sipi 923 ارسال شده در 24 آبان، 2011 این عکسو از یه تاپیک دیگه برداشتم؛ من درست نکردمشا ایول سمیرا، امروزم امتحان داشت 1
میلاد68 3471 ارسال شده در 24 آبان، 2011 خاخور غصه نخور قفسشو بزار بیرون که دیده شه اگه همون ورا باشه میاد تو قفس 1
sipi 923 ارسال شده در 24 آبان، 2011 سلااااام برار میلاد؛ همش بد شانسی آوردم آخه الان چه وقت بارون اومدنه؛ طوطیم بیچاره تو این شهر گم شده، اگه خیس شه نمیتون پرواز کنه :there: 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 24 آبان، 2011 چه طورید بچه ها شمالم ونوس حالا این وایکینگ یه کاری کرد تو چرا آبروی خان داداش میبری:167: داداش ،رعنا قشنگه؛ اما زشته جلو مردم اونجوری سیگار میکشه ، روسریشم بگو درست کنه؛حالا نگی خواهر شوهر بازی دارم در میارما؛ نه والا؛ واسه خاطر خودش میگم امروزم امتحان داشت امیدوارم خوب بده خاخور غصه نخور قفسشو بزار بیرون که دیده شه اگه همون ورا باشه میاد تو قفس گذاشتیم رو تراس، ولی فک نکنم دیگه بتونه خونمونو پیدا کنه
میلاد68 3471 ارسال شده در 24 آبان، 2011 مهمونی خودمونی بود مشکلی نداره بارونه اونم زیاد پرواز نکرده شک نکن همون دورو بره اگه تا الان نگرفته باشنش
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 24 آبان، 2011 مهمونی خودمونی بود مشکلی نداره بارونه اونم زیاد پرواز نکرده شک نکن همون دورو بره اگه تا الان نگرفته باشنش ایول همراه اول، سرعتش خوبه که اگه مهمونی خودمونیه پس چرا من نیستمهنوز هیچی نشده زن ذلیل شدی و مارو فراموشیدی.... امیدوارم گرفته باشنش و یه جا خوب نگهش دارن؛ آخه اگه خیس بشه سرما میخوره میمیره...
sipi 923 ارسال شده در 24 آبان، 2011 ای دل غافل :w74: خدااااااااااااااا دیدی این دختره(رعنا):97:چه جوری پسرمو ازم گرفت:w821: 1
sipi 923 ارسال شده در 24 آبان، 2011 ایول همراه اول، سرعتش خوبه کهاگه مهمونی خودمونیه پس چرا من نیستمهنوز هیچی نشده زن ذلیل شدی و مارو فراموشیدی.... امیدوارم گرفته باشنش و یه جا خوب نگهش دارن؛ آخه اگه خیس بشه سرما میخوره میمیره... حالا میگیم تو خواهر شوهر من که خان جونش:girlhi: بودم
میلاد68 3471 ارسال شده در 24 آبان، 2011 مهمونی خودمونیه خونوادگی سمیرا که درس داره ونوس که مرغارو باید جا کنه خان جون مواظب شما هاست مینا هم از ترسم نبردم فقط میمونه رعنا حالا :جان من بگو مرگ بگو رعنا 1
sipi 923 ارسال شده در 24 آبان، 2011 مهمونی خودمونیه خونوادگی سمیرا که درس داره ونوس که مرغارو باید جا کنه خان جون مواظب شما هاست مینا هم از ترسم نبردم فقط میمونه رعنا حالا :جان من بگو مرگ بگو رعنا حیف که همراه اول داری وگرنه کد آهنگ رعنا رو بهت می دادم:biggrin: 1
@نیوشا 752 ارسال شده در 24 آبان، 2011 سلام به همه گیلکی های عزیز البته من نصف و نیمه گیلانی ام وای گیلانی هارو دوست دارم :love070: 1
میلاد68 3471 ارسال شده در 24 آبان، 2011 سلام بر نیوشا خانم نیمه گیلانی خوش بامای(خوش آمدید) هوای گرگان چه طوره؟ 1
@نیوشا 752 ارسال شده در 24 آبان، 2011 مرسی ممنون هوای گرگان خوبه الام بارونی و شرجیه داره یواش یواش سرد میشه 1
ارسالهای توصیه شده