیت میشه بالا رفتن خوبه پایین اومدن ادم سر میخوره من اون سری چنان سر خوردم یه پسره نمیگرفتم میوفتادم تو دره 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 21 آبان، 2011 بالا رفتن خوبه پایین اومدن ادم سر میخوره من اون سری چنان سر خوردم یه پسره نمیگرفتم میوفتادم تو دره بالا که که میرسیا ؛ کنارای پله مینویسه 200 تا پله؛ 100 تا پله، وااای اون آخراش خیلی سخته؛:icon_pf (34): سری اول اشکمو در آورده بود،:icon_pf (34): پایین اومدنو که با بچه ها بودیم ، حرف میزدیم، حالیمون نشد
VINA 31339 ارسال شده در 21 آبان، 2011 بالا که که میرسیا ؛ کنارای پله مینویسه 200 تا پله؛ 100 تا پله، وااای اون آخراش خیلی سخته؛:icon_pf (34): سری اول اشکمو در آورده بود،:icon_pf (34): پایین اومدنو که با بچه ها بودیم ، حرف میزدیم، حالیمون نشد ارهاما مسیر قشنگه من یبار کفشم خوب نبود مجبور شدم بکنم پا برهنه برمفیلمشم هست تازه اومدی لباس محیط زیست پوشیدیم اشغالای محیطو جمع کردیم خسته شدم اینقدر گفتم خانوم اشغال نریز اقا اشغال نریز
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 21 آبان، 2011 ارهاما مسیر قشنگه من یبار کفشم خوب نبود مجبور شدم بکنم پا برهنه برمفیلمشم هست تازه اومدی لباس محیط زیست پوشیدیم اشغالای محیطو جمع کردیم خسته شدم اینقدر گفتم خانوم اشغال نریز اقا اشغال نریز کارای مفید هم که انجام میدی :persiana__hahaha: خیلییییی مسیرش قشنگه؛ اما دیگه 2 بار رفتم, دوس ندارم دوباره برم, تا 2 روز بعدش نمیتونستم راه برم :icon_pf (34):
VINA 31339 ارسال شده در 21 آبان، 2011 کارای مفید هم که انجام میدی :persiana__hahaha: خیلییییی مسیرش قشنگه؛ اما دیگه 2 بار رفتم, دوس ندارم دوباره برم, تا 2 روز بعدش نمیتونستم راه برم :icon_pf (34): با دوستام رفته بودم قشر تحصیل کرده بودیم دیگه:persiana__hahaha: مسیرش اهم مخصوصا اون پشت مشتا جاذبه های پنهان داره:persiana__hahaha:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 21 آبان، 2011 با دوستام رفته بودم قشر تحصیل کرده بودیم دیگه:persiana__hahaha: مسیرش اهم مخصوصا اون پشت مشتا جاذبه های پنهان داره:persiana__hahaha: جاذبه های پنهان؟؟؟ من کی هیچ جاذبه ای ندیدم :persiana__hahaha:
VINA 31339 ارسال شده در 21 آبان، 2011 جاذبه های پنهان؟؟؟ من کی هیچ جاذبه ای ندیدم :persiana__hahaha: چشم بصیرت میخواد دیگه:persiana__hahaha:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 21 آبان، 2011 چشم بصیرت میخواد دیگه:persiana__hahaha: عهههه،آهان، :persiana__hahaha:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 21 آبان، 2011 ونوس 20 باشگاه تویی؟ قبلا که بهت گفته بودم؛ نه ، اون دوستمه، من ونوس 68 باشگاهم، اگه بری تو لیست دوستاش منو میبینی
VINA 31339 ارسال شده در 21 آبان، 2011 قبلا که بهت گفته بودم؛ نه ، اون دوستمه، من ونوس 68 باشگاهم، اگه بری تو لیست دوستاش منو میبینی امروز نظراتشو دیدم گفتم ونوس چه متعصبه:persiana__hahaha:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 21 آبان، 2011 امروز نظراتشو دیدم گفتم ونوس چه متعصبه:persiana__hahaha: جاش اینجا خالیه؛ کاش بود و اسی رو میدید:persiana__hahaha: به من میگه آبجی، من وقتی اونجا عضو شدم همه فکر میکردن اونم؛
VINA 31339 ارسال شده در 21 آبان، 2011 جاش اینجا خالیه؛ کاش بود و اسی رو میدید:persiana__hahaha: به من میگه آبجی، من وقتی اونجا عضو شدم همه فکر میکردن اونم؛ من دیدمش گفتم یا خداااا این ونوس بود خوب شد تو میتینگ بحث سیاسی نکردیم:banel_smiley_52: عکس خودشه؟چه خوشگله
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 21 آبان، 2011 من دیدمش گفتم یا خداااا این ونوس بود خوب شد تو میتینگ بحث سیاسی نکردیم:banel_smiley_52: عکس خودشه؟چه خوشگله نه بابا؛ عکس بازیگره؛ یه سال تو ماه رمضون بازی کرده بود ؛ فلج شده بود(شبکه 1) ؛ لیندا کیانی؛ ولی خوب شد بحث سیاسی نکردی حالا اونجا نام کاربریت چیه؟
VINA 31339 ارسال شده در 21 آبان، 2011 نه بابا؛ عکس بازیگره؛ یه سال تو ماه رمضون بازی کرده بود ؛ فلج شده بود(شبکه 1) ؛ لیندا کیانی؛ ولی خوب شد بحث سیاسی نکردی حالا اونجا نام کاربریت چیه؟ مینا جوجو چرا چوبتو میاری بالا
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 21 آبان، 2011 مینا جوجو چرا چوبتو میاری بالا فهرست کاربرای مهندسان چرا نیست؟!! قبلا اونجا سرچ میکردم پیدا میکردم
VINA 31339 ارسال شده در 21 آبان، 2011 فهرست کاربرای مهندسان چرا نیست؟!! قبلا اونجا سرچ میکردم پیدا میکردم دوس شدیم
ارسالهای توصیه شده