* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 22 آبان، 2011 آره تموم شد، فقط یه روز باید برم یه پروژه رو تحویل بدمو امضاهای فارغ التحصیلیمو بگیرمارشدم که رتبم بد نبود، همین روزا هم نتیجه نهاییش میاد :banel_smiley_52: خب ؛ خسته نباشی رتبت چند شد؟ امیدوارم قبول شی
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 22 آبان، 2011 با سلام خدمت همه بچه های با عشق شمالآقا شما می دونید رشته خشکار رو توی تهران این روز های ماه رمضان از کجا می شه تهیه کرد دمت همتون گرم سلااام؛ خوش اومدید، مگه تو تهرانم درست میکنن!!
Artaria 13629 ارسال شده در 22 آبان، 2011 خب ؛ خسته نباشی رتبت چند شد؟ امیدوارم قبول شی ممنون نتایج نهایی اومد همشو یه جا میگم
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 22 آبان، 2011 ممنون نتایج نهایی اومد همشو یه جا میگم اوکی ؛ شیرینی یادت نره
shayan1989 523 ارسال شده در 23 آبان، 2011 سلااام؛ خوش اومدید، مگه تو تهرانم درست میکنن!! بله كه درست مي كن حالا بگو از كجا بايد بخريم قبلا تو بازار راحت پيدا مي شد چند سالي هم تو خيابون رودكي يك مغازه اي بود كه درست مي كرد ولي امسال هيچ كدوم اونها نيستن 1
میلاد68 3471 ارسال شده در 24 آبان، 2011 بله كه درست مي كن حالا بگو از كجا بايد بخريمقبلا تو بازار راحت پيدا مي شد چند سالي هم تو خيابون رودكي يك مغازه اي بود كه درست مي كرد ولي امسال هيچ كدوم اونها نيستن سلام تو انقلاب کارگر شمالی میتونی پیدا کنی
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 24 آبان، 2011 سسلام ر همه برو بچ گیلان خوتتی میلاد کجا بودی ؟؟ اومدی گیلان؟؟
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 24 آبان، 2011 خبر جدید خبر جدید میلاد در سفر خودش به فومن؛ رفته پیش رعنا ؛ اینم عکسش: یه خبر دیگه؛ بعد این عکس میلاد تو کوههای فومن فرار کرده تا سربازی نره؛
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 24 آبان، 2011 پس جای سمیرا خالی:biggrin: خوبی سپیده ؟ سمیرا کو؟ نکنه عباس آقا نمیذاره بیاد نت؟
sipi 923 ارسال شده در 24 آبان، 2011 وایکینگ رو خوب اومدی:biggrin: منم اگه جای میلاد بودم با این رعنای سیگاری :icon_pf (34):حتما فرار می کردم 1
میلاد68 3471 ارسال شده در 24 آبان، 2011 سلام بر خاخور و خان خون چه طورید مردم از دست اینترنت همراه اول کلا عصاب مصاب برام ... چه بارون باحالیه 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 24 آبان، 2011 وایکینگ رو خوب اومدی:biggrin:منم اگه جای میلاد بودم با این رعنای سیگاری :icon_pf (34):حتما فرار می کردم این عکسو از یه تاپیک دیگه برداشتم؛ من درست نکردمشا ممنون جوجوسمیرا داره درس می خونه ایول سمیرا،
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 24 آبان، 2011 سلام بر خاخور و خان خون چه طورید مردم از دست اینترنت همراه اول کلا عصاب مصاب برام ... چه بارون باحالیه سلااااام برار میلاد؛ همش بد شانسی آوردم آخه الان چه وقت بارون اومدنه؛ طوطیم بیچاره تو این شهر گم شده، اگه خیس شه نمیتون پرواز کنه
میلاد68 3471 ارسال شده در 24 آبان، 2011 چه طورید بچه ها شمالم ونوس حالا این وایکینگ یه کاری کرد تو چرا آبروی خان داداش میبری:167: 1
ارسالهای توصیه شده