ERMIYA 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ تا دل شکنی شیوه ی آمال تو شد چون سایه دل خلق به دنبال تو شد دانی که به پایت ز چه آسیب رسید از بس که دل شکسته پامال تو شد 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ تا دل شکنی شیوه ی آمال تو شدچون سایه دل خلق به دنبال تو شد دانی که به پایت ز چه آسیب رسید از بس که دل شکسته پامال تو شد ديشب به سيل اشك ره خواب ميزدم نقشي به ياد خط تو بر آب ميزنم 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ میخواره سرگشته و رندیم و نظرباز آنکس که درین شهر چو ما نیست کدام است 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ میخواره سرگشته و رندیم و نظربازآنکس که درین شهر چو ما نیست کدام است تحریک میکند عصبِ چشمهام را چشمی که در برابر من درد میکند شاید تو وصلهی تن من نیستی، چهقدر جای تو روی پیکر من درد میکند 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ در وصل هم ز عشق تو اي گل در آتشم عاشق نميشوي که ببيني چه ميکشم 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ در وصل هم ز عشق تو اي گل در آتشم عاشق نميشوي که ببيني چه ميکشم ای جانم شهریار من که با دریا تلاطم کرده ام راه دریارا چرا گم کرده ام 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ من مگر طالع خود در تو توانم دیدن که تو هم آینه بخت غبار آگینی بازم شهریار... 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ یاران میم ز بهر خدا در سبو کنید آلوده غمم بمیم شست و شو کنید. 2 لینک به دیدگاه
ERMIYA 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ درد دل ، درمان جان عاشق است عشق دلبر ، جانِ جانِ عاشق است بي سر و سامان شدم در عاشقي بي سري ، سامان جان عاشق است 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد 2 لینک به دیدگاه
Ka!SeR 1333 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ دارم امید عاطفتی از جانب دوست کردم جنایتی و امیدم به عفو اوست 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ دارم امید عاطفتی از جانب دوستکردم جنایتی و امیدم به عفو اوست تاب بنفـشـه ميدهد طره مشـک ساي تو پرده غنـچـه ميدرد خـنده دلـگـشاي تو اي گل خوش نسيم من بلبل خويش را مـسوز کز سر صدق ميکند شب همه شـب دعاي تو 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ وای ای مه دو هفته چه جای محاق بود آخر محاق نیست که ماه دو هفته را 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ وای ای مه دو هفته چه جای محاق بودآخر محاق نیست که ماه دو هفته را آب در كوزه و ما تشنه لبان ميگرديم يار در خانه و ما گرد جهان ميگرديم 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ ما ره به کوی عافیت دانیم و منزلگاه انس ای در تکاپوی طلب گم کرده ره با ما بیا 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ ما ره به کوی عافیت دانیم و منزلگاه انسای در تکاپوی طلب گم کرده ره با ما بیا اي پرستو كه در اين لانه زمينگير شدي آخرين مهلت پرواز همين امروز است 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ تارو پودم در اهتزاز آرد سیم ساز ترانه پردازت 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ توانا بود هر که دانا بود ز دانش دل پیر برنا بود 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ در پیچ و خم و تابم از آن زلف خدا را ای زلف که داد اینهمه پیچ و خم و تابت 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده