Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ چقدر قاطی شده!!!! در این خاک زرخیز ایران زمین نبودند جز مردمی پاک دین 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ ناز گل بلبل کشید و بوی آن را باد برد بیستون را عشق کند و شهرتش فرهاد برد 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ ناز گل بلبل کشید و بوی آن را باد برد بیستون را عشق کند و شهرتش فرهاد برد درماند کسی که بست در خوبان دل وز مهر بتان نگشت پیوند گسل 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ لبش می بوسم و در میکشم می به آب زندگانی برده ام پی نه رازش می توانم گفت با کس نه کس را می توانم دید با وی 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ یکی گفت کاین شاه روم است و هند زقنوج تا پیش دریای سند 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ دوش مي گفت كه فردا بدهم كام دلت سببي ساز خدايا كه پشيمان نشود 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ دردم از یار است و درمان نیز هم دل فدای او شد و جان نیز هم 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ دردم از یار است و درمان نیز هم دل فدای او شد و جان نیز هم ما را به شکستگان نظرها باشد ما را خواهی شکسته می دار دلت 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ تا از نتیجه فلک و طور دور اوست تبدیل ماه و سال و خزان و بهار هم 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ منم كه شهره شهرم به عشق ورزيدن منم كه ديده نيالوده ام به بد ديدن 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ نه من از پرده تقوي به در افتادم و بس پدرم نيز بهشت ابد از دست بهشت!!!!!!!! 4 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ نه من از پرده تقوي به در افتادم و بس پدرم نيز بهشت ابد از دست بهشت!!!!!!!! تب را به غلط در تنت افتاد گذار آن تب عرقی شد و چکید ار بدنت 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ تا پيش بخت باز روم تهنيت كنان كو مژده اي ز مقدم عيد وصال تو 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ تا پيش بخت باز روم تهنيت كنان كو مژده اي ز مقدم عيد وصال تو و اکنون کم شد ناله چو در دم بفزود آتش چو هِمه گرفت کم گردد دود 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ و اکنون کم شد ناله چو در دم بفزودآتش چو هِمه گرفت کم گردد دود در خرابات مغان نور خدا میبینم این عجب بین که چه نوری ز کجا میبینم 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ من از بیگانگان هرگز ننالم که با من هر چه کرد آن آشنا کرد . 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ من از بیگانگان هرگز ننالم که با من هر چه کرد آن آشنا کرد . دوست آن است كه گيرد دست دوست در پريشان حالي و در ماندگي 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ دلا خوبان دل خونین پسندند .................................................... دلا خون شو که خوبان این پسندند متاع کفر و دین بیمشتری نیست ..................................................... گروهی آن گروهی این پسندند 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ دلا خوبان دل خونین پسندند.................................................... دلا خون شو که خوبان این پسندند متاع کفر و دین بیمشتری نیست ..................................................... گروهی آن گروهی این پسندند در دیده به جای خواب آب است مرا زیرا که به دیدنت شتاب است مرا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده