EVO 230 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۲ [h=1]پيراهن مالديني به فروش گذاشته شد[/h] پيراهن پائولو مالديني که در پايان ديدار دوستانه بين پيشکسوتان پرسپوليس و ستارگان ميلان در اختيار پايان رأفت قرار گرفته بود امروز به حراج گذاشته شد. به گزارش فارس،در اين مراسم که حراج به صورت همت عالي انجام ميشد بيش از 300 ميليون تومان پول جمعآوري شد. 150 ميليون تومان از اين مبلغ را حسين هدايتي داد. سپس افراد حاضر در اين مراسم مثل حميد استيلي، پايان رأفت، حبيب کاشاني، محمود زادمهر، کوروش برمک، بهنام ابوالقاسمپور و چند تن از خوانندگان و بازيگران تلويزيوني اين پيراهن را امضا کردند و قرار شد آن را به موزه ملي ايران انتقال دهند. لینک به دیدگاه
EVO 230 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۲ [h=1]اکبري:پرسپوليس ميتواند خودش را اداره کند[/h] محمد صادق اکبري در گفتوگو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: طرحهاي اقتصادي ارزشمندي براي ساختن آينده پرسپوليس طراحي شده است و آقاي رويانيان هم ايدههاي خوبي دارند اما براي اينکه طرحها به مرحله اجرا درآيند به پشتوانه مالي نياز است که اميدواريم از طريق وامهاي کمبهره تامين شود. وي ادامه داد: مادامي که امکان خصوصيسازي پرسپوليس به شکلي که مرسوم است وجود نداشته باشد بايد هزينهها را تامين کرد. در اين مسير ناچار خواهيم بود که بسترهاي اقتصادي ايجاد کنيم. باشگاه پرسپوليس بيکار ننشسته است ولي براي به سرانجام رساندن پروژهها به مصوبه دولت نياز داريم. رئيس هيئت مديره پرسپوليس توضيح داد: در جلسهاي که پيش از اين با آقاي صالحي اميري داشتيم اين طرحها ارائه شد که از سوي ايشان بسيار استقبال شد. با شناختي که از آقاي گودرزي وجود دارد، فکر ميکنم اين طرحها مورد توجه ايشان هم قرار ميگيرد. ما نياز به مصوبه دولت براي دريافت وامهاي کم بهره داريم تا بتوانيم در اين پروژهها سرمايهگذاري کنيم و از محل درآمدها، اين وام را برگردانيم. وي افزود: سودده بودن طرحها توسط افراد اقتصادي تأييد شده است و در صورت نياز، مشاوران اقتصادي بانکها نيز ميتوانند آن را بررسي کنند. به هر حال درآمدزا شدن باشگاه حتي زماني که طرح خصوصيسازي به مرحله انجام برسد، راهگشا خواهد بود و اميدواريم بتوانيم اين طرحها را اجرايي کنيم. اکبري خاطرنشان کرد: الان شرايط اينگونه است که باشگاههايي مثل پرسپوليس و استقلال نميتوانند آنطور که بايد از منابع دولتي تامين شوند. نه اينکه وزارت ورزش نخواهد کمک کند يا نخواهد بودجه بدهد. وزارت هم بر اساس بودجهاي که ميگيرد، براي بخشهاي مختلف درصد تعريف ميکند اما باشگاههايي هستند که تحت عناوين ديگر به صورت غير مستقيم منابع را دريافت ميکنند و اين مسئله رقابت نابرابري را ايجاد ميکند. رئيس هيئت مديره پرسپوليس در پايان افزود: مديريت باشگاه تمام تلاش خود را براي حل مشکلات مالي انجام ميدهد. آقاي رويانيان حتي بسياري اوقات سعي ميکنند مشکلات را منتقل نکرده و راه حلي پيدا کنند اما پرسپوليس به عنوان مجموعهاي که با شور و نشاط جامعه سر و کار دارد براي پيشبرد برنامههايش به حمايتها نياز دارد و نميتوان به تنهايي کارها را پيش برد. در اين بين بايد تشکر و قدرداني ويژهاي از کادر فني و بازيکنان داشته باشيم که با وجود تمام مشکلاتي که داشتهاند با صبوري همه چيز را تحمل کرده و با تمام وجود براي موفقيت تيم و خوشحالي هواداران تلاش کردهاند. لینک به دیدگاه
EVO 230 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۲ [h=1]پيراهن مالديني به موزه ملي ايران رفت[/h] در مراسم خيرخواهانهاي که براي فروش پيراهن پائولو مالديني برگزار شده بود، سرانجام براي اين پيراهن مبلغي حدود 270 ميليون تومان جمعآوري شد. به گزارش ايسنا،در ابتداي اين مراسم محمد رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس با ستايش از برگزاري اين اقدام خيرخواهانه، اظهار کرد: محبت،دوستي و خوب بودن، جلوهاي از ذات خداست که در انسان متبلور ميشود. من از تمام کساني که امروز براي اين حرکت خيرخواهانه در اينجا حضور يافتهاند، تشکر ميکنم. او ادامه داد: ما در باشگاه پرسپوليس به صورت هدفمند گسترش کارهاي خير را دنبال ميکنيم و بزرگترين کار خير ما حمايت از پيشکسوتان و توجه به آنهاست. رويانيان همچنين در ادامه از افتتاح صندوق سرمايهگذاري باشگاه پرسپوليس در بازار بورس خبر داد و گفت: اين صندوق گردش مالي تا حدود 50 ميليارد تومان در وهله اول خواهد داشت که قدمي بسيار مهم براي باشگاه پرسپوليس خواهد بود. اين صندوق در دو بخش توسعه تيمهاي پايه و حمايت از پيشکسوتان به فعاليت ميپردازد. مديرعامل باشگاه پرسپوليس در اين مراسم هم دست از شوخي با آبيپوشان پايتخت برنداشت و گفت: شنيدهام آقاي فتحاللهزاده تيم بارسلونا را به تهران ميآورد و گويا برنامه بعدي فروش پيراهن ليونل مسي است! رويانيان در پايان از سختي کار در کسوت مديرعاملي پرسپوليس انتقاد کرد و گفت: من خواهش مي کنم که بيايند و مديرعاملي را زودتر از من بگيرند. اميدوارم يک فرد تازه نفس براي حضور در مديرعاملي باشگاه پرسپوليس حضور پيدا کند. همچنين در ادامه اين مراسم دکتر ايازي به نمايندگي از شهرداري تهران با تمجيد از برگزاري اين حرکت خيرخواهانه اظهار کرد: ورزشکاران و هنرمندان همواره در انجام کارهاي خير پيشقدم بودهاند. نمونه اين اتفاقات را ميتوان در فعاليت مرحوم تختي در زلزله بويين زهرا و همچنين فعاليتهاي ورزشکاران و هنرمندان در زلزله اخير آذربايجان شاهد بود. او ادامه داد: مردم به هنرمندان و ورزشکاران اعتماد دارند. اينکه امروز به اين بهانه گرد هم آمدهايم خود حرکتي بسيار مهم است. البته مجموعه شهرداري و شوراي شهر نيز مکلف به انجام کارهاي خير هستند. حسين کلاني پيشکسوت باشگاه پرسپوليس نيز در بخشي از اين مراسم گفت: باشگاههاي شاهين و پرسپوليس همواره بدعتگذار انجام کارهاي خير بودهاند. خوشبختانه افرادي که در حال حاضر در باشگاه پرسپوليس هستند، بدعتهايي را براي انجام کارهاي خير گذاشتهاند و من اميدوارم اين امر ادامه پيدا کند. ما بايد درهر شرايطي خدمتگزار مردم باشيم. او افزود: آرزو دارم اين حرکتها هميشه استمرار داشته باشد و ورزشکاران ما هويت و فرهنگ ايراني را با رفتار خود به جهانيان نشان دهند. حبيب کاشاني سخنران آخر اين مراسم بود که با ابراز خشنودي از رخ دادن چنين حرکتي، گفت: خوشحالم که همگي دست به دست هم داديم تا اين اتفاق خوب رخ دهد. تا وقتي که در اين جهان حضور داريم، بايد به فکر کمک به همنوعان خود باشيم. پايان بخش اين مراسم نيز کمکهاي حاضرين بود که از چند ده هزار تومان شروع ميشد و به چند ده ميليون تومان ميرسيد. بيشترين مبلغ پرداختي در اين بين نيز متعلق به حسين هدايتي با 150 ميليون تومان و پس از آن ايازي به نمايندگي از شهرداري تهران با 50 ميليون تومان و محمد رويانيان 10 ميليون تومان بود. همچنين در پايان اين مراسم ورزشکاران و هنرمنداني همچون حسين کلاني، حميد استيلي، بهنام ابوالقاسم پور، فرشاد مومني و چهرههاي هنري چون علي لهراسبي و مهدي مقدم، کوروش سليماني هر يک کمکهايي را براي انجام امر خير کردند. نکته قابل توجه در اين برنامه آن بود که حسين هدايتي که بيشترين مبلغ را براي پيراهن پائولو مالديني پرداخت بود اين پيراهن را به موزه ملي ايران اهدا کرد. همچنين هنرمندان و ورزشکاران حاضر در اين مراسم نيز هر يک براي يادگاري امضاهايي را پشت اين پيراهن زدند. لینک به دیدگاه
EVO 230 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۲ [h=1]نشست خبري مديرعامل پرسپوليس لغو شد[/h] به گزارش فارس، محمد رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس طبق برنامهريزيهاي انجام شده قرار بود فردا در نشستي مطبوعاتي از سه پروژه بزرگ خود پردهبرداري کند. از همين رو يک نشست خبري را ترتيب داد اما اين نشست با توجه به وضعيت حاد پرونده خلعتبري و باشگاه عجمان بعد از ظهر امروز لغو شد. رويانيان قرار است براي مذاکره با مسئولان عجمان طبق هماهنگيهاي انجام شده 10 و 30 دقيقه صبح فردا عازم دوبي شود تا تکليف نهايي پرونده خلعتبري را براي هميشه روشن کند. گفتني است پرسپوليسيها به دليل برخي مشکلات قسط دوم دريافت رضايتنامه خلعتبري را به عجمانيها ندادند و همين موضوع باعث دردسر سرخپوشان شده است. لینک به دیدگاه
EVO 230 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ [h=1]رويانيان:عابديني آدمهاي فوتبال را ميشناسد[/h] محمد رويانيان در گفتوگو با تسنيم در واکنش به راي کميته انضباطي فدراسيون فوتبال که بعد از اتفاقات بازي فولاد - سپاهان، اين تيم اهوازي را به برگزاري يک بازي بدون تماشاگر محکوم کرد، گفت: واقعا کميته انضباطي احکام عجيب و غريبي صادر ميکند که جزو عجايب خلقت و فوتبال است. هواداران ما فحاشي نکردند اما از پرسپوليس امتياز کم شد ولي در بازي فولاد و سپاهان داور را زدند و خبري از کسر امتياز نشد به نظر من اين رفتار سياست يک بام دو هواست. وي ادامه داد: اين واقعا يک مسئله جدي است. تيمي که طرفدارانش فحاشي نکردند و هتک حرمتي صورت نگرفته بايد از آن امتياز کسر شود اما از تيم ديگر خير. البته من کاري به فولاد ندارم چون در اين مورد آنها مقصر نيستند فقط از برخورد دوگانه کميته انضباطي متاسفم. رويانيان درباره آخرين وضعيت پرداخت بدهي باشگاه پرسپوليس به عجمان امارات بابت جذب محمدرضا خلعتبري تصريح کرد: آقاي يوسفي يکي از پيشکسوتان و هواداران 50 ساله پرسپوليس و همچنين حسين هدايتي دست به جيب شدند تا بدهي ما را به باشگاه اماراتي پرداخت کنند. وي در خصوص اظهارات امير عابديني در برنامه 90 مبني بر اينکه مافياي قوي در فدراسيون فوتبال و کميته داوران وجود دارد، گفت: اطلاعات عابديني راجع به فوتبال بسيار زياد است و آدمهاي داخل اين فوتبال را به خوبي ميشناسد! مديرعامل باشگاه پرسپوليس در مورد کمک 150 ميليوني حسين هدايتي در مراسم حراج پيراهن پائلو مالديني و همچنين مبلغ جمعآوري شده در اين مراسم اظهار داشت: از حسين هدايتي تشکر ميکنم، خدا را شکر به برکت بازي پرسپوليس و ميلان و تلاشهاي علي ضيا و البته تصميم زيبا و خيرخواهانه پايان رأفت چنين مبلغي (حدود 300 ميليون) در مراسم جمعآوري شد که جاي شکرش باقي است. مديرعامل باشگاه پرسپوليس در واکنش به شايعهاي مبني بر اينکه مديرعامل آينده پرسپوليس از مسکو ميآيد و آن شخص محمد جمشيدي عضو هيئت مديره اين باشگاه است، به ذکر کلمه «بيخيال بابا» بسنده کرد و گفت که صحبت بيشتري در اين باره انجام نميدهد. لینک به دیدگاه
EVO 230 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ [h=1]گزارش تمرين چهارشنبه پرسپوليس[/h] پرسپوليس از ساعت 11 روز چهارشنبه پشت درهاي بسته درفشي فر تمرينات خود را براي بازي مقابل مس کرمان پيگيري کرد. به گزارش اوج، در آغاز اين تمرين،سعيد شيريني که در دو روز گذشته در درفشي فر حضور نيافته بود،دقايقي با علي دايي گفت و گو کرد. *يک خانم پرسپوليسي با پرچم اين تيم پشت درهاي بسته درفشي فر حضور يافت و با کادر فني و برخي بازيکنان عکس يادگاري گرفت. *امير عابدزاده که طي روزهاي گذشته به دليل حضور در مراسم درگذشت پدر بزرگ خود در تمرين حضور نداشت به جمع سرخپوشان بازگشت. *مهدي دانايي مقدم،بازيگر سريال پايتخت تماشاگر تمرين بود. *صبحت هايي دايي در ويژه برنامه شبکه مستند که سه شنبه شب پخش شد از سوژه هاي تمرين بود که برخي از سرخپوشان درباره آن صحبت مي کردند.سرمربي پرسپوليس در اين برنامه خاطره اي از دوران حضورش در سايپا را بيان کرد.دايي گفته بود روزي يک خانم در تمرين تيم بزرگسالان سايپا حضور يافت و اصرار داشت از پسرش تست گرفته شود و مي گفت پسرش در آينده بازيکن بزرگي مي شود.دايي هم او را به تيم اميد سايپا که مسوليتش با جواد منافي بود معرفي کرد و منافي شب با دايي تماس گرفت و گفت اين فرد،با کفش ورني و پيژامه در تمرين حضور يافته بود و مشخص شد که تا به حال پايش به توپ نخورده بود.سرمربي پرسپوليس در اين برنامه تاکيد کرد که هميشه پيش از آغاز فصل به دنبال جذب بازيکناني است که مي خواهند تست بدهند. *10 هوادار پرسپوليس از پشت درهاي بسته تمرين را تماشا کردند. *اميد عاليشاه در تمرين حضور نداشت. لینک به دیدگاه
EVO 230 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ [h=1]پرسپوليس: تصميمي براي آوردن مارادونا نداريم[/h] به گزارش واحد مرکزي خبر ، قدوسي افزود: براي جشن 50 سالگي باشگاه پرسپوليس قرار نيست از مارادونا دعوت شود و تاکنون هيچ اقدامي براي اين کار صورت نگرفته است. او گفت: خبر آمدن مارادونا به ايران از طرف شرکت آل شپورت توليدکننده لباس هاي تيم ملي براي رونمايي از پيراهن هاي تيم ملي مطرح شده بود و باشگاه پرسپوليس هيج تصميمي در اين باره ندارد. لینک به دیدگاه
EVO 230 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ [h=1]دايي دو جلسه محروم و 7 ميليون جريمه شد[/h] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3]به گزارش اوج و به نقل از سايت رسمي فدراسيون؛ کميته استيناف پس از بررسي هاي لازم و رد درخواست علي دايي-سرمربي باشگاه پرسپوليس به دليل انجام مصاحبه غير مجاز در ديدار اين تيم برابر تيم سپاهان اصفهان ، وي را به پرداخت 70 ميليون ريال جريمه نقدي و دو جلسه محروميت از همراهي تيم مربوطه محروم کرد. راي صادر شده از سوي کميته استيناف به شرح زير است: در رابطه با تجديدنظر خواهي و اعتراض آقاي علي دايي سر مربي تيم فوتبال پرسپوليس با وکالت عسگري پيش بين نسبت به راي شماره 442 مورخ 16/7/92 صادره از سوي کميته انضباطي که به موجب آن معترض به لحاظ ارتکاب تخلف مصاحبه توهين آميز و تحريک کننده عليه مقام رسمي مسابقه متعاقب ديدار دو تيم فوتبال پرسپوليس و فولاد مبارکه سپاهان اصفهان در مسابقات ليگ برتر امسال به پرداخت مبلغ هفتاد ميليون (000/000/70) ريال جريمه نقدي محکوم گرديد با دقت در محتويات پرونده و عنايت به اينکه لايحه باشگاه فرهنگي ورزشي سپاهان اصفهان که محکوم عليه مذکور در مصاحبه مورد نظر تلويحاً عليه آن باشگاه نيز مطالب توهين آميز بکار برده و توجه به متن مصاحبه و تعابير و الفاظ بکار رفته از جمله بيان اينکه (( داور مسابقه به سمت تيم مقابل غش کرده)) و (( من که شماره حساب تو(داور مسابقه) و رفقايت را نمي دانم))و (( من ديشب با کادر فني جلسه گذاشتم و به آنها گفتم قهرماني(داور مسابقه) به سمت آنها غش کرده است)) و در نظر گرفتن اينکه بيان چنين مطالبي خارج از عرف معمول و قواعد فني و اخلاقي حاکم بر مصاحبه مربيان بعد از مسابقه تيم متبوع بوده و در جريان مسابقات حرفه اي متعارف نبوده و از اين جهت امري مذموم و بديع بوده و موجبات مخدوش شدن شئونات و کيان نهاد داوري که واجد احترام و منزلت خاصي است را موجب مي شود ، وانگهي در فرض آنکه دلايل مثبته و قويه بر تخلف داور خاص در اختيار مربي باشد هيچ نصي از نصوص قانوني و هيچ قاعده اي از قواعد اخلاقي انجام چنين مصاحبه اي تند و توهين آميز و افشاء و انتشار مراتب تخلف داور را تجويز نمي نمايد بلکه به حکم شرع ، قانون و اخلاق مربي يا مقام صاحب اطلاع از تخلف داور مي بايستي مراتب استحضار خود از تخلف را همراه دلايل و مدارک مثبته در اختيار مرجع رسمي و مسئول در رسيدگي به تخلفات انضباطي قرار دهد ، امري که محکوم عليه به رغم ادعاي اطلاع قبلي از آن به قرنيه اذعان به اينکه مراتب غش نمودن داور به سمت تيم مقابل را شب قبل از مسابقه به کادر فني گفته ، از انجام آن اجتناب نموده است از سويي ادعاي وکيل مذکوربه اينکه شائبه صحت ادعاي موکل بعدا تقويت شده است ، ارزش حقوقي نداشته و دفاع موجهي در بروز تخلف مزبور نداشته ، چه اينکه از يک سو موازين قانوني به شخص ولو متضرر از تصميم داوري انجام چنين مصاحبه و ايراد اتهام به داور را به بهانه اينکه بعدا اتهام انتسابي ثابت خواهد شد صادر نموده است و از سويي ديگر تجويز چنين امري و پذيرش چنين بدعتي تالي فاسد و سوئي در برداشته و سبب ترويج بد اخلاقي و بسط فضاي توهين و افترا به مقامات رسمي و مسئول مسابقه شده است و به روند سالم مسابقات و روح جوانمردي و اهداف ارزشي و غائي مسابقات لطمه جدي وارد مي سازد لذا اعتراض به عمل آمده موجه و وارد نبوده و از آنجايي که تنبيه بکار رفته در راي مورد اعتراض علاوه بر عدم تناسب با رفتار غيرورزشي و تخلف ارتکابي اساسا منطبق با مقرره مزبور که مقتضي جمع تنبيهات (جريمه نقدي و محروميت )است ، نمي باشد و کميته محترم انضباطي صرفاً جريمه نقدي مقرر در حکم را معمول داشته و از اعمال محروميت همراهي تيم متبوع اجتناب نموده است بنابراين کميته استيناف به استناد بند 2 ماده 23 آيين نامه انضباطي و بند 1 ماده 17 آن ، ضمن رد اعتراض مشار اليه ، وي را علاوه بر پرداخت مبلغ هفتاد ميليون (000/000/70) ريال جريمه نقدي مقرر در راي کميته محترم انضباطي ، به دو (2) جلسه محروميت از همراهي تيم مربوطه و حضور در مسابقات رسمي نيز محکوم مي نمايد.راي صادره قطعي است. [/TD] [/TR] [/TABLE] لینک به دیدگاه
EVO 230 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ [h=1]زنجاني: من هيچ پولي به علي پروين ندادهام[/h] بابک زنجاني اظهار داشت: پس از اينکه خبري درخصوص آقاي علي پروين مطرح شد وظيفه خود دانستم که بگويم من پول و يا چيزي را به ايشان ندادهام. به گزارش فارس ، وي افزود: من نه مشاور دارم و نه وکيلي که به او دستور داده باشم 100 ميليون به پروين بدهد و نه نزديکاني که اين کار را کرده باشد. من فقط به خاطر رويانيان و پروين در کنار بزرگان پرسپوليس حضور پيدا کردم و دوست نداشتم که اينطور حرمتها شکسته شود. زنجاني تاکيد کرد: اگر به تمرين پيشکسوتان پرسپوليس رفتم باور کنيد دليل اصلياش رويانيان و پروين بوده است اما نه به کسي پول دادم، نه سکه و نه دلار. پروين بزرگ فوتبال ايران است و بايد حرمت او حفظ شود اما اگر او اراده کند قطعا هر کاري از دستم بر بيايد انجام خواهد داد اما در موضوع پيشکسوتان من پولي به ايشان ندادهام. زنجاني در پايان خاطرنشان کرد: فقط اين موضوع را براي به اطلاع رساندن به اذهان عمومي گفتهام و هر کس که اين ادعا را کرده خودش ميداند با حرف خودش. من افتخار ميکنم به پروين و تيمش کمک کنم اما فقط مزاحم ايشان شدم و شام خوردم و راجع به مسائل مالي و اين حرفها مسالهاي مطرح نشد. من براي پروين که سلطان فوتبال ايران است آرزوي موفقيت ميکنم و واقعا از اين موضوع هم وقتي متوجه شدم تعجب کردم چون بنده خدا پروين هم اصلا درباره پول با من حرفي نزد. لینک به دیدگاه
EVO 230 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ [h=1]تعجب عابدزاده کوچک از شایعه زنده بودن پدربزرگش![/h] امیر عابدزاده که خبر زنده بودن پدربزرگش را در یکی از سایت ها خوانده بود از این خبر ابراز تعجب می کرد و نمی دانست چه چیزی بگوید سایت گل – تمرین امروز پرسپولیس از ساعت 11 پشت درهای بسته ورزشگاه درفشی فر آغاز شد. در این تمرین عالیشاه ،شپانوویچ و پنجعلی غایب بودند در حالی که قرار بود عالیشاه از امروز مراحل درمانی اش را آغاز کند. قبل از تمرین امروز دکتر محمد زادمهر در کلینیک پرسپولیس حاضر شد. محسن بنگر که دیروز از پای خود ام آر آی گرفته بود بدون مشکل در تمرین شرکت کرد.مهرداد پولادی هم تمرینات اختصاصی اش را ادامه داد. بعد از پایان تمرین علی دایی اولین نفری بود که ورزشگاه درفشی فر را ترک کرد. امیر عابدزاده که خبر زنده بودن پدربزرگش را در یکی از سایت ها خوانده بود از این خبر ابراز تعجب می کرد و نمی دانست چه چیزی بگوید. سعید شیرینی بعد از پایان تمرین دقایقی با محمد نوری و امیر عابدزاده صحبت کرد.وی حتی سوار بر خودروی نوری شد و با او بیرون رفت و خودش پیاده برگشت. شیرینی جلسه ای هم با لیدرهای پرسپولیس داشت. پرسپولیس قبل از پرواز به کرمان فردا ساعت 14:30 پشت درهای بسته تمرین می کند.قرار است آنها در دو گروه راهی کرمان شوند که پرواز اول ساعت 17:30 فردا خواهد بود.پرسپولیسی ها بعد از انجام بازی ساعت 11 شب جمعه هم به تهران بر می گردند. از همین حالا هم می توان حدس زد چه بازیکنانی به کرمان نخواهند رفت.قرار است تیم با 19 بازیکن به کرمان برود و نفراتی مثل عابدزاده،الهایی ،کمندانی،قاسمی،مارکو،کنعانی،پولادی،علی عسگری و عالیشاه قطعا در این سفر همراه تیم شان نخواهند بود لینک به دیدگاه
EVO 230 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ [h=1]یک بازیگر و خودرو کلاسیکش سوژه تمرین پرسپولیس[/h] ظاهرا این بازیگر جوان پرسپولیسی ها را برای حضور در پشت صحنه یک فیلم سینمایی که خودش در آن حضور دارد دعوت کرده است سایت گل – امروز حضور یک بازیگر در محل تمرین پرسپولیس برای معدود خبرنگاران و هوادارانی که از پشت درهای بسته جریان تمرین و اتفاقات داخل ورزشگاه درفشی فر را دید می زدند سوژه شد. مهدی دانایی مقدم بازیگر سریال های دودکش و پایتخت 2 که در فیلم سینمایی سن پطرزبورگ هم ایفای نقش کرده در اواسط تمرین با یک خودروی پیکان قدیمی اما فوق العاده شیک و تمیز قرمز رنگ در ورزشگاه درفشی فرر حاضر شد تا نگاه ها را به سمت خود خیره کند. وی بعد از مدتی محل را ترک کرد و دوباه در انتهای تمرین به درفشی فر آمد و لحظاتی با محسن مسلمان و محدرضا خلعتبری صحبت کرد. ظاهرا این بازیگر جوان پرسپولیسی ها را برای حضور در پشت صحنه یک فیلم سینمایی که خودش در آن حضور دارد دعوت کرده است لینک به دیدگاه
EVO 230 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ [h=1]شيريني براي اعتراض به فدراسيون فوتبال رفت[/h] پس از راي کميته استيناف مبني بر محروميت علي دايي با دستور محمد رويانيان، سعيد شيريني سرپرست پرسپوليس به فدراسيون فوتبال رفت و اعتراض خود را به مسئولان اين فدراسيون بابت راي صادره اعلام کرد. به گزارش فارس، سعيد شيريني اعلام کرد که باشگاه اين راي را قبول ندارد. لینک به دیدگاه
EVO 230 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۲ [h=1]دايي مقابل مس کرمان محروم نيست[/h] سازمان ليگ با ارسال نامهاي به باشگاه پرسپوليس اعلام کرد: محروميت دو جلسهاي علي دايي در ديدار با مس کرمان لحاظ نخواهد شد و او ميتواند در اين مسابقه که از هفته هجدهم برگزار ميشود تيم خود را هدايت کند. به گزارش فارس، در نامه سازمان ليگ آمده است: با توجه به اينکه ابلاغيه محروميت علي دايي سرمربي پرسپوليس به سازمان ليگ و تبع آن به باشگاه پرسپوليس کمتر از 72 ساعت قبل از مسابقه صورت گرفته، بنابراين محروميت دايي در هفتههاي 19 و بيستم لحاظ خواهد شد و علي دايي ميتواند روز جمعه 22 آذر تيم خود را هدايت کند. لینک به دیدگاه
EVO 230 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ [h=1]نماينده دايي: رأي استيناف نادرست است[/h] بهمن دهقان درباره رأي صادره کميته استيناف مبني بر محروميت و جريمه علي دايي گفت: با اداي احترام به اعضاي کميته محترم استيناف بايد اعلام کنم متأسفانه اين رأي کاملاً نادرست است. به گزارش فارس، وي افزود: به استحضار اعضاي کميته استيناف ميرساند اولاً ماده 43 آييننامه انضباطي در مورد روش رسيدگي و موازين تکلل به اجراي آيين دادرسي مدني تأکيد دارد. دهقان ادامه داد: ثانياً بند يک ماده 17 آييننامه انضباطي ميگويد «کميته استيناف حق دارد جز موارد استثنا شده در آييننامه، احکام بدوي کميته انضباطي فدراسيون و تعيين و منتسب به بازيکنان فدراسيون را که مورد تجديدنظر خواهي گرفته است، در چارچوب مقررات مربوطه تأييد يا اصلاح نمايد.» وي يادآور شد: نکته مهم اين است طبق ماده 258 آيين داوري کيفري صراحت دارد «دادگاه تجديدنظر نميتواند مجازات تعزيري مقرر در حکم بدوي را تشديد نمايد مگر در مواردي که مجازات مقرر در حکم بدوي کمتر از حداقل ميزاني باشد که قانون مقرر داشته و اين امر مورد اعتراض شاکي تجديدنظرخواه قرار گيرد که در اين موارد مرجع تجديدنظر با تصحيح حکم بدوي نسبت به مجازاتي که قانون مقرر داشته اقدام خواهد کرد.» دهقان افزود: خدمت عزيزان استيناف بايد اين موضوع را بگويم با توجه به موارد فوق که ذکر شد از آنجا که شاکي پرونده باشگاه سپاهان بوده و تجديدنظرخواهي نداشته و حکم بدوي را کافي دانسته تشديد مجازات در رأي صادره مغاير با آيين دادرسي کيفري است. بايد همين جا به عرض برسانم اين به آن معناست حتي اگر مجازات مقرر در رأي بدوي کمتر از ميزان قانون هم باشد تنها با اعتراض شاکي ميتوان آن را تشديد کرد، فقط با اعتراض شاکي تشديد ميشود اگرچه جواز اصلاح رأي بدون توجه در آييننامه انضباطي فدراسيون موجود است. دهقان در پايان تأکيد کرد: اما در اين موارد اين اصلاح نميتواند مفهوم تشديد مجازات را داشته باشد زيرا در پروندهاي که شاکي خصوصي وجود دارد بايد تقاضاي تشديد مجازات کند و اين امر در چارچوب اصلاح قانون نميتواند باشد که بايد به اين موارد توجه شود. لینک به دیدگاه
EVO 230 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ [h=1]مظلومي: من و دايي تفکر دفاعي نداريم[/h] پرويز مظلومي درباره ديدار تيمش مقابل پرسپوليس عنوان کرد:خوشبختانه همه چيز خوب است.از اين بازي 3 امتياز را ميخواهيم. تمرکزمان بالاست و بازيکنان انگيزه زيادي براي اين مسابقه دارند.نيمفصل دوم قطعا براي ما جديتر خواهد بود. البته بچهها در نيمفصل اول هم دنبال نتيجهگيري بودند و جدي کار کردند اما تيم بدشانسيهاي زيادي آورد. جايگاه واقعي مس اينجاي جدول نيست. به گزارش اوج نيوز،وي درباره پرسپوليس اظهار داشت:پرسپوليس در شرايط خوبي بسر ميبرد. ما فيلم بازيهاي اين تيم را بررسي کردهايم. آنها در خانه بهتر هستند ولي در خارج از خانه هم بسيار خطرناکند. سرمربي مس افزود:به طور قطع پرسپوليس براي برد به کرمان ميآيد ما هم به خاطر ميزباني هدفي جز اين نداريم. فکر ميکنم بازي زيبايي باشد چون نه من و نه دايي تفکرات تدافعي نداريم. مظلومي درباره اينکه به عنوان سرمربي سابق استقلال دربرابر پرسپوليس قرار مي گيرد گفت:من استقلاليام ولي الان روي نيمکت مس مينشينم.زماني در استقلال تلاش کردم مقابل پرسپوليس موفق باشيم و خدا را شکر اين اتفاق هم افتاد. 4 دربي متوالي را برديم که بسيار شيرين بود و هيچوقت اين دوره از زندگيام را فراموش نميکنم. لینک به دیدگاه
EVO 230 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ [h=1]جلسه رويانيان با عجمانيها برگزار شد[/h] محمد رويانيان، مديرعامل باشگاه پرسپوليس پس از سفر به امارات شب گذشته جلسهاي را با مسئولان باشگاه عجمان در خصوص پرداخت قسط دوم رضايتنامه محمدرضا خلعتبري برگزار کرد. به گزارش فارس،در اين جلسه که به مدت 90 دقيقه به طول انجاميد رويانيان با مسئولان عجمان درباره دلايل دير شدن پرداخت اين پول گفتوگو کرد و سپس در تماسي تلفني از باشگاه عجمان با حسين هدايتي به صورت کنفرانس تلفني عابربانک فوتبال ايران پرداخت قسط دوم خلعتبري را نيز به عهده گرفت. هدايتي به مسئولان عجمان امارات اعلام کرد امروز با حضور در يکي از صرافيهاي امارات که از دوستان نزديک او است ميتوانند دومين قسط رضايتنامه خلعتبري را دريافت کنند. اين در شرايطي است که اگر پرسپوليسيها به وعده خود عمل نميکردند مسئولان عجمان قصد داشتند اين پرونده را به جاهاي باريک بکشند و خطر در کمين قرمزپوشان بود،اما با پرداخت اين پول مشکل خلعتبري حل و او ميتواند با خيال راحت براي پرسپوليس بازي کند. لینک به دیدگاه
EVO 230 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ [h=1]کميتهاستيناف راي دايي رابارديگربررسي ميکند[/h] به گزارش ورزش سه و به نقل از تسنيم،پس از اينکه کميته استيناف فدراسيون فوتبال علي دايي را 2 جلسه از همراهي تيمش محروم کرد، صبح امروز (پنجشنبه) بهروز منتقمي قائم مقام باشگاه پرسپوليس، سالارکيا، رئيس کميته انضباطي اين باشگاه و سعيد شيريني، سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس به فدراسيون فوتبال مراجعه و اعتراض خود را نسبت به اين موضوع اعلام کردند. مسئولان باشگاه پرسپوليس معتقدند کميته استيناف نميتواند آرا را تشديد کند، به همين دليل اعاده دادرسي کرده و خواهان بررسي اين موضوع شدند. پس از صحبتهاي صورت گرفته با مسئولان فدراسيون فوتبال مقرر شد راي محروميت علي دايي بار ديگر از سوي کميته استيناف مورد بررسي قرار گيرد. مسئولان فدراسيون نيز اعلام کردند تا زمان برگزاري اين جلسه و بررسي مجدد محروميت دايي سرمربي پرسپوليس ميتواند روي نيمکت حضور داشته باشد. بيش از اين نيز اعلام شده بود که علي دايي در بازي فردا با مس ميتواند روي نيمکت بنشيند و محروميتش از هفته آينده آغاز ميشود اما پس از اعتراض باشگاه پرسپوليس تا زماني که نتيجه اعلام نشود دايي حق حضور روي نميکت را دارد. لینک به دیدگاه
EVO 230 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ [h=1]تيم ملي جوانان شنبه باپرسپوليس بازيميکند[/h] به نقل از فدراسيون فوتبال، علي دوستيمهر، خبر داد که تيم ملي جوانان در آغاز اردوي جديدش روز شنبه در ورزشگاه درفشيفر به مصاف تيم بزرگسالان پرسپوليس مي رود. سرمربي تيم ملي جوانان در اين باره گفت: سال با تيم ملي زير 17 سال و در روزهاي يحيي گلمحمدي، سرمربي پرسپوليس با اين تيم بازي کرديم و 4 بر يک شکست خورديم و امسال با تيم ملي جوانان ميخواهيم به مصاف پرسپوليس به سرمربيگري علي دايي برويم. همه چيز آماده است و اميدوارم که بازي خوبي از کار دربيايد. البته پرسپوليس روز شنبه ريکاوري بازي اش با مس در کرمان را دارد و با تلفيقي ازبازيکنان ذخيره و اصلي به مصاف تيم ملي جوانان مي آيد. البته سعي مي کنيم همه بازيکنان تيم ملي جوانان را بازي دهيم. نگاه ما به بازيهاي دوستانه نتيجه گرفتن نيست و بازيهاي تمريني را در دستور کار قرار مي دهيم. دوستي مهر ادامه داد: روز دوشنبه هم با تيم بزرگسالان پيکان بازي مي کنيم و همه سعي ما بر اين است که تا زمان رقابتهاي نهايي در ميانمار با برنامه ريزي خوبي که فدراسيون و کميته جوانان دارد، در تورنمنت هاي خوب خارجي شرکت کنيم و با تيم هاي بزرگسال ليگ برتري بازي کنيم. بازي کردن تيم هاي پايه با تيم هاي بزرگسال در کل جواب مي دهد و بازيکنان را براي مقابله با شرايط سخت آماده مي کند. سرمربي تيم ملي جوانان در پايان گفت: در صورتي که بارش برف و باران داشته باشيم تمرينات را به زمين چمن مصنوعي مي بريم و البته اگر بارش برف سنگين باشد در سالن تمرين خواهيم کرد البته با توجه به هواي ميانمار که شرجي و باراني است بايد بازي کردن در زمين هاي باراني را بارها و بارها و در شرايط مسابقه تمرين کنيم. لینک به دیدگاه
EVO 230 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ [h=1]دايي:شنبه از طريق فيفاپيگير اتفاقات ميشوم[/h] علي دايي در حاشيه تمرين روز پنجشنبه پرسپوليس درباره راي کميته استيناف عليه خود اظهار داشت:متاسفم در فوتبال و ورزش ما چنين اتفاقاتي مي افتد.آقايان بي قانوني را ترويج مي دهند.اگر قانون هست بايد براي همه باشد و نه فقط علي دايي.اگر من مصاحبه اي انجام دادم بايد کارهايش انجام شود و درباره اين پرونده نظر بدهند.هنوز نظر نداده اند.قانون نمي تواند براي علي دايي باشد.اگر قرار باشد قانون ابداع کنند بايد براي همه يکسان باشد. به گزارش اوج نيوز،وي ادامه داد:به کسي کاري ندارم.ولي صحبت هاي مربيان ديگر را بيان مي کنم.يکي گفته است داور با سوت تيم ما رابيچاره کرد.ديگري گفته است با يک جفت کفش بازي در مي آوردند.حق وردي راه قهرماني را مي رود.فغاني بازي را براي سپاهان درآورد.مقايسه کنيد حرفهايي که زدند با حرف هايي که من زدم.چرا تا به الان واکنشي نشان داده نشده است؟ سرمربي پرسپوليس افزود:آقايان کميته استيناف که انواع و اقسام راي ها را داده ايد نمي توانيد سليقه اي عمل کنيد.اگر جواب داشتند مي توانند پاسخ بدهند.علي دايي را محکوم مي کنند و تخلف در تخلف مي کنند. وي ادامه داد:يا مربي ديگري که زمانيکه قانون سقف قرارداد بوده است قرارداد ميلياردي بسته است و مي گويند سقف قرارداد را رعايت نکرده است.بعد سريع هم از سازمان ليگ به حساب ايشان پول مي دهند تا طلبش را بگيرد.مگر سقف قرارداد نبوده است؟اگر راي درست داديد چرا وقتي پاي سازمان بازرسي وسط مي آيد راي تان را عوض مي کنيد؟ سرمربي پرسپوليس درباره راي کميته استينفاف افزود:آقايان،در اين بحث تجديد نظر خواه علي دايي بوده است.من به کميته استيناف خواهان تجديدنظر در راي شدم.از آنها ممنون هستم که بيشتر مطالعه کنم و اطلاعات حقوقي ام بالا رفته است.آنها مي گويند ما علي دايي را مجازات مي کنيم.مگر مي شود بالاتر از قانون چنين کاري را کرد؟وقتي من تجديدنظر خواه بوده ام نمي توانيد تجديدنظر کنيد.متاسفانه فقط علي دايي در اين قوانين ديده مي شود.درباره من و يک مربي ديگر خيلي سليقه اي عمل مي کنند.در حاليکه هر دو پرونده يکي بوده است.اگر دوست داريد قانوني پيش برود،بر اساس قانون عمل کنيد.تجديدنظر خواه من هستم و نمي توانيد اين حکم را بدهيد.من شاکي خصوصي داشتم و نه شاکي عمومي. وي ادامه داد:در ضمن تمام راي هايي که صادر مي شود را بايد دبير کل فدراسيون امضا کند.کميته استيناف چطور قبل از اينکه حکم امضا شود مي توانيد در رسانه ها آن را منتشر کنيد؟مگر مي توانيد قبل از اينکه به من ابلاغ شده است آن را اعلام کنيد؟ علي دايي را چون حرف حق مي زند،اين برخوردها بايد بشود؟من آمادگي تاوان دادن را داشتم.عيبي ندارد،پرسپوليس را نابود نکنيد.الان در اين موقعيت حساس که پرسپوليس در کورس قهرماني است اين مسائل غيرقانوني را مطرح مي کنيد.مگر مي شود همکاران من تندتر از حرف هايم را مي زنند اما کسي با آنها برخورد نمي کند.چون علي دايي اين حرف را زده است بايد قرباني شود.چرا پرسپوليس بايد قرباني شود؟ دايي افزود:اگر تصميم قانوني گرفته ايد بايد قرباني شويم؟از شنبه از طريق فيفا اقدام مي کنم.آن زمان مشخص مي شود که علي دايي حق بوده است يا افراد ديگر.نمي توانيد علي دايي را به اين احکام عجيب و غريب تان علي دايي را به سکوت واداريد.هميشه دنبال من آمده اند.يک نفر بيايد بگويد علي دايي آمده که دنبال کاري بوده است. وي ادامه داد:وقتي محسن ترکي مصاحبه اي به آن تندي را عليه کميته داوران مي کند چرا کسي تا به امروز پيگيري نکرده است؟علنا هم مصاحبه مي کند و هم در برنامه 90 مي گويد.وقتي مي گويد وقتي حرف بزنم خيلي ها با خاک يکسان مي شوند.چرا کسي دنبال اين مساله نرفت که آقاي ترکي عزيز اين چه مسائلي است که اگر دهن تان را باز کنيد برخي با خاک يکسان مي شوند؟همين 90 اين هفته چطور؟وقتي عابديني با آن صراحت مي گويد اگر حرفهايي را بزنم،مظفري زاده نمي تواند در ايران قضاوت کند چطور.با محروم کردن قهرماني همه مشکلات حل نمي شود.ضرب المثلي هست که به کسي که راست راه مي رود مي خندند. وي ادامه داد:افشين پيرواني حرف خوبي زد.آدم مي تواند کسي که خواب است را بيدار کند ولي کسي که خودش را به خواب زده است را بيدار کرد.نمي دانم دنبال چه هستيد.چرا با احساس هواداري که تيمش چند سال است نتيجه نگرفته است،بازي مي کنيد.مطمئن باشيد بچه هاي من در پرسپوليس آن قدر حلال زاده و با تعصب هستند که اين مسائل عزم و اراده آنها را تقويت مي کند.پرسپوليس با دايي و بدون علي دايي محکم تر جلو مي رود.اين بچه ها با اراده بالايي جلو مي روند.با همه کم و کاستي ها ساخته اند.نه اردوي خارجي داشتيم و نه چيز ديگري.تيمي درست کرديم که اگر بگويم 40 درصد از هزينه ها کم شده است دروغ نگفته ام.هم هزينه تيم با کمک مديران باشگاه و اين بچه ها پايين آمده است.نسبت به سالهاي قبل هم خدا را شکر بهتر بازي کرديم.تيمي مي سازيم که دو سال،سه سال بعد قهرمان آسيا شود.هدف من در روز اول اين بود که تيم را بسازم.راحت بگوييد که علي دايي در اين فوتبال نباشد. سرمربي پرسپوليس افزود:همه مفاد پرونده هست.هم درباره من و هم درباره مربي عزيزي که خيلي او را دوست دارم.اين آرا مي تواند خيلي چيزها را مشخص کند.مگر مي شود وقتي سقف قرارداد بوده است.براي يک مربي راي يک ميليارد و دويست ميليوني بدهيد؟اين تخلف در تخلف است.مگر قانون نبوده است که سقف قرارداد تعيين کرديم.90 درصد رعايت نشد.از همان روز اول هم من مخالف بودم.براي توانايي هاي افراد که نمي شود سقف گذاشت.قوانيني را وضع کرديد که بدون کارشناسي فوتبال ما را به اين وضع انداختيد. دايي تاکيد کرد:فوتباليست هاي ما به نظر من اگر با دنيا مقايسه کنيم از همه کمتر پول مي گيرند.همين کشورهاي همسايه را هم مقايسه کنيد اين بحث وجود دارد. لینک به دیدگاه
EVO 230 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ [h=1]گزارش تمرين پرسپوليس[/h] آخرين تمرين پرسپوليس قبل از سفر به کرمان براي ديدار با مس از ساعت 14 و 45 دقيقه امروز به مدت 40 دقيقه در ورزشگاه درفشيفر برگزار شد. به گزارش فارس،در اين تمرين بيشتر بازيکنان به فوتبال دستگرمي پرداختند تا علي دايي ترکيب خود را براي بازي با مس شناسايي کند. *تمرين امروز بيشتر تحت تأثير نشست علي دايي با خبرنگاران بود، البته بعد از کنفرانس چون تمرين امروز بايد پشت دربهاي بسته برگزار ميشد دايي از خبرنگاران خواست سريعاً ورزشگاه را براي تمرينات تاکتيکي ترک کنند. *اما اتفاق جالب در تمرين امروز تصادف ميثم حسيني با خودرو رئيس ورزشگاه درفشيفر بود. در شرايطي که حسيني وارد مجموعه شد ناگهان مدير مجموعه درفشيفر با دنده عقب به شدت به خودروي او کوبيد اما در نهايت ماشين حسيني خسارت چنداني نديد. *اما يکي از نکات جالب تمرين امروز حضور ابراهيم چرخي در جمع سرخپوشان بود، او گفت آمده تا خلعتبري را به استقلال ببرد. *حدود 20 ليدر باشگاه پرسپوليس نيز در تمرين امروز حضور داشتند، آنها پس از آشتي با دايي با شور و حال خاصي در تمرين سرخپوشان حضور پيدا ميکنند و امروز هم حمايت خود را از سرمربي قرمزپوشان در واکنش به رأي کميته استيناف اعلام کردند. *مارکو در تمرين امروز دقايقي کوتاه حضور پيدا کرد و سپس ورزشگاه درفشيفر را ترک کرد. *دروازهبانها زودتر از ساير بازيکنان در درفشيفر حضور پيدا کردند. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده