ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تاوان حرفهايي كه نميتوانيم بگوييم تارهاي سفيدي ست لا به لاي موهايمان ! 1 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۳ يه وقتايي اونقدر هيچ كس حالي ازت نمي پرسه كه آدم شك مي كنه ... كه زنده است...!!!! 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۳ این چند قرن که رفته ای دارم با خدا چانه می زنم تمامم کند؛ اما خدا هم مثل بقیه آدمها فکر می کند فقط چند روز گذشته است... 2 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ مثل گنجشکها دوست دارمت... مثل گنجشک هایی که میدانند پای کدام پنجره ای ، نزدیک کدام درخت... مثل گنجشک ها بغض میکنم وقتی پنجره را می بندی میمانم پشت شیشه ، زیر برف و یخ میزنم از شب! من گنجشکم! مثل گنجشک ها دوست دارمت.... دانه بریزی یا نریزی.. چقدر دلم می خواست الان تو بین الحرمین صدای گنجشک هارو می شنیدم 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۳ این روزها که میگذرد، جور دیگرم دیگر خیال و فکر تو افتاده از سرم دیگر دلم برای تو پرپر نمیزند دیگر کلاغ رفته به جلد کبوترم دیگر خودم برای خودم شام میپزم دیگر خودم برای خودم هدیه میخرم دیگر بلد شدم که خداحافظی کنم دیگر بلد شدم که بهانه نیاورم شاعر : رضا کیا سالار 5 لینک به دیدگاه
parniyan71 560 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تو را با غیر میبینم، صدایم در نمی آید دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی آید نشستم باده خوردم، خون گریستم، کنجی افتادم تحمل میرود، اما شب غم سر نمی آید توانم گفت مستم میکنی با یک نگاه اما حبیبا درد هجرانت به گفتن در نمی آید مزن بر گردن دل بیش از این طوق جفا کاری که این دیوانه گر عاقل شود، دیگر نمی آید دلم در دوریت خون شد، بیا در اشک چشمم بین خدا را از چه بر من رحمت ای کافر نمی آید 4 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۳ مرگ را خبر کنید! امشب برای خواب لالای اش را می خواهم... 1 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۳ روزی اگر نبودم یک آرزویم را برآورده کن و زیر لب بگو: یادش بخیر! سیمین دانشور 2 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من آخرین زخم نیمه دیگر ماهم، که نه رخ محبوبی را در من دیدند و نه به چشم آمدم! من تنهاترین بغض ماهم که به هیچ کسی نشانش نداده است. لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آنقدر.... آنقدر پیش این و آن از خوبی هایش گفتم که وقتی سراغش را میگیرند شرم دارم بگویم تنهایم گذاشت.... لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نبودنت آزار می دهدمرا.. حتی در مجازی ترین دنیای امروزی.. “من”دلبسته ام به اسمی که میدانم می فهمدمرا من دلخوش کرده ام به دیدن نام تو با نبودنت” این دلخوشی کودکانه را از من نگیر” 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ قـدر اهل درد ؛ صاحب درد میداند که چیست مرد صاحب درد ، درد مرد ؛ میداند که چیست وحشی بافقی 2 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بــــــاور کن خیلی حـــــــرف است وفـــــــــادار دســـــــــت هایی باشی ، که یکبار هم لمســـــــشان نکرده … 5 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ روزای تنهاییم که تموم بشه... میرم میزنم رو دوش خدا و میگم دیگه با کسی این کارو نکن... آخه تنهایی خیلی سخته.... 2 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۳ هر چند که باخودت میگی تنها اومدم وتنها ازدنیا میرم اما یه زمانهای دلت کسی رومیخواد که بتونی حرفاتو بهش بگی اما هرچی نگاه میکنی مبینی هیچ کسی نیست 1 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۳ باید امشب بروم باید امشب چمدانی را که به اندازهی تنهایی من جا دارد بردارم و به سمتی بروم که درختان حماسی پیداست رو به آن وسعت بیواژه که همواره مرا میخواند... 1 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۳ *تلنگر کوچکی است باران، وقتی فراموش می کنیم آسمان کجاست* 1 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بادبادک های ما به هوا رفتند و در دست هیچ کودکی نیامدند آسمان هم امانت دار خوبی نبود... 1 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۳ وقتی نیست نبایداشک بریزی.. بایدبگذاری بغض ها روی هم جمع شوند وجمع شوند.. همین ها تورا میسازد… سنگت میکند درست مثل خودش… بایدیادت باشدحالا که نیست اشکهایت راندهی هرکسی پاک کند… میدانی؟آخرهرکسی لیاقت تو واشکهایت را ندارد… 2 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۳ زندگی باور میخواهد ، آن هم از جنس امید ، که اگر سختی راه به تو یک سیلی زد ، یک امید قلبی به تو گوید که خدا هست هنوز... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده