میلاد68 3471 ارسال شده در 27 آبان، 2011 الان که دیگه یونی تموم شد چطوری بیام پارک سر کوچتون؟...تو چرا نمیای پارک شهر ، پارک نزدیک خونمون جدی یه روز بیا با مینا بریم تا هوا خوبه عیب نداره این هفته واسه ما هم خوب نبود اما هر چی بود گذشت ... پس من چی :brodkavelarg:بدون خان داداش میخواید برید:brodkavelarg: 2
میلاد68 3471 ارسال شده در 27 آبان، 2011 الان که دیگه یونی تموم شد چطوری بیام پارک سر کوچتون؟...تو چرا نمیای پارک شهر ، پارک نزدیک خونمون جدی یه روز بیا با مینا بریم تا هوا خوبه عیب نداره این هفته واسه ما هم خوب نبود اما هر چی بود گذشت ... چرا اسم من نیستبدون خان داداش میخواید کجا برید:brodkavelarg: 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 27 آبان، 2011 پس من چی :brodkavelarg:بدون خان داداش میخواید برید:brodkavelarg: چرا اسم من نیستبدون خان داداش میخواید کجا برید:brodkavelarg: مگه رعنا میذاره تو هم بیای؟
میلاد68 3471 ارسال شده در 27 آبان، 2011 مگه رعنا میذاره تو هم بیای؟ بد از انتشار عکسای من و رعنا که در عروسی دوستان گرفته شده میان این 2 زوج عاشق شکر آب شده و الان فرستادمش خونه باباش :banel_smiley_90:حالا چی میگی 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 27 آبان، 2011 بد از انتشار عکسای من و رعنا که در عروسی دوستان گرفته شده میان این 2 زوج عاشق شکر آب شده و الان فرستادمش خونه باباش :banel_smiley_90:حالا چی میگی داداش اگه اذیتت کرد من هستما ؛ بگو ادبش میکنم
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 27 آبان، 2011 الان بگم خواهر شوهر بازی یه بگم حس همدردی عهههه؛ خواهر شوهر بازی چیه؟!! نه بابا؛ حس همدردیه
میلاد68 3471 ارسال شده در 27 آبان، 2011 آهان نه الان رازی به زحمت نیستیم حالا میام پارک بهتر همدردی کنی
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 27 آبان، 2011 آهان نه الان رازی به زحمت نیستیم حالا میام پارک بهتر همدردی کنی پس راضی نیستی اوکی؛
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 27 آبان، 2011 به چی رازی نیستم به قول یکی 2پهلو حرف میزنی به قول کی؟؟؟ یکم توجه کن خان داداش، راضی نیستی؟ یا رازی :persiana__hahaha: این سری که خواستی بیای پارک یه دفتر و مداد بیار ؛ کارت دارم
میلاد68 3471 ارسال شده در 27 آبان، 2011 رازی درسته تو این دانشگاه به شما چی یاد میدن پس فقط خوندن و پاس کردن بلدید اگه عین من خودتون یه ادبیات جدید ابدا میکردید الان هی از من ایراد نمیگرفتی
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 27 آبان، 2011 رازی درسته تو این دانشگاه به شما چی یاد میدن پسفقط خوندن و پاس کردن بلدید اگه عین من خودتون یه ادبیات جدید ابدا میکردید الان هی از من ایراد نمیگرفتی آهان ؛ الان ادبیاتت پس جدیده، اوکی، پس تو بهم یاد بده ؛ تو دانشگاه باهامون املا کار نکردن که؛ ماله ابتداییه ، منم یادم رفته؛ شرمنده؛ منو ببخش هی ازت ایراد گرفتم
میلاد68 3471 ارسال شده در 27 آبان، 2011 آهان ؛ الان ادبیاتت پس جدیده، اوکی، پس تو بهم یاد بده ؛ تو دانشگاه باهامون املا کار نکردن که؛ ماله ابتداییه ، منم یادم رفته؛ شرمنده؛ منو ببخش هی ازت ایراد گرفتم این یه عمل خودجوشه باید تو دانشگاه خودت اختراع کنی اونی که تو ابتدایی یادت میدن عمومیه نه گروهی
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 27 آبان، 2011 این یه عمل خودجوشه باید تو دانشگاه خودت اختراع کنیاونی که تو ابتدایی یادت میدن عمومیه نه گروهی آهان , پس اینطور؛ امروز تو این انجمن چقدر چیزایه جدید یاد گرفتم و اینطوری شدما
میلاد68 3471 ارسال شده در 27 آبان، 2011 آهان , پس اینطور؛ امروز تو این انجمن چقدر چیزایه جدید یاد گرفتم و اینطوری شدما آفرین سعی کن هر روز تو زندگیت همین طوری بشی
VINA 31339 ارسال شده در 27 آبان، 2011 مینااااااااااااااااااااااااا زود بدو پاکش کن تا نرفتم مدیر ارشدو صدا نزدم 1
ارسالهای توصیه شده