Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ درود ...دوستان برای طراحی قطعه و کارهای نقشه کشی (البته نه در سطح حرفه ای ) کتیا مناسبه؟ یادگیریش آسونه؟ لطفا راهنمایی کنید ... سلااام هر دو رو داسو سیستم ارائه کرده کتیا حجیم ترین نرم افزار ساختار 3D-PLM این شرکت هست و نرم افزار کاملی برای مدلسازی هست که محیط های مختلفی داره حتی محیط های مدلسازی برای تجهیزات الکتریکی هم داره کار با سالید یکم ساده تره و گستردگی کتیا رو نداره ولی برای مدلسازی نرم افزار کاملیه و چیزی کم نداره خودم تو کتیا نقشه های کاملی ایجاد کردم و خیلی کم پیش اومده به محدودیتی دستورات بر بخورم اگر بوده میانبرشو پیدا کردم ولی از محدودیت های دستورات محیط نقشه کشی سالید اطلاعی ندارم و حتما از دوستان سالید کار مشورت بگیرید سلام سالیدورک رو پیشنهاد میکنم. برای شما سالیدورک از کتیا خیلی مناسب تر هستش. سلااام محمد جان اگر تازه میخواستن شروع کنن منم همین پیشنهاد رو میکردم ولی با این شرایط بهتره زمانی رو که برای بادگیری ابتدای سالید میزارن رو برای افزایش تسلط تو کتیا بزارن از اینا بگذریم خودتون مگه تاپیک ندارین میآیی کاربرای مارو قر میزنی:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
MohammadAli.E 1601 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ سلااام محمد جان اگر تازه میخواستن شروع کنن منم همین پیشنهاد رو میکردم ولی با این شرایط بهتره زمانی رو که برای بادگیری ابتدای سالید میزارن رو برای افزایش تسلط تو کتیا بزارن از اینا بگذریم خودتون مگه تاپیک ندارین میآیی کاربرای مارو قر میزنی:vahidrk: سلام مهندس سالیدورک که به اندازه کافی طرفدار داره من میخوام این چند تایی رو هم که میرن سمت کتیا به راه راست هدایت کنم. 3 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ سلام مهندسسالیدورک که به اندازه کافی طرفدار داره من میخوام این چند تایی رو هم که میرن سمت کتیا به راه راست هدایت کنم. سلاااام ای آدم زرنگ ... نیازشون گسترده و تخصصی نبود وگرنه براشون تشریح میکردم چطور یک لوله با شعاع خم کوچک با خم 150-160 درجه خود لوله مدلسازیش تو سالید قابل اجراست ولی نه در واقعیت و نه در کتیا بیش یه حدی قابل اجرا نیست چون کتیا اخطار میده که شدنی نیست و تو واقعیت هم دو پهلو میشه ... که متوجه علت ساده تر بودن سالیدورک بشن :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
hossein80 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ سلام ببخشید اگه میشه لطفا کمک کنید خیلی عجله دارم میخاستم یه نقشه بکشم داخل یه برگه a4 که پایین نقشه هم یه جدول برای اندازه ها بکشم میخاستم اگه ممکنه توضیح بدین چظوری توی برگ a4 بکشم و یه جدول اون پایینش؟؟؟؟ یه سوال دیگه هم داشتم،میخاستم بدونم چطوری میشه کنار اندازه ها حروف انگلیسی نوشت؟؟؟؟ ویه سوال دیگه اینکه میشه طرحا کشید بعد برد توی برگه a4؟؟؟؟ اگه امکان داره جواب ماروهم بدید ممنون میشم ازتون فقط من یکم عجله دارم ببخشید. 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ سلام ببخشید اگه میشه لطفا کمک کنید خیلی عجله دارم میخاستم یه نقشه بکشم داخل یه برگه a4 که پایین نقشه هم یه جدول برای اندازه ها بکشم میخاستم اگه ممکنه توضیح بدین چظوری توی برگ a4 بکشم و یه جدول اون پایینش؟؟؟؟ یه سوال دیگه هم داشتم،میخاستم بدونم چطوری میشه کنار اندازه ها حروف انگلیسی نوشت؟؟؟؟ ویه سوال دیگه اینکه میشه طرحا کشید بعد برد توی برگه a4؟؟؟؟ اگه امکان داره جواب ماروهم بدید ممنون میشم ازتون فقط من یکم عجله دارم ببخشید. سلام معمولا پیشنهاد میشه برای ترسیم نقشه های تکی بیشتر سمت اتوکد برید تا کتیا چرا که اتوکد به نسبت نرم افزار روون تریه برای ترسیم نقشه های تکی و پلان جداولی که برای توضیح نقشه ترسیم میشه ابعاد و اندازه های استانداردی داره که اونو میتونین از تمپلیت های موجود در کتیا استخراج کنین همچنین یه نقشه اگه پیدا کنین از روی همون میتونین دربیارین در مورد نوشتن حروف شما میتونین روی اندازه گذاشته شده راست کلیک کنین و از منوی Properties یه مقدار Fake بهش بدین که میتونه هر چیزی باشه همچنین میشه تگ هم گذاشت در مورد سوال آخر بله که میشه همه نرم افزارا میشه این کار رو کرد اما به شرطی که مقیاستون رو درست دربیارین 1 لینک به دیدگاه
hossein80 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ سلام آقای فاطمی خیلی ممنون از راهنماییتون میخاستم ببینم من بخام طرحمو ببرم برگه a4 باید چیکار کنم و یه جدول پایینش بزارم؟ منم طرحم یه قطعه صنعتیه 2 لینک به دیدگاه
hossein80 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ سلام ببخشید در داخل نقشه rp1-11 یا rp3/8-19 یعنی چی؟ 2 لینک به دیدگاه
ali_f_sme 65 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ سلام، من یه نقشه تو محیط sheet metal کشیدم بعد بصورت گسترده میخوام ازش نقشه اجرایی بگیرم تو محیط drawing. ولی وقتی تو محیط drawing میبرمش باز به حالت fold درمیاد. لطفا راهنمایی کنید چه کار کنم. با تشکر 2 لینک به دیدگاه
hossein80 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ سلام چطوری یه قطعه که برش میزنین میشه قسمت برش خورده را هاشور زد؟ اگه امکان داره توضیح بدین کدوم قسمت باید رفت و چیکار کرد خیلی ممنون 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ سلام آقای فاطمیخیلی ممنون از راهنماییتون میخاستم ببینم من بخام طرحمو ببرم برگه a4 باید چیکار کنم و یه جدول پایینش بزارم؟ منم طرحم یه قطعه صنعتیه سلامببخشید در داخل نقشه rp1-11 یا rp3/8-19 یعنی چی؟ منظورتونو درست متوجه نشدم اگه امکانش هست عکسی چیزی بذارین سلام، من یه نقشه تو محیط sheet metal کشیدم بعد بصورت گسترده میخوام ازش نقشه اجرایی بگیرم تو محیط drawing. ولی وقتی تو محیط drawing میبرمش باز به حالت fold درمیاد. لطفا راهنمایی کنید چه کار کنم. با تشکر باید از گزینه ی Unfolded view توی همون منو استفاده کنین سلامچطوری یه قطعه که برش میزنین میشه قسمت برش خورده را هاشور زد؟ اگه امکان داره توضیح بدین کدوم قسمت باید رفت و چیکار کرد خیلی ممنون توی اتوکد دستور Hatch توی کتیا نمیدونم چه جوریه چون اینجوری باهاش کار نکردم مزیت کتیا نسبت به کد توی همین سه بعدی بودنشه و الا به خاطر همین کد توی دو بعدی بهتر و راحت تره 2 لینک به دیدگاه
hossein80 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منظورم این عکسه،RP یعنی چی؟؟ آخرش نگفتین چطوری نقشمو توی یه برگه A4 ببرم و یه جدول پایینش بکشم؟ و اون سوال که پرسیدم چطوری یه حرف انگلیسی کنار یه عدد میشه گذاشت،کاری که گفتینو نشد قسمت Properties که میرم نمیدونم باید چیکار کرد؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منظورم این عکسه،RP یعنی چی؟؟ آخرش نگفتین چطوری نقشمو توی یه برگه A4 ببرم و یه جدول پایینش بکشم؟ و اون سوال که پرسیدم چطوری یه حرف انگلیسی کنار یه عدد میشه گذاشت،کاری که گفتینو نشد قسمت Properties که میرم نمیدونم باید چیکار کرد؟ اگه اشتباه نکنم RP باید رزوه ی راستگرد باشه اینم طرز قرار دادن هر مقداری جای اندازه: 1 لینک به دیدگاه
hossein80 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ خب الان من اون rp1-11 باید چه عددی بزارم؟؟ من وقتی Properties میزنم این میاد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
hossein80 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ حالا میشه لطفا بگین من باید چیکار کنم؟ چطوری طرحمو ببرم برگه A4؟ چطوری روی اعداد حروف بزارم؟ این rp1-11 کسی نمیدونه یعنی چی؟ 2 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ حالا میشه لطفا بگین من باید چیکار کنم؟چطوری طرحمو ببرم برگه A4؟ چطوری روی اعداد حروف بزارم؟ این rp1-11 کسی نمیدونه یعنی چی؟ تو کتاب جداول استاندارد طراحی رزوه لوله با علامت G و داخلی و خارجی بودنش رو با Rp و R مشخص کرده ولی خودتون دقیق تر بررسی کنید به طور کلی عدد اول در رزوه های اینچی بیانگر قطر اسمی (همون 1in یا 3/8in )و عدد دوم تعداد دندانه در اینچ (تعداد دندانه در یک اینچ )هست و بیانگر گام رزوه هست طول رزوه روی نقشه باید مشخص شه سوالات دیگه تون باشه سر فرصت 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منظورم این عکسه،RP یعنی چی؟؟ آخرش نگفتین چطوری نقشمو توی یه برگه A4 ببرم و یه جدول پایینش بکشم؟ و اون سوال که پرسیدم چطوری یه حرف انگلیسی کنار یه عدد میشه گذاشت،کاری که گفتینو نشد قسمت Properties که میرم نمیدونم باید چیکار کرد؟ حالا میشه لطفا بگین من باید چیکار کنم؟چطوری طرحمو ببرم برگه A4؟ چطوری روی اعداد حروف بزارم؟ این rp1-11 کسی نمیدونه یعنی چی؟ RP بیانگر قلاویز(رزوه داخلی) لوله در استاندارد آلمانی قطر 1اینچ - تعداد دندانه در هر 1 اینچ11 عدد استاندارد در پیوست در قسمت Sheetکاغذ A4انتخاب کنید دیگه مشکل چیه؟روی اعداد حروف بگذارید؟از بالن استفاده کنید !دقیقا متوجه نشدم منظورتونو! 3 لینک به دیدگاه
hossein80 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ خیلی ممنون آقا حمید از راهنماییتون فهمیدم. منظورم اینجوریه ببخشید شاید با این سوال بیشترتون عصبانی بشین :vahidrk: ولی من بازم نتونستم با توضیحاتی که دادین نقشمو ببرم برگه a4 . شرمنده اگه میشه کسی میتونه با تصویر توضیح بده یه نقشه ببره برگه a4 خیلی ممنون میشم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من کتیام ورژن 5r20 هست:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ خیلی ممنون آقا حمید از راهنماییتون فهمیدم.منظورم اینجوریه ببخشید شاید با این سوال بیشترتون عصبانی بشین :vahidrk: ولی من بازم نتونستم با توضیحاتی که دادین نقشمو ببرم برگه a4 . شرمنده اگه میشه کسی میتونه با تصویر توضیح بده یه نقشه ببره برگه a4 خیلی ممنون میشم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من کتیام ورژن 5r20 هست:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ببین دوست من وقتی از یه محیط به درفت وارد میشی اولین سوالی که نرم افزار میپرسه نوع کاغذ هست با انتخاب گزینه Modify میتونی اندازه کاغذ رو مشخص کنی.دیگه نمیدونم چطوری بگم!تصویر در ضمیمه.نقشه کامل رو اینجا بگذارید یک نگاهی بهش بندازیم با دوستان و یه تمرینی هم ما انجام بدیم،جواب سوال بعدیتون رو هم تو پستهای بعدی میگذارم 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ خب الان من اون rp1-11 باید چه عددی بزارم؟؟من وقتی Properties میزنم این میاد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شما تو محیط اسکچ داری Draft میزنی؟ 1 لینک به دیدگاه
hossein80 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ یعنی چی؟نه بابا شما تو محیط اسکچ داری Draft میزنی؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده