* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ آره تموم شد، فقط یه روز باید برم یه پروژه رو تحویل بدمو امضاهای فارغ التحصیلیمو بگیرمارشدم که رتبم بد نبود، همین روزا هم نتیجه نهاییش میاد :banel_smiley_52: خب ؛ خسته نباشی رتبت چند شد؟ امیدوارم قبول شی لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ با سلام خدمت همه بچه های با عشق شمالآقا شما می دونید رشته خشکار رو توی تهران این روز های ماه رمضان از کجا می شه تهیه کرد دمت همتون گرم سلااام؛ خوش اومدید، مگه تو تهرانم درست میکنن!! لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ خب ؛ خسته نباشی رتبت چند شد؟ امیدوارم قبول شی ممنون نتایج نهایی اومد همشو یه جا میگم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ ممنون نتایج نهایی اومد همشو یه جا میگم اوکی ؛ شیرینی یادت نره لینک به دیدگاه
shayan1989 523 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ سلااام؛ خوش اومدید، مگه تو تهرانم درست میکنن!! بله كه درست مي كن حالا بگو از كجا بايد بخريم قبلا تو بازار راحت پيدا مي شد چند سالي هم تو خيابون رودكي يك مغازه اي بود كه درست مي كرد ولي امسال هيچ كدوم اونها نيستن 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ بله كه درست مي كن حالا بگو از كجا بايد بخريمقبلا تو بازار راحت پيدا مي شد چند سالي هم تو خيابون رودكي يك مغازه اي بود كه درست مي كرد ولي امسال هيچ كدوم اونها نيستن سلام تو انقلاب کارگر شمالی میتونی پیدا کنی لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ سسلام ر همه برو بچ گیلان خوتتی میلاد کجا بودی ؟؟ اومدی گیلان؟؟ لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ سسلام ر همه برو بچ گیلان سلام داش میلاد خوبی؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ خبر جدید خبر جدید میلاد در سفر خودش به فومن؛ رفته پیش رعنا ؛ اینم عکسش: یه خبر دیگه؛ بعد این عکس میلاد تو کوههای فومن فرار کرده تا سربازی نره؛ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ پس جای سمیرا خالی:biggrin: خوبی سپیده ؟ سمیرا کو؟ نکنه عباس آقا نمیذاره بیاد نت؟ لینک به دیدگاه
sipi 923 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ وایکینگ رو خوب اومدی:biggrin: منم اگه جای میلاد بودم با این رعنای سیگاری :icon_pf (34):حتما فرار می کردم 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ سلام بر خاخور و خان خون چه طورید مردم از دست اینترنت همراه اول کلا عصاب مصاب برام ... چه بارون باحالیه 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ وایکینگ رو خوب اومدی:biggrin:منم اگه جای میلاد بودم با این رعنای سیگاری :icon_pf (34):حتما فرار می کردم این عکسو از یه تاپیک دیگه برداشتم؛ من درست نکردمشا ممنون جوجوسمیرا داره درس می خونه ایول سمیرا، لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ سلام بر خاخور و خان خون چه طورید مردم از دست اینترنت همراه اول کلا عصاب مصاب برام ... چه بارون باحالیه سلااااام برار میلاد؛ همش بد شانسی آوردم آخه الان چه وقت بارون اومدنه؛ طوطیم بیچاره تو این شهر گم شده، اگه خیس شه نمیتون پرواز کنه لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ چه طورید بچه ها شمالم ونوس حالا این وایکینگ یه کاری کرد تو چرا آبروی خان داداش میبری:167: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده