mani24 29665 ارسال شده در 13 بهمن، 2012 سراغِ تو را از شعرهای من میگیرند همه حال آنکه من هنوز خودم تو را ندیدهام! 4
mani24 29665 ارسال شده در 13 بهمن، 2012 حضورتــ در قلبمــ مثلــ نفســ کشیدنــ استــ آرامــ بیصدا اما همیشگے .... 4
mani24 29665 ارسال شده در 13 بهمن، 2012 گاهی باید رد شد باید گذشت گاهی باید در اوج نیاز نخواست گاهی باید کویر شد با همه تشنگی منت هیچ ابری را نکشید گاهی برای بودن باید محو شد باید نیست شد گاهی برای بودن باید نبود گاهی باید نباشی تا لااقل یه جایی ، توی گوشه کنار این شهر ، دلی برات تنگ بشه 7
S a d e n a 11333 ارسال شده در 13 بهمن، 2012 گاهےســـــرمـ را بالا مے گيرمـ تا آسمان مــــرا فراموش نکند تا ابــــرها بدانند که وقت باريدن است تا پرنده ها ببينند همـــــزاد اسيرشان را... ومےگريمـ تا زمين بداند که من از جنس ابـــــــرمـ نه خاک... ... 7
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 13 بهمن، 2012 از آسمانم ماتم ببارد هراس بی تو ماندنم ادامه دارد نمی نویسم ترانه بی تو چگونه پر کشد خیال واژه بی تو به لب رسیده جان کجایی کجایی که برده طاقتم جدایی.... 8
sam arch 55881 ارسال شده در 13 بهمن، 2012 قافیه و استعارم ام ردیف است! کنایه زده ام در خط اول تا.... راه را باز کنم برای واژه های شِبه خاکستری ام... من در صنعت ادبی...خاری هستم به نام مغیلان.... 8
S a d e n a 11333 ارسال شده در 13 بهمن، 2012 آسمــان ِ اینجـا آبـــــــی ست هَوایــش گـاه اَبـــری و گـاه آفتـــابـی ست کوچــه بـاغ هایش گـاه مَملــــو از عــابـران ِغریــــــــب و گـاه خـــالی از رهگـــذران ِ آشِنـــــــاست خیـابــان هایَ ش گـاه پُــر از شلــــــــــوغی ها و گـاه خــــالی تَـر از خلـــــــــــــــوت هاست و زمیــــنَ ش ... گـاه خیــس از بــــــاران و گـاه خُشــک از سرمــــایـی پـــاییـزی ست مــــ ـــن ... اینجــا ... بیـن غریبـــــــــــــــه هـا نیستـــم اینجــا همــــــــــه آشنــــایَنـد آشِنــا با مــــ ــــن آشِنــا با دِلـــــــــ ـــــم آشِنــا با احســ ــــــــــــــــــــــاس هـایم آشِنـــا با حـرف حَــــرف ِ واژه هـــایی که از دل بَـر می خیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــزد و دل واژه هــــــــــــــــای می شَـوَد از احســ ــاس 5
S a d e n a 11333 ارسال شده در 13 بهمن، 2012 امــا دِل ... ایـن واژه ی بـــی نقطــه گـاه به وسعـــــــــــــــــــــــــت ِ آسمــان , اَبــری گـاه به پَهنــــــــای ِ زمیـــن , خیــس از بــاران ِ لحظـــه ها و دَمــــــادَم ... کـــــوچه بـاغ هایش پُـــر از خـــــالی های خلــــــــوت و خیـابـان هایَ ش در اِزدحـــــام ِ عطــری آشِنــــــــاست دِل ... ایـن واژه ی بــــی نقطــه ... بیـن ایـن همـــه آشنـــایـان ِ غریبــه پــوسیــــــــــــــــده است احســاس حُبـــاب ی را دارَم که روی آب نِگــران تَرَکیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدَن است به راستــی ... چه سخـــت است همچـــون حُبــاب بــودن ...!!! همچــون حُبـــاب زندگــــــــــــــــــــــــــــــــــی کـردن بــر روی زمینــــی که آدم هـــایش نه از عشــ ــــق بـــویی بُــرده اند و نه از احســـــــ ــــــــــــــــاس و مُــــدام ... تـــرس از تَرکیـــدَن ِ دلــت تــو را مجبــــور به بــــــــی احســـاس بـودن کُنـد مجبــور به زندگـــی کــردن بـــــــــــی هیــچ عشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــق ی 4
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 14 بهمن، 2012 آرامش تو دريا را به ساحل ميرساند آسمان را به ماه، به خورشيد آرامش تو گمشده تاريخي من است آرام باش چون تمام اقيانوسها تنها با ياد تو آرام ميشوند مهربان من گياهان را نگاه كن به خاطر تو از خاك تا افلاك ميروند پرندگان را نگاه كن از لبهاي تو دانه ميچينند كلمات تو كه دل آسمانيات را تفسير ميكنند مسير كوچ پرندگان را نشان ميدهد آرامش تو گمشده تاريخي من است 4
mani24 29665 ارسال شده در 14 بهمن، 2012 خسته امــــــــــــ از زمیــــــن و از زمــــــــــان؛ دلمـــــ نگـــــــاه می خـــــــواهد نگاهـــــی از ســـــر شــــــوق کــــــه از آن طـــــــــرف چـــــــــــــهــا راه آمــــدنـــــم را بنگــــــــرد... 6
mani24 29665 ارسال شده در 14 بهمن، 2012 سلام ؛ حال من خوب است ملالی نیست جز گم شدن گاه به گاه خیالی دور که مردم به آن شادمانی بی سبب می گویند . . . با این همه اگر عمری باقی بود طوری از کنار زندگی می گذرم که نه دل کسی در سینه بلرزد و نه این دل نا ماندگار بی درمانم . . . می دانم ، دل من همیشه پر از هوای تازه باز نیامدن است ! انگار که تعبیر همه رفتن ها ، هرگز باز نیامدن است بی پرده بگویمت : می خواهم تنها بمانم در را پشت سرت ببند بی قرارم ، می خواهم بروم ، می خواهم بمانم ؟! هذیان می گویم ! نمی دانم . . . نه عزیزم ، نامه ام باید کوتاه باشد ساده باشد ، بی کنایه و ابهام پس از نو می نویسم: سلام! حال من خوب است اما تو باور نکن . . . 6
mani24 29665 ارسال شده در 14 بهمن، 2012 پــُــــر اَز اَشـــڪـــَـــــــم ; اَمـّــــا ; ســــَـــرخـــوشــــــآنـ ـﮧ می خنـــــدَҐ چـِـقــَـــدر سـَـخــتـــــــﮧ ... اِحســـــآسِ פֿـَــفِگـــــــی ڪــــَـــردَטּ ; پُشتــــِـــ ایــن نِقـــآبـــِــــ لَعـنَـتـــی ... 6
mani24 29665 ارسال شده در 14 بهمن، 2012 آرامــم بگـــذار لعنتـــــــي! هميـن كه فكرت تمــام دنيـايم را اِشغال كرده كافـــي نيسـت ؟ 8
S a d e n a 11333 ارسال شده در 14 بهمن، 2012 بتاب بر سردی روزگارم که مدتهاست به دام زمستان بی کسی دچارم بتاب كه با تو رها شوم از چنگال بي كسي تو اي مهربانترين … گرماي مهر كلامت را بر سرماي سنگين سكوت روزگارم هميشه بتاب … 7
laden 4758 ارسال شده در 14 بهمن، 2012 اینجا همه چیز خلاصه میشود: اشکها در آهی عشقها در نگاهی و انسانها، با قدمهایی که می آیند و میروند اینجا تنها انتظار من است که خلاصه نمیشود... 5
شــاروک 30242 ارسال شده در 14 بهمن، 2012 یتــرســم… کسـی بــوی ِ تنـت را بگیــرد نغمــه ِ دلـت را بشنــود و تو خــو بگیــری به مـــآنـدنـش!!! چـه احســآس ِخـط خطــی و مبـهـمـ یسـت! ایــن عــآشقــآنـه هــآی حســود مــن.... 6
S a d e n a 11333 ارسال شده در 14 بهمن، 2012 هـنـوز مـنـتـــــــــــظـرم وسـط یـک شـــب بـارانـی کـه از شـدت تـــــب عـرق کـرده ام بـیـدارم کـنـی و بـگـویـی چـیـزی نـیـســـــت . . . خـواب مـی دیـدی 6
mani24 29665 ارسال شده در 15 بهمن، 2012 همیشه بر این باور بودم که می توان در کنار شقایقها و با وجود عشق،زندگی را معنا بخشید ،اما........ چند صباحی است که اقاقی ها حدیث تلخ رفتن تو را در کوچه باغ شهرزمزمه می کنند .کاش بودی،تا با ترانه نگاهت،هم صدای چکاوک های عاشق میخواندم که بی تو زندگی معنا ندارد 4
ارسالهای توصیه شده