* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 22 آبان، 2011 چرا گریه میکنییییییییی؟ طوطیم رفت, در تراس باز بود رفت
Artaria 13629 ارسال شده در 22 آبان، 2011 طوطیم رفت, در تراس باز بود رفت خب تاحالا مال تو بود و خوشحالت میکرد، حالا بذار یکم واسه خودش آزاد باشه و خوشحال
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 22 آبان، 2011 خب تاحالا مال تو بود و خوشحالت میکرد، حالا بذار یکم واسه خودش آزاد باشه و خوشحال بابا اون تو خونه ما هم همش آزاد بود ؛ در خونه همش باز بود نمیرفت, امروز اشنباهی رفته؛ من که میدونم الان میخواد برگرده نمیتونه, اگه گربه بخوردش چی اون خیلی آرومه؛ دونه از کجا پیدا کنه
Artaria 13629 ارسال شده در 22 آبان، 2011 بابا اون تو خونه ما هم همش آزاد بود ؛ در خونه همش باز بود نمیرفت, امروز اشنباهی رفته؛ من که میدونم الان میخواد برگرده نمیتونه, اگه گربه بخوردش چی اون خیلی آرومه؛ دونه از کجا پیدا کنه خب اگه آزاد بود که نمیرفت بیرون ، حالا نگران نباش ، دیگه بزرگ شده میتونه گلیمشو از آب بکشه بیرون
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 22 آبان، 2011 خب اگه آزاد بود که نمیرفت بیرون ، حالا نگران نباش ، دیگه بزرگ شده میتونه گلیمشو از آب بکشه بیرون امیداوارم یه خونواده خوب و مهربون پیداش کنن و اذیتش نکنن
Artaria 13629 ارسال شده در 22 آبان، 2011 امیداوارم یه خونواده خوب و مهربون پیداش کنن و اذیتش نکنن منم همینطور :ws2:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 22 آبان، 2011 آره، برت تنوعه دیگه اوهوم، خوفه ؛ جا بچه ها خالیه سمیرا و میلاد و امین و...
Artaria 13629 ارسال شده در 22 آبان، 2011 اوهوم، خوفه ؛ جا بچه ها خالیه سمیرا و میلاد و امین و... آره، نمیان چرا؟
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 22 آبان، 2011 آره، نمیان چرا؟ میلاد گفت میخواد بیاد گیلان؛ و به نت دسترسی نداره؛ سمیرا و سپیده امتحان دارن، امین هم که دیگه کم تو این انجمن میاد( فک کنم دیگه نیاد)
Artaria 13629 ارسال شده در 22 آبان، 2011 میلاد گفت میخواد بیاد گیلان؛ و به نت دسترسی نداره؛ سمیرا و سپیده امتحان دارن، امین هم که دیگه کم تو این انجمن میاد( فک کنم دیگه نیاد) چه حالی دارن ترم تابستونه بر میدارن
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 22 آبان، 2011 چه حالی دارن ترم تابستونه بر میدارن تو تموم کردی دیگه؟ ارشد چیکا کردی؟ من ترم تابستونی برنداشتم؛ تابستون خیلی سخته
Artaria 13629 ارسال شده در 22 آبان، 2011 تو تموم کردی دیگه؟ ارشد چیکا کردی؟ من ترم تابستونی برنداشتم؛ تابستون خیلی سخته آره تموم شد، فقط یه روز باید برم یه پروژه رو تحویل بدمو امضاهای فارغ التحصیلیمو بگیرم ارشدم که رتبم بد نبود، همین روزا هم نتیجه نهاییش میاد :banel_smiley_52:
shayan1989 523 ارسال شده در 22 آبان، 2011 با سلام خدمت همه بچه های با عشق شمال آقا شما می دونید رشته خشکار رو توی تهران این روز های ماه رمضان از کجا می شه تهیه کرد دمت همتون گرم 1
ارسالهای توصیه شده