azarafrooz 14221 ارسال شده در 21 تیر، 2012 گذشته ای که حالمان را گرفته است آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم و حالی که حالمان را بهم میزند چه زندگی شیرینی 3
azarafrooz 14221 ارسال شده در 21 تیر، 2012 یادها رفتند و ما هم میرویم از یادها کی پر کاهی بماند در میان بادها ؟ 3
ترانه18 8013 ارسال شده در 21 تیر، 2012 پیانیست نیستم خوب می نوازد انگشتانم اما اگر بر تن تو نوازشگر شوند . . . 2
azarafrooz 14221 ارسال شده در 22 تیر، 2012 سفری بی آغاز سفری بی پایان سفری بی مقصد سفری بی برگشت سفری تا کابوس سفری تا رویا سفری تا بودا شبنم تاج محل با حریق یادها همسفرم وقتی دورم به تو نزدیکترم با حریق یادها همسفرم وقتی دورم به تو نزدیکترم هق هق پارسیان تکه نانی در خواب بوی گندم در مشت مشت کودک در خاک کفش مادر در برف چرخ یک کالسکه گوشه ی گندم زار بند رختی پاره با حریق یادها همسفرم وقتی دورم به تو نزدیکترم با حریق یادها همسفرم وقتی دورم به تو نزدیکترم چمدانی بی شکل جعبه ی یک دوربین عکس یک بازیگر جمعه های بی مشق تلی از ته سیگار دشنه ای زنگ زده چشم گاوی در دیس سفره ای پوسیده با حریق یادها همسفرم وقتی دورم به تو نزدیکترم با حریق یادها همسفرم وقتی دورم به تو نزدیکترم برج لندن در مه جان لنون در باران سوهو در بی حرفی رود سن در یک قاب متروی سن ژقمن قهوه ی سن میشل پرسه ای در پیگل کافه ها بی لبخند با حریق یادها همسفرم وقتی دورم به تو نزدیکترم با حریق یادها همسفرم وقتی دورم به تو نزدیکترم خانه ای در آتش بوف کوری در نور گل یاسی در زخم غربت لالایی بوسه در راه آهن سرخی لب در شب برکه ای از فانوس انفجاری در ماه کو چه ای خیس از عشق شعر سبز لورکا ساعت 5 عصر مستی بی وحشت گریه های ژکوند خط خوب سهراب نامه ای آب شده ونگوگ گوش به دست! 2
ترانه18 8013 ارسال شده در 22 تیر، 2012 در رویاهایت جایی برایم باز کن ، جایی که عشق را بشود مثل بازی های کودکی باور کرد ، خسته شدم از بی جایی 1
*mishi* 11920 ارسال شده در 24 تیر، 2012 اگر تو نبودی عشق نبود همین طور اصراری برای زندگی اگر تو نبودی زمین یک زیر سیگاری گلی بود جایی برای خاموش کردن بی حوصلگی ها اگر تو نبودی من کاملاً بیکار بودم هیچ کاری در این دنیا ندارم جز دوست داشتن تو 2
ترانه18 8013 ارسال شده در 24 تیر، 2012 در انتهای زمستان و ابتدای بهار مرور میکنمت! تو را چو شاخه یک گل نه خشک ... تازه و سبز! درست در صفحهی خوب آرزوهای کتاب زندگیام دخیل میبندم خدا کند که بدانی چقدر دلتنگم خدا کند که ببینی چقدر دلگیرم در این مسیر بلند چه فرصت خوبیست دوباره رد شدنت چه عیدی خوبیست دوباره آمدنت ! 1
sam arch 55881 ارسال شده در 24 تیر، 2012 جیبم را پر کردم از آجیل مشگل گشا... مادر می گوید..همان که بزرگ است و موهایش سپید... به سادگی خوردن آجیل است.... باز شدن گره مشکلات.... کاش کوچک بود.... کوچک بود هر مشکل... و شیرین.... حیف که گه گاه بعد خوردن شیرین ترین آجیل... مغز یکشان تلخ میکند کام را... 2
ترانه18 8013 ارسال شده در 24 تیر، 2012 مــثل سه طره ی بافه ی یک گیسو بــه هَم تنیده شدیـم من، تو و رویاهامان . . . / 3
azarafrooz 14221 ارسال شده در 26 تیر، 2012 آنروز که کارِ همه میساخت خداوند ما دیر رسیدیم و، به جائی نرسیدیم 1
azarafrooz 14221 ارسال شده در 2 مرداد، 2012 خالی ام از حرف پُرم از دلتنگی تشویش هجرت باران خسته ام از اندیشه ..دلگیرم از سوالات بی انتها آلوده ام به روزمرگی دورم از عشق بی میلم به گفتن یا نگفتن حنجره را رغبتی به فریاد نیست تلخم ..نا پاکم ..مبهوتم ..دل چرکینم ..خشمناکم از خود فرسنگها فاصله دارم ..فاصله ای که کم نمی شود در عذابم ..در تب و تابم ..در التهابم خسته ام ...خسته ام از تکرار ..از تکرار لبخند بی ریشه ! میان این درد تا درد بعدی .. فرسوده ام ..رنجورم ..خسته ام ..خسته ام .. کجاست بارانی از عطوفتِ بی منت تا نمناکم کند ... کجاست دستی تا بگیرد دستم از روی مِهر... کجاست آن در که به نور باز شود .. کجاست باران کجاست... [TABLE=width: 424, align: left] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] 4
هولدن کالفیلد 19948 ارسال شده در 6 مرداد، 2012 نه بسته ام به کس دل نه بسته کس به من دل چو تخت پاره بر موج رها رها ، رها من 7
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 6 مرداد، 2012 چگونه بنویسم حرفهایی را که چشم هایم می گویند و بر زبانم نمی آیند من از نهایت سکوت حرف می زنم بی الفبا و بی نقطه 7
blue-sky 346 ارسال شده در 6 مرداد، 2012 حال مرا نپرس که هنجارها مرا مجبور میکنند که بگویم بهترم . . . 6
azarafrooz 14221 ارسال شده در 6 مرداد، 2012 در دل من چيزی است ، مثل يک بيشه نور ، مثل خواب دم صبح و چنان بی تابم ، که دلم می خواهد بدوم تا ته دشت ، بروم تا سر کوه. دورها آوايی است ، که مرا می خواند." 3
*mishi* 11920 ارسال شده در 7 مرداد، 2012 دلتنگ که باشی ، آدم ِ دیگری میشوی... خشنتر.. عصبیتر.. کلافه تر و تلخ تر ! و جالب تر اینکه ، با اطرافیان هم کاری نداری.. همه اش را نگه میداری و دقیقا سر کسی خالی میکنی ، که دلـتــنــگ اش هستی 5
- Nahal - 47858 ارسال شده در 7 مرداد، 2012 كسی برايم مريم آورده كسی انار كسی ريواس . ولی من به كسی فكر میكنم كه هيچ وقت جز دستهايش چيزی برايم نمیآورد... مريم اسدی 3
*Polaris* 19606 سازنده ارسال شده در 7 مرداد، 2012 امروز همه سکوت ام می خواهی بشنوی ام؟ گوش هایت را بگیر...! 4
sam arch 55881 ارسال شده در 7 مرداد، 2012 آرامم....لبخندی بر لب دارم... از خودِ خود.. راضی هستم.....نه از خود راضی... آن خود اضافی باشد برای تفاوت.. بین یک غرور..تا یک شناخت... 5
ارسالهای توصیه شده