Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۸۹ گرت هواست که چون جم به سر غیب رسیبیا و همدم جام جهان نما میباش شكر خدا كه هر چه طلب كردم از خدا بر منتهاي همت خود كامروا شدم 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۸۹ میان دلبر و من غیر من حجابی نیست گر این حجاب فکندیم من همه اویم 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۸۹ شكر خدا كه هر چه طلب كردم از خدا بر منتهاي همت خود كامروا شدم مکن از خواب بیدارم خدایا که دارم خلوتی خوش با خیالش 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۸۹ شمعم شكفته بود كه خندد بروي تو افسوس اي شكوفه خندان نيامدي 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۸۹ شمعم شكفته بود كه خندد بروي تو افسوس اي شكوفه خندان نيامدي یارب این نو گل خندان که سپردی به منش می سپارم به تو از دست حسود چمنش 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۸۹ شیراز و آب رکنی و این باد خوش نسیم / عیبش مکن که خال رخ هفت کشور است 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۸۹ شیراز و آب رکنی و این باد خوش نسیم / عیبش مکن که خال رخ هفت کشور است تو خفته ای و نشد عشق را کرانه پدید تبارک الله از این ره که نیست پایانش 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۸۹ تو خفته ای و نشد عشق را کرانه پدیدتبارک الله از این ره که نیست پایانش شكر ايزد را كه آنچه اسباب بلاست ما را زكس دگر نمي بايد خواست 2 لینک به دیدگاه
Mehran Aalto 105 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۸۹ تو همچون آتشی ای عشق جانسوز من آن دیوانه مرد آتش افروز 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۸۹ تو همچون آتشی ای عشق جانسوز من آن دیوانه مرد آتش افروز زگريه مردم چشمم نشسته در خون است ببين كه در طلبت حال مردمان چون است 2 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ تو به تقصیر خود افتادی از این در محروم از که می نالی و فــــریاد چرا می داری ؟ 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ تو به تقصیر خود افتادی از این در محروماز که می نالی و فــــریاد چرا می داری ؟ یا رب به وقت گل گنه بنده عفو کن وین ماجرا به سرو لب جویبار بخش 1 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ شاه نشین چشم من تکیه گه خیــال تست جای دعاست شاه من بی تو مباد جای تو ... 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ شاه نشین چشم من تکیه گه خیــال تستجای دعاست شاه من بی تو مباد جای تو ... وابيدم پير و برناييم نمونده به تن توش و تواناييم نمونده 3 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ هر دم از روی تو نقشی زندم راه خیــــال با که گویم که درین پرده چه ها می بینم ... 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ هر دم از روی تو نقشی زندم راه خیــــالبا که گویم که درین پرده چه ها می بینم ... محمل نور تجلی است رای انور شاه چو قرب او طلبی در صفای نیت کوش 4 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ محمل نور تجلی است رای انور شاهچو قرب او طلبی در صفای نیت کوش شرمست بادا هنوز خاك در تو از گرمي خون دل نم در جوش است:icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ ترا که هر چه مرادست در جهان داری چه غم ز حال ضعیفان ناتوان داری ؟ 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ ترا که هر چه مرادست در جهان داریچه غم ز حال ضعیفان ناتوان داری ؟ یاری اندر کس نمی بینم یاران را چه شد دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد 2 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۸۹ در خــــــــرابات مغان نور خــــــدا می بینم این عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم ... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده